Boston – Detroit 2:3 (po s.n.)
po s.n.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 25.11.2011, 19:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    TODD BERTUZZI v nájezdech rozhodl dnešní zápas, ve kterém Wings dvakrát vedli, ale pokaždé se domácím podařilo srovnat.
     
    47:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak přece! PATRICE BERGERON potrestal obrovskou chybu Zetternberga a pod břevna srovnává stav utkání! Bez asistence.
     
    24:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď! Franzén našel Bertuzziho, který u hrazení tísněn dvěma protihráči prostrčil na Dacjuka a ruský střelec si na brankovišti pokopl skákající kotouč na hůl a bekhendem překonal Raska!!! Chyba Cháry, kterému Dacjuk ujel, marně se jejsnažil dohánět i vracející se Krejčí... Asistence: Todd Bertuzz, Johan Franzén.
     
    24:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako bych to přivolal. Howard si vybral první slabší chvilku v zápase, namazal za brankou po hrazení na hůl Hortona, který ihned poslal kotouč před branku. DANIEL PAILLE vyrovnává, v zakončení neměl vůbec těžkou práci! Třetí Pailleho gól v sezóně. Asistence: Nathan Horton.
     
    12:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jak blesk z čistého nebe udeřili hosté! Krásnou souhru zakončuje VALTTERI FILPPULA! Vyměnil si v rychlém přečíslení kotouč s Zetternbergem, ten mu jej pak rychle od hrazení vrátil před brankoviště a Filppula jen nastavil hůl! Asistence: Henrik Zetterberg.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 25. Paille (Horton), 48. Bergeron - 13. Filppula (Zetterberg), 25. Dacjuk (Bertuzzi, Franzén), 65. Bertuzzi


    Boston Bruins: Rask (Thomas) - Ferrence, Chára, Corvo, Seidenberg, McQuaid, Boychuk - Campbell, Lucic, Horton, Seguin, Paille, Thornton, Kelly, Bergeron, Krejčí, Peverley, Marchand, Pouliot.
    Detroit Red Wings: Howard (Conklin) - Kindl, Lidström, White, Stuart, Ericsson, Kronwall - Abdelkader, Cleary, Dacjuk, Miller, Hudler, Zetterberg, Helm, Bertuzzi, Emmerton, Filppula, Franzén, Holmström.

    Rozhodčí: Sutherland, McCauley - Murphy, Nansen
    bahis siteleri