Slavia – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 0:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Neděle 08.01.2012, 15:00 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!

    Klasická přesilovková kombinace. O gól se postarala dvojice na modré čaře. Petr Kadlec nahrával pravákovi TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, a ten z první zacílil přímo za Trvajova záda. Z utkání je pomalu exhibice. Asistence: Kadlec
     
    49:12
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hráči Komety se snažili o rozehrávku, ale napadal je VLADIMÍR RŮŽIČKA, který vložil hůl do dráhy a puku a přihrávku ztečoval nad Trvajovo rameno. Bez asistence.
     
    42:00
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia vzápětí kontruje a odskakuje do pohodlnějšího vedení! Petr Kadlec našel luxusní přihrávkou TOMÁŠE KŮRKU, a ten nabral rychlost, objel brněnskou obranu. a v pádu zakončil. Asistence: Petr Kadlec, Juraj Valach.
     
    40:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa vyškolila Slavii jako partu malých kluků. Bek Dresler zapomněl, kde má jako obránce při oslabení stát a jeho obranný parťák pak marně zabraňoval Čermákově přihrávce napříč brankovištěm, kdy poté do odkryté branky zakončoval RADEK DLOUHÝ. Asistence: Leoš Čermák, Jan Švrček.
     
    37:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak gól platí. Situace, která mu předcházela by se dala charakterizovat mnoha hráčskými pády v okolí slávistické branky. Přes tuto hromadu se nakonec podařilo LEOŠI ČERMÁKOVI protlačit puk do brány. Bez asistence.
     
    23:49
    Slavia právě vstřelila branku!

    Kuboš pálil "z voleje", jeho střelu dorážel Pospíšil, puk ale nakonec dopravil do branky JAN ALINČ. Asistence: Petr Kuboš, Tomáš Pospíšil
     
    17:51
    Slavia právě vstřelila branku!

    Z nenápadné akce slávistů padla druhá branka. Vondrka zachytil brněnskou rozehrávku za brankou, puk se dostal k Alinčovi, a ten pak přihrál volnému TOMÁŠI POSPÍŠILOVI před brankoviště. Ten do puku jen klepl. Trvaj byl bez šance. Asistence: Jan Alinč, Michal Vondrka.
     
    06:31
    Totožná situace na obou stranách. Nejdříve najížděli Balej s Petrovickým na Furcha, ale neproměnili. Poté co se hra přelila na druhou stranu se ale slávistická dvojice nemýlila. Sklenář přesně přihrál střílejícímu PETRU JELÍNKOVI. Asistence: Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 7. Jelínek (Sklenář), 18. Pospíšil (Alinč, Vondrka), 24. Alinč (Kuboš, Pospíšil), 42. Kůrka (Kadlec, Valach), 50. Růžička, 53. Pospíšil (Kadlec) - 38. Čermák, 41. Dlouhý (Čermák, Švrček)


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kadlec, Valach, Dresler, Kuboš, Roth, J. Krejčík, Kolařík, Šulc - Kůrka, Alinč, Vondrka - Pospíšil, V. Růžička ml., Tomica - Kalus, Krenželok, Micka - Jelínek, Sklenář, Doležal
    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Kováčik, Žižka, Švrček, Bičánek, Malec, Kempný - T. Svoboda, Protivný, Jakub Svoboda - Jaroslav Svoboda, L. Čermák, Dlouhý - Balej, Petrovický, Holec - H. Zohorna, Koreis, Erat - Jankovič

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Rozlílek, Horinek

    Diváci: 6197
    bahis siteleri