Vsetín – Jihlava 6:0 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 6:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 5:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 5:3 (kon.) | HC Kladno – Slavia 2:3 (po s.n.) | Plzeň – PZ Kladno 16:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (po s.n.) | Letňany – Mladá Boleslav 5:4 (po s.n.) | Liberec – Písek 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 03.12.2011, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    A máme tu druhý liberecký gól v rychlém sledu. Tentokrát bylo k vidění přečíslení tří na dva, ovšem vyřešeno bylo obdobně, jen z opačné strany útočné třetiny. Od levého mantinelu totiž nahrával Vojtěch Havlas a jeho přesný pas zakončil JAKUB KALFIŘT. Asistence: Vojtěch Havlas a Filip Chlapík.
     
    51:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    Přečíslení dvou na jednoho nyní ukázkově vyřešili Zacha s MARTINEM ŽĎÁRSKÝM. Tomu Zacha předložil milimetrový pas a on už pouze nastavil hůl a usměrnil kotouč do horní poloviny branky. Asistence: Pavel Zacha.
     
    35:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Vzápětí se liberečtí vracejí k dvoubrankovému náskoku. Návrat dával od modré do rohu Pyrochtovi, ten nahrál před branku, kde stál VOJTĚCH HAVLAS. Ten měl znovu poměrně jednoduchou situaci a podruhé v zápase překonal Havelku. Asistence: Filip Pyrochta a Dominik Návrat.
     
    27:10
    Písek právě vstřelil branku!

    A také písečtí využívají přesilovou hru. Postaral se o to kapitán PETR JANÁSEK, jehož pokus z vrcholku levého kruhu propadl Skřebskému pod rukou a doklouzal až za jeho záda. Asistence: David Bernad, David Ciboch.
     
    23:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    Vzápětí přidává Liberec další branku. A padá jako přes kopírák. Od levého mantinelu pálil Beránek, jeho střelu vyrazil Havelka pouze před sebe, kde číhal DOMINIK HRNÍČKO. Ten už puk sebral a pohodlně zasunul kolem ležícího gólmana. Asistence: Michal Beránek.
     
    21:26
    Liberec právě vstřelil branku!

    A s první přesilovou hrou druhé třetiny přichází také první branka zápasu. Z levého kruhu vypálil tvrdě Josef Suska a Havelka jeho střelu neudržel, čímž značně ulehčil práci VOJTĚCHU HAVLASOVI, který dorážel z brankoviště do prázdné branky. Asistence: Josef Suska.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 22. Havlas (Suska), 24. Hrníčko (Beránek), 36. Havlas (Pyrochta, Návrat), 52. Žďárský (Zacha), 53. Kalfiřt (Havlas, Chlapík) - 28. Janásek (Bernad, Ciboch)


    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Sobotka) - Návrat, Havlín, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Arlt, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Račický, Chlapík, Pyrochta, Suska, Ordoš, Zacha.
    IHC Králové Písek: Havelka (Škuta) - Březina, Schwamberger, Švanda, Banci, Ciboch, Vlk D., Žáček, Dudák, Březina, Vlk J., Horaždovský, Reiniš, Bernad, Volf, Hanus, Janásek.

    Rozhodčí: Hrubý - Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri