Zvolen – Poprad 4:3 (kon.) | Nitra – HC Slovan 5:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:9 (kon.)
Martin – Banská Bystrica 5:4 (po s.n.) | Trenčín – Žilina 5:4 (po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:3 (2:1,1:0, 1:2)
HK Poprad
sk Úterý 03.01.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Svitana v záver netrafil odkrytú bránku !!! 3 sekundy pred koncom mal tak možnosť vyrovnať, no šťastie hosťom dnes nepraje.
     
    58:46
    Kmiť našiel Arneho Krotáka, ten sa rútil sám na bránku domácich ! Arne však len prestreľuje bránku a Lukáš Škrečko tak nemusel zasahovať.
     
    55:21
    Leskovjanský sa ocitol sám s pukom pred bránkou hostí, prvá strela mierila do výstroje Šimonoviča, tá nasledujúca mierila mimo priestoru bránky, to už Šimonovič bol bezmocný a ležal na ľade.
     
    52:58
    Škrečko sa vracia do bránky svojho tímu, zranenie sa teda nepotvrdilo a Lukáš Škrečko odchytá zvyšok tohto zápasu.
     
    51:15
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA strieľa z v rýchlosti z ľavého kruhu a triafa pravý horný roh bránky domáceho celku ! Lukáš Sáblik púšťa za seba prvý puk. Asistencie :Michael Vandas, Daniel Brejčák.
     
    49:24
    Lukáš Škrečko odchádza z ľadovej plochy, pri 2. góle hostí sa pravdepodobne zranil. Do domácej bránky korčuluje Lukáš Sáblik.
     
    49:09
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA strieľa svoj prvý gól v tomto zápase, keď vymietol v presilovej hre pravý roh bránky z pravého kruhu. Bez asistencii.
     
    49:09
    Hostia sa ihneď usadili v pásme, Kuľhovi sa podarilo dostať puk za brankára Škrečka. Rozhodca ale konzultuje situáciu s videorozhodcom.
     
    48:30
    Hráč domácich Ondrej Otčenáš je vylúčený za sekanie.
     
    47:12
    Zvolen dal gól!
    V oslabení zvyšuje náskok svojho tímu VLADISLAV BALÁŽ, ktorý zachytáva prihrávku Kamila Brabenca a spoza obrancu strieľa zápästím presne do pravého horného rohu bránky hostí. Asistencia : Kamil Brabenec.
     
    45:30
    Nasleduje presilová hra hostí, Peter Hraško je vylúčený za hákovanie.
     
    42:15
    Juraj Konc vylučuje, domáci hráč Marek Ďaloga odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    37:17
    Michal Šiška je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    35:43
    Vandas znova prihráva spoluhráčovi Kuľhovi, ktorý nespracoval puk a mal pred sebou prázdnu bránku. Následne Škrečko čaruje a chytá pokus Kuľhu po prieniku spoza bránky.
     
    33:38
    Arne Kroták je v brejku spolu s jedným spoluhráčom. Neprihráva však na druhú stranu a klame tak Škrečka, následne chce bekhendom zakončiť do prázdnej bránky, no triafa len tyčku !
     
    28:05
    Zvolen dal gól!
    Šimonovič dnes nie je vo forme. Kamil Brabenec nahráva voľnému PETROVI HRAŠKOVI pred ľavým kruhom a ten krásnou strelou zápästím prekonáva brankára hostí strelou pod lapačku. Asistencie: Kamil Brabenec, Matej Sikela.
     
    27:21
    Dosť nevídané. Konc píska faul Takáča, ktorý sekal pred Škrečkom. Lauff bol pred Takáčom a nič si nevšimol, naopak Konc v strednom pásme všetko videl.
     
    24:51
    Neskutočná šanca hostí ! Koskinen netriafa prázdnu bránku ! Spracoval totiž krásny puk a mal pred sebou odkytú bránku Zvolena. Nestrieľal z prvej, rozhodol sa si spracovať puk, obranca HKm ho však rýchlo odstavil od puku a on už len zbrklo strieľa nad prázdnu bránku.
     
    23:08
    Kamil Brabenec je vylúčený za sekanie, nasleduje presilová hra Popradu.
     
    18:41
    Hraško je vylúčený za sekanie, presilová hra domácich sa skončila.
     
    18:41
    Vantroba strieľal znova od modrej čiary a znova nastreľuje iba konštrukciu bránky ! Dve rovnaké situácie v priebehu 3 minút a to v podaní jedného hráča.
     
    16:21
    Vantroba nastreľuje žrdku bránky hostí !
     
    15:03
    Juraško leží na ľade po zákroku Richarda Rapáča. Ten je odmenený za hru so zdvihnutou hokejkou trestom 2+2 minúty.
     
    10:11
    Poprad dal gól!
    10 sekúnd stačilo hosťom na zníženie stavu v presilovej hre. Martin Kuľha strielal na Škrečka, ten puk vyráža pred seba a RICHARD RAPÁČ bekhendom posiela puk do prázdnej bránky. Asistencie : Martin Kuľha, Radoslav Suchý.
     
    10:01
    Ťavoda je vylúčený za podrazenie.
     
    08:56
    Zvolen dal gól!
    Nahodený puk pred bránku síce Šimonovič vytesnil, no vyrrazil ho len pred seba, kde ponúkol šancu TOMÁŠOVI ŠKVARIDLOVI, ktorý dorazil puk za chrbát brankára hostí. Asistencie : Martin Trochta, Marek Ďaloga.
     
    07:39
    Daniel Brejčák odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    01:48
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania predviedli rýchly a efektívny útok ! Spoza bránky si do ľavého kruhu nakorčuľoval Milan Jurík, ktorý k bránke nahráva voľnému MATÚŠOVI LESKOVJANSKÉMU. Ten nízkou strelou popod vyrážačku prekonáva Šimonoviča. Hneď prvá strela prešla za chrbáť brankára hostí. Asistencia: Milan Jurík.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 2. Leskovjanský (M. Jurík), 9. Škvaridlo (Trochta, Ďaloga), 29. Hraško (Brabenec, Sikela), 48. Baláž (Brabenec.) - 11. Rapáč (Kuľha, Suchý), 50. Kuľha, 52. Kuľha (Vandas, Brejčák)


    HKM Zvolen: Škrečko (Sáblik) - Vantroba, Hraško - Ďaloga, Mucha - Korhonen, Šiška - Ťavoda, Pokovič - Sikela, Brabenec (C), Baláž (A) - Slovák, Trochta, Škvaridlo - Otčenáš, Milan Jurík, Leskovjanský - Zuzin, Huňady, Méry
    HK Poprad: Šimonovič (Melicherčík) - Brejčák, Suchý - Fabian, Kovačevič - Novotný, Jáchym - Kramár, Homa - Vandas, Koskinen, Kuľha - Škovira (A), Kmiť, Vaic - Svitana, Kroták (C), Rapáč - Paločko, Hlinka, Takáč

    Rozhodčí: Lauff, J. Konc - M. Korba, P. Korba
    bahis siteleri