Slavia – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 0:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 08.01.2012, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Třineckým risk bez brankáře nevyšel. Nedokázali se usadit v útočném pásmu a JAN KOLÁŘ I. střelou zhruba od červené čáry trefuje prázdnou branku. Hosté dokonali skvělý obrat a vítězí! Asistence: Petr Koukal, Vladimír Sičák. Stav utkání 1:3.
     
    58:58
    Třinec hraje bez brankáře!
     
    58:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak se má nakládat se šancemi! Po nedůslednosti v rozehrávce se dostal k puku JAN STARÝ a z první nekompromisně prostřelil Hamerlíka. Asistence: Petr Koukal, Jan Kolář I. Stav utkání 1:2.
     
    Dnešní utkání ve třinecké Werk aréně sleduje 2651 diváků.
     
    54:27
    Hamerlík nebyl moc jistý svým zákrokem a tak do něho šťouchnul hostující útočník Jan Kolář. Vyloučen tak za sekání a dává domácím šanci skórovat.
     
    53:56
    Tentokrát zatlačili zase domácí! Ve skvělé pozici byl před brankou Hudec, Růžičku nepřekonal. A když hostující gólman ležel před brankou bezmocně, Polanský puk do branky nepropasíroval.
     
    48:17
    Domácí se hned jali nabírat ztracený náskok zpět a kombinovali po ose Bonk - Varaďa - Orsava, který byl v předbrankovém prostoru podražen. Na dvě minuty si půjde odpočinou hostující Jan Starý.
     
    47:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tomáš Zohorna proniknul do pásma a našel mezi kruhy najíždějícího RADOVANA SOMÍKA, který prostřelil Hamerlíka. Asistence: Tomáš Zohorna, Václav Benák. Stav utkání 1:1.
     
    46:17
    Květoň puk zavezl do útočného pásma, ideálně našel najetého Bolfa, ten ale situaci trochu překombinoval. Hledal ještě u tyče stojícího Orsavu. Situace nakonec končí posunutou brankou Pardubic.
     
    41:51
    Milionprocentní šance Třince! Nejprve pálil Hrňa, pak Klimenta a nakonec Richter. Všechno Růžička pochytal a drží tak svůj mančaft nad vodou.
     
    38:48
    Benák na modré ztratil puk, Hořava toho využil, puk v útočném pásmu získal. Následně počkal, až přijede druhá vlna a mezi kruhy vyzval ke skórování Lojka. Tomu ale dobře mířenou ránu k tyči Růžička zneškodnil.
     
    36:59
    Hosté notnou chvíli drželi puk v rohu a za brankou. Při této situaci se držením provinil domácí bek Hudec. Další přesilovka Pardubic.
     
    30:40
    Za sekání vyloučen domácí obránce Martin Lojek. Druhá přesilovka Pardubic v této třetině.
     
    28:57
    Bolf po zmatku u Růžičkovy branky trefuje tyč!
     
    27:51
    Za krosček vyloučen hostující Václav Benák.
     
    24:54
    Druhé vyloučení prostřední třetiny, tentokrát na straně Ocelářů. Za vyhození puku mimo hřiště vyloučen střelec zatím jediné branky Lukáš Bolf.
     
    22:06
    Orsava se drží za obličej a je tu vyloučení hostů za vysokou hůl. Menší trest za faul v útočném pásmu - vyloučen Somík.
     
    14:27
    Bonk se pokusil odstavit svému spoluhráči soupeře, ten však neměl puk, rozhodčí tak píská faul. Domácí kapitán si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    12:00
    Jeden z pardubických útočníků se krásně uvolnil od mantinelu a pak hledal Buchteleho, tomu ale puk uskočil. Na druhé straně se trochu šťastně následně dostal do úniku Mičulka, Růžičku ale nevymíchal.
     
    04:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí útok kombinoval kombinoval až po 17 sekundách Bonk našel zpoza branky LUKÁŠE BOLFA, který z první prostřelil Růžičku. Asistence: Radek Bonk, Jakub Orsava. Stav utkání 1:0.
     
    04:26
    Další dvě minuty pro Pardubice. Úvod dnešního zápasu připomíná poslední měření sil těchto soupeřů ve Werk aréně. Tentokrát za krosček potrestán obránce Benák.
     
    01:56
    Dvěma minuta za faul na Hrňovi byl potrestán Tomáš Zohorna (hákování).
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 5. Bolf (Bonk, Orsava) - 48. Somík (T. Zohorna, Benák), 59. Starý (Koukal, Kolář I.), 60. Kolář I. (Koukal, Sičák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Bolf, Kania, Cartelli - Klimenta, Bonk, Kohn, Polanský, McGregor, Rufer, M. Hořava, Mičulka, Orsava, Varaďa, Květoň, Hrňa, Ostřížek
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) - Sičák, Kočí, Benák, Píša, Kolář II, Drtina, Borer - Starý, Jánský, Půhoný, Koukal, Buchtele, Kolář I, Nahodil, T. Zohorna, Kousal, Somík

    Rozhodčí: Šindler, Šír - Bejček, Charvát

    Diváci: 2651
    bahis siteleri