Boston – Detroit 2:3 (po s.n.)
po s.n.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 25.11.2011, 19:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    TODD BERTUZZI v nájezdech rozhodl dnešní zápas, ve kterém Wings dvakrát vedli, ale pokaždé se domácím podařilo srovnat.
     
    A JE HOTOVO! BERTUZZI poslal kotouč skrze Raska do sítě a Wings povezou z Bostonu plný počet bodů, Medvědům zůstává pouhý bodík.
     
    A DÁVÁ! Ačkoliv z tria hráčů Bruins na nájezdy měl nejmenší úspěšnost, od tyčky trefuje!
     
    A dává gól! PAVEL DACJUK nasadil Raskovi kličku na frohend a Wings vedou po 1. sérii 1:0.
     
    64:55
    A vymysleli! Chárova bomba od modré těsně minula Howardovu branku a sám brankář Wings pak tygřím skokem ještě před dorážejícím Campbellem odpálil puk do bezpečí!
     
    64:49
    Ještě Chára v šanci! Jeho bomba končí skrze klubko těl u fantastického Howarda!
     
    64:14
    Pane Bože! Bertuzzi vydoloval kotouč, podél hrazení najížděl na Raska, pak z pravého křídla mířil do šibenice, ale kousek minul!
     
    63:50
    Corvo se Seguinem měli rozhodnutí na svých holích! Ale oba hráči Bruins ve svých šancích selhali!
     
    Tak zápas nám tu dojde do prodloužení, uvidíme, který tým uzme pro sebe ještě druhý bod.
     
    54:19
    Horton a Marchand v obrovských příležitostech, Howard nadvakrát tasil fantastický zákrok... Teď podržel Wings, ale domácí si říkají o vedení!
     
    47:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak přece! PATRICE BERGERON potrestal obrovskou chybu Zetternberga a pod břevna srovnává stav utkání! Bez asistence.
     
    43:38
    Seidenberg se teď moc ale nevyznamenal, poslal Emmertona k ledu jasným podražením. Dvě minuty a přesilovka Wings.
     
    43:30
    Howard dnes připravuje svým spoluhráčům neskutečné chvilky! Odražený kotouč od zadního hrazení se vrátil před branku, zatímco Howard pořád hledal puk někde, kde už dávno nebyl... Domácí toho nevyužili... A to si přitom kotouč poskakoval před brankou... Seidenberg se natahoval po kotouči, trefil jej, ale přímo do zadku otočeného Howarda.
     
    35:44
    Horton na druhé straně v obrovské šanci, ale skóre se nemění!
     
    35:16
    Ouč, jak by řekli fanoušci v Bostonu! Rask musel čelit severské invazi do brankoviště, Holmströmův neohrožený výpad doprovodil ještě Zetterberg, u tyče dorážel Filppula, teď při Bruins stáli všichni Bohové! Trma-vrma v brankovišti končí neúspěchem, Filppula v závěru celé akce chtěl zavěsit pod víko, ale z metru přestřelil. Rask už v té době ležel v brance bez helmy! Tak tohle je učebnicový důraz na brankovišti.
     
    33:38
    Neskutečná šance Wings! Osamocený, tuším že to byl Franzén, zůstal před Raskem a snažil se doklepnout puk za finského brankáře v bostonské kleci, ale neuspěl...
     
    33:11
    Krejčí dvě minuty za hákování.
     
    32:21
    Roztržka v obranném pásmu Bruins, když Holmström poslal k ledu Seidenberga a dostává dvě minuty za hákování. Poměr sil se tak vyrovná.
     
    31:38
    Peverly naprosto zbytečně atakoval Ericssona a hosté budou mít první výhodu přesilovky dnes.
     
    29:22
    Před brankou zůstal volný Cleary a tečoval kotouč, Rask měl opět plno práce s touhle situací! Hosté jsou v posledních chvílích, troufám si tvrdit, lepším celkem!
     
    27:14
    A ihned rozruch i na druhé straně, kde Howard betonem lepil díru u své pravé tyče při šanci střelce prvního gólu Bruins Pailleho.
     
    26:50
    Abdelkader dostal neskutečného prostoru na pravém křídle, snažil si ještě trochu vylepšit úhel, ale trefil jen a pouze Raska! Hosté mohli jít do trháku.
     
    24:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď! Franzén našel Bertuzziho, který u hrazení tísněn dvěma protihráči prostrčil na Dacjuka a ruský střelec si na brankovišti pokopl skákající kotouč na hůl a bekhendem překonal Raska!!! Chyba Cháry, kterému Dacjuk ujel, marně se jejsnažil dohánět i vracející se Krejčí... Asistence: Todd Bertuzz, Johan Franzén.
     
    24:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako bych to přivolal. Howard si vybral první slabší chvilku v zápase, namazal za brankou po hrazení na hůl Hortona, který ihned poslal kotouč před branku. DANIEL PAILLE vyrovnává, v zakončení neměl vůbec těžkou práci! Třetí Pailleho gól v sezóně. Asistence: Nathan Horton.
     
    21:20
    Ericsson vymyslel neskutečnou hrubici na útočné modré a Marchand mohl ve dvojici se spoluhráčem do přečíslení, nakonec volil střelu, která Křídlům moc potíží nenadělala.
     
    19:30
    Fantastický Howard kryje šanci domácího mužstva! Lucic to byl, kdo tečoval na brankovišti, Howard na poslední chvíli vystřelil beton k tyčce a kotouč zastavil!
     
    17:34
    A během ní se může na trestné lavici usadit a uvelebit Jiří Hudler, který dostává dvě minuty za hákování. Wings dnes podruhé budou čelit přesilovce Bruins.
     
    12:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jak blesk z čistého nebe udeřili hosté! Krásnou souhru zakončuje VALTTERI FILPPULA! Vyměnil si v rychlém přečíslení kotouč s Zetternbergem, ten mu jej pak rychle od hrazení vrátil před brankoviště a Filppula jen nastavil hůl! Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    8:46
    Jonathan Ericsson fauloval Kellyho a za nedovolené bránění musí na trestnou lavici. Pro Wings ve chvílí, kdy jsou pod tlakem, nepříjemná chvilka.
     
    7:34
    Seguin v další šanci přestřeluje!
     
    7:32
    Bostonští roztočili kolotoč okolo Howarda, v obrovských šancích se ocitli Bergeron i Marchand, ani jeden z nich puk do branky nedostal! Ale Bruins poprvé dnes naznačili sílu a Wings se štěstím uhájil čisté konto.
     
    4:14
    První vážnější náznak šance, Filppula najel na bekhendovou střelu, ale minul!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 25. Paille (Horton), 48. Bergeron - 13. Filppula (Zetterberg), 25. Dacjuk (Bertuzzi, Franzén), 65. Bertuzzi


    Boston Bruins: Rask (Thomas) - Ferrence, Chára, Corvo, Seidenberg, McQuaid, Boychuk - Campbell, Lucic, Horton, Seguin, Paille, Thornton, Kelly, Bergeron, Krejčí, Peverley, Marchand, Pouliot.
    Detroit Red Wings: Howard (Conklin) - Kindl, Lidström, White, Stuart, Ericsson, Kronwall - Abdelkader, Cleary, Dacjuk, Miller, Hudler, Zetterberg, Helm, Bertuzzi, Emmerton, Filppula, Franzén, Holmström.

    Rozhodčí: Sutherland, McCauley - Murphy, Nansen
    bahis siteleri