Zlín – Sparta 5:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – PZ Kladno 6:4 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 7:3 (kon.) | Pardubice – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
Třinec – Písek 6:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Hr. Králové – K. Vary 3:2 (po s.n.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:1, 0:1, 2:1)
Piráti Chomutov
Pátek 13.01.2012, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Chomutov jednadvacet vteřin po začátku prodloužení rozhoduje o svém vítězství. Postaral se o to ŠIMON SZATHMÁRY, jenž dorazil za Skřebského Havlovo nahození. Asistence: Radek Havel.
     
    53:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno. Liberečtí se dostali do úniku, který nejprve nevyužil Chlapík, avšak dorážkou jeho střely do odkryté klece situaci zužitkoval MICHAL GECKO. Jeho dorážka tak stanovuje znovu vyrovnané skóre. Asistence: Filip Chlapík.
     
    51:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace vrací hostům vedení. Hlava z pravé strany brankoviště předložil kotouč zcela neobsazenému ONDŘEJI TOUŠKOVI a ten jej pohodlně zametl do branky. Asistence: Nicolas Hlava, Petr Macháček.
     
    41:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tato pasáž nezůstane nevyužita. Havlas předal kotouč na kruh DOMINIKU HRNÍČKOVI, který ranou švihem trefil přesně nad lapačku. Asistence: Vojtěch Havlas.
     
    32:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se nakonec radují. Nahození od modré z hole RADKA HAVLA skončilo k překvapení i samotného střelce až v brance. Asistence: Šimon Szathmáry.
     
    11:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    A v Liberci máme vyrovnáno. Pár okamžiků po konic dvojnásobné početní výhody se před hostující klecí dostal ke kotouči JOSEF SUSKA a s notnou dávkou štěstí ho poslal za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Chomutov nakonec přesilovou hru poměrně rychle využívá. Nahození JAROSLAVA SOUČKA od modré čáry se štěstím proklouzlo klubkem těl před brankou a zapadlo až do ní. Asistence: Antonín Drobný.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 12. Suska, 42. Hrníčko (Havlas), 54. Gecko (Chlapík) - 4. Souček (Drobný), 33. Havel (Szathmáry), 52. Toušek (Hlava, Macháček), 61. Szathmáry (Havel)


    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Krejčí) - Návrat, Havlín, Mrázek, Kalfiřt, Hrníčko, Klíma, Gecko, Beránek, Zedek, Havlas, Škoda, Kupčík, Langhammer, Žďárský, Ordoš, Chlapík, Pyrochta, Suska, Pálek, Zacha.
    Piráti Chomutov: Maštalířský (Dvořák) - Havel, Ringler, Hlava, Fronk, Souček, Procházka, Strunz, Toušek, Šmíd, Drobný, Černý, Macháček, Cestr, Zezula, Páleník, Kaše, Huňady, Macháček, Szathmáry, Chrpa.

    Rozhodčí: Stolín - Kajínek, Podrazil
    bahis siteleri