Zlín – Sparta 5:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – PZ Kladno 6:4 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 7:3 (kon.) | Pardubice – HC Kladno 4:5 (po s.n.)
Třinec – Písek 6:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Hr. Králové – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:3, 1:1, 3:0)
PZ Kladno
Pátek 13.01.2012, 16:01 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:49
    Byli jsme svědky bitky, kterou měli na svědomí Marks a Fiala (KLP) ze strany hostí a ze strany domácích to byla dvojka Meloun a Křípal (HBR). Všichni 5 + do konce utkání. Meloun navícinkasoval trest za vyprovokování bitky. Domácí hrají v oslabení.
     
    57:22
    Hosté si komplikují závěr zápasu vyloučením. V rohu kluziště fauloval Rajter (KLP) a komplikje tak svému celku honbu za body.
     
    49:35
    Petr Kuchta (HBR) za podražení sedí na trestné lavici.
     
    43:01
    Rebelové drželi puk před Černým a následně za bránou fauloval Osmíka Krumpholc a poté u mantinelu fauloval krosčekem také Kobes (oba KLP). Velká šance pro domácí celek.
     
    41:48
    Domácí opět hrají oslabení. Vyloučen byl Hlídek (HBR) za zdržování hry.
     
    39:18
    Po krátkém úseku hry plném nepřesností se k sólu odhodlal Fiala, ale ještě než zakončil, tak jej Meloun nedovoleně odbránil a posedí si dvě minuty na trestné.
     
    30:48
    Rebelové se dostali rychle do pásma a ohrozili Černého, který jejich akci ustál a jeho betony opět zaúřadovaly. Následně fauloval Vrba (KLP) a posedí si za krosček.
     
    24:33
    Hra byla přerušena, jelikož hostující střídačka masadila do hry hned šestici hráčů. Hlavní sudí Kladno vykazuje na 2 minuty. Trest odsedí Dorociak (KLP).
     
    19:33
    Rebelové dále útočí a chtějí vyrovnat. Tomu však zatím spolehlivě vzdoruje Černý. Nakonec je vyloučen kladenský Marks (KLP) za sekání.
     
    17:12
    Rebelové rozpoutali neuvěřitelný kolotoč před bránou soupeře! Nejprve vychytal Ludvíka se střelou z kruhu brankář Černý, následná dorážka Hlídka skončila na tyči a dalším pokusům zamezil padající obránce. Nakonec vše vyřešil podražením Vrba (KLP) a Rebelové hrají přesilovku.
     
    13:18
    Vyloučen přichází také na druhé straně. Rebelové rozpoutali peklo v obraně soupeře a David Dorociak (KLP) byl odměněn dvouminutovým trestem za podražení.
     
    08:59
    Další nepříjemnost pro domácí. Hosté si svou agresivní hrou vynutili faul z hole Hlídka (HBR).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Beránek, 19. Beránek (Kuchta, Vala), 37. Chlubna (Beránek, Dundáček), 46. Kuchta (Dundáček), 57. Beránek (Křípal), 59. Ludvík (Beránek) - 7. Fiala (Zíma, Rajter), 11. Zíma (Veselý), 12. Vrba (Fiala), 22. Marks (Veselý, Kobes)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (12. Vaněček) - Vosyka, Kuchta "C", Osmík, Žuček, Hlídek, Chlubna "A", Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát, Vala, Beránek.
    PZ Kladno: Černý (Čičmanec) - Větrovec, Cigánik, Procházka, Dorociak, Sýkora, Bakula, Krumpholc, Hanuš, Krpelan, Dolgoš "A", Vrba, Fiala, Veselý "C", Zíma, Rajter, Korbes, Marks.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
    bahis siteleri