Zvolen – Poprad 4:3 (kon.) | Nitra – HC Slovan 5:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:9 (kon.)
Martin – Banská Bystrica 5:4 (po s.n.) | Trenčín – Žilina 5:4 (po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:3 (2:1,1:0, 1:2)
HK Poprad
sk Úterý 03.01.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zápas domáci hokejisti nakoniec zvládli, Lukáš Škrečko dnes odchytal vynikajúci zápas, bol oporou svojho tímu. Arne Kroták a Patrik Svitana spálili najväčšie šance svojho tímu. Zvolen si tak pripisuje 3 body do tabuľky a na hostí z Popradu stráca už len 4 body. Prajeme ešte príjemný zvyšok dňa ! (19:12:39)
     
    Svitana v záver netrafil odkrytú bránku !!! 3 sekundy pred koncom mal tak možnosť vyrovnať, no šťastie hosťom dnes nepraje.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk, rozhodca však nepíska zakázané uvoľnenie.
     
    58:58
    Oddychový čas hostí.
     
    58:46
    Kmiť našiel Arneho Krotáka, ten sa rútil sám na bránku domácich ! Arne však len prestreľuje bránku a Lukáš Škrečko tak nemusel zasahovať.
     
    57:42
    Marek Ďaloga predvádza samostatný únik, dostáva sa pred bránku hostí, no obranca Popradu mu nedovolil poriadne vystreliť, puk má v moci Šimonovič.
     
    57:08
    Radoslav Suchý nastrelil len Leskovjanského, pre ktorého sa črtala šanca, pred sebou mal už len Šimonoviča, puk bol ale príliš rýchly a Šimonovič bol pri ňom skôr ako hráč HKm.
     
    55:58
    Zvolenčania sa snažia myslieť hlavne na obranu a ničia rozohrávky hostí.
     
    55:21
    Leskovjanský sa ocitol sám s pukom pred bránkou hostí, prvá strela mierila do výstroje Šimonoviča, tá nasledujúca mierila mimo priestoru bránky, to už Šimonovič bol bezmocný a ležal na ľade.
     
    54:31
    Škrečko potvrdzuje skvelý výkon a ničí šance hostí, z pravého kruhu sa na neho rútil puk, ktorý sa mu podarilo efektívne prikryť.
     
    53:51
    Dvaja hráči HKm sa teraz zamotali v strednom pásme a odovzdali tak puk hosťom.
     
    52:58
    Škrečko sa vracia do bránky svojho tímu, zranenie sa teda nepotvrdilo a Lukáš Škrečko odchytá zvyšok tohto zápasu.
     
    52:58
    Radoslav Suchý prechádza cez hráča HKm, no zamotal sa sám a následne puk končí na striedačke Zvolena.
     
    52:23
    Tlak hostí pokračuje, teraz však Arne Kroták natlačil Jána Muchu do bránky Sáblika a hra musí byť prerušená.
     
    51:15
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA strieľa z v rýchlosti z ľavého kruhu a triafa pravý horný roh bránky domáceho celku ! Lukáš Sáblik púšťa za seba prvý puk. Asistencie :Michael Vandas, Daniel Brejčák.
     
    50:55
    Škvaridlo vysiela strelu zo stredného pásma, puk padá Šimonovičovi z lapačky, v blízkosti však nebol hráč HKm a tak vzniká akcia hostí.
     
    49:24
    Lukáš Škrečko odchádza z ľadovej plochy, pri 2. góle hostí sa pravdepodobne zranil. Do domácej bránky korčuluje Lukáš Sáblik.
     
    49:09
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA strieľa svoj prvý gól v tomto zápase, keď vymietol v presilovej hre pravý roh bránky z pravého kruhu. Bez asistencii.
     
    49:09
    Hostia sa ihneď usadili v pásme, Kuľhovi sa podarilo dostať puk za brankára Škrečka. Rozhodca ale konzultuje situáciu s videorozhodcom.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 2. Leskovjanský (M. Jurík), 9. Škvaridlo (Trochta, Ďaloga), 29. Hraško (Brabenec, Sikela), 48. Baláž (Brabenec.) - 11. Rapáč (Kuľha, Suchý), 50. Kuľha, 52. Kuľha (Vandas, Brejčák)


    HKM Zvolen: Škrečko (Sáblik) - Vantroba, Hraško - Ďaloga, Mucha - Korhonen, Šiška - Ťavoda, Pokovič - Sikela, Brabenec (C), Baláž (A) - Slovák, Trochta, Škvaridlo - Otčenáš, Milan Jurík, Leskovjanský - Zuzin, Huňady, Méry
    HK Poprad: Šimonovič (Melicherčík) - Brejčák, Suchý - Fabian, Kovačevič - Novotný, Jáchym - Kramár, Homa - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira (A), Kmiť, Vaic - Svitana, Kroták (C), Rapáč - Paločko, Hlinka, Takáč

    Rozhodčí: Lauff, J. Konc - M. Korba, P. Korba
    thejrc.org