Poprad – Skalica 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Trenčín – Martin 3:5 (kon.)
Zvolen – Košice 1:3 (kon.) | HC Slovan – Žilina 7:0 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
7:0 (1:0, 3:0,3:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 13.01.2012, 18:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:51
    Slovan dal gól! A je vymaľované! MIROSLAV ŠATAN sa zmocnil puku v strednom pásme, nakorčuľoval vpred a spoza obrancu švihom krásnou strelou prekonáva Murína. Asistencie: Tomáš Bulík a Roman Kukumberg.
     
    49:10
    Slovan dal gól! Rýchly prechod do útoku, Murín stratil hokejku, no napriek tomu lišiacky do protipohybu osamotený pred bránkou IVAN ĎATELINKA strieľa šiesty gól domácich. Asistencie: Martin Bakoš a Peter Frühauf.
     
    45:11
    Slovan dal gól! Obrane hostí ušiel MAREK BARTÁNUS a popod ľahajúceho si Murína poslal puk po ľade do bránky. Asistencie: Libor Hudáček a Ivan Švarný.
     
    23:36
    Slovan dal gól! Gól opäť po peknej kombinačnej akcii, opäť z pravej strany, tentokrát strelu vyslal LIBOR HUDÁČEK a prestrelil gólmana Laca, ktorý odišiel na striedačku. Asistencie: Martin Bakoš a Tomáš Bulík.
     
    22:44
    Slovan dal gól! Krásna kombinačná akcia domácich, MARTIN BAKOŠ naznačil z pravej strany prihrávku, napriahol a vsietil tretí dnešný gól domácich. Asistencie: Libor Hudáček a Tomáš Bulík.
     
    21:52
    Slovan dal gól! Peter Frühauf poslal tvrdú strelu od modrej, ktorú Laco vyrazil a do prázdnej bránky zasunul LIBOR HUDÁČEK. Asistencie: Peter Frühauf a Martin Bakoš.
     
    11:51
    Slovan dal gól! Obrana hostí sa viac zamerala na hráčov ako na puk a tak po odrazenom puku Miroslav Šatan ideálne našiel voľného TOMÁŠA BULÍKA, ktorý z ľavej strany bránkoviska pohodlne zasunul po ľade do prázdnej bránky. Asistencie: Miroslav Šatan a Ivan Ďatelinka.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 12. Bulík (Šatan, Ďatelinka), 22. Hudáček (Frühauf, Bakoš), 23. Bakoš (Hudáček, Bulík), 24. Hudáček (Bakoš, Bulík), 46. Bartánus (Hudáček, Švarný), 50. Ďatelinka (Bakoš, Frühauf), 54. Šatan (Bulík , Kukumberg)


    HC SLOVAN Bratislava: Konrád - Ďatelinka, Frühauf, Švarný, Dobroň, Jerofejevs, Štajnoch, Trška - Bulík, Kukumberg, Šatan - Hudáček, Lipiansky, Bartánus - Sloboda, Macho, Buc - Bakoš, Preisinger, Kudrna
    MsHK Žilina: Laco (Murín) – Devečka, Kudělka, Staňo, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Bajaník, Krčula – Sivák, Róbert Huna, Richard Huna – Drábek, Nemec, Stupka – Drevenák, Mikhailov, Smotrila – Sýkora, Linet, Kubiš

    Rozhodčí: Martin Gašparík, Peter Stano, Miroslav Valach

    Diváci: 5.535
    bahis siteleri