Hr. Králové – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 8:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:2, 0:1, 2:0)
SC Marimex Kolín
Pátek 13.01.2012, 19:15 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:07
    Kozlové vsadili vše na jednu kartu a hrají s šesti muži v poli a prázdnou brankou = power-play.
     
    59:02
    Za hákování je potrestaný 2 minutami Kříž (HBR). Sluší se podotknout, že to byla z nouze ctnost,. neboť sundal k zemi hráče, který by uháněl sám na brankáře Zvolánka. Sudí kupodivu nenařídil trestné střílení. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas.
     
    54:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně studená sprcha pro Kozly, kteří díky bleskovému obratu Rebelů najednou prohrávají! Nepřehledná mlýnice před brankou sice ještě gól v kolínské síti nepřinesla, ale VLADIMÍR SZILVA prokázal hodně šikovné ruce a hokejovou chytrost, když se ujal puku a podél bližší tyčky ho neuvěřitelně propasíroval za Moravcova záda! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    54:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, Rebelové si to za tlak z posledních minut zasloužili! Jan Kubát přiťukl kotouč na modré čáře VÁCLAVU NĚMCOVI, který tvrdou ranou ke vzdálenější tyčce prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Kubát.
     
    53:17
    Szilva se chopil puku ve středním pásmu, neohroženě se vrhl do útoku přes modrou čáru mezi přesilu protihráčů a vynutil si faul. Tvrdík (KOL) si odsedí 2 minuty za podražení.
     
    51:30
    Brankář Moravec teď drží skvělými zákroky Středočechy nad vodou. Čelil mohutnému náporu na svou osobou a spršce střel ze všech možných pozic. A pomohlo mu i štěstí, když Kozlík zblízka pálil nad!
     
    50:02
    Nepřehledná přetlačovaná se teď strhla v předbrankovém prostoru gólmana Moravce. ten si dokázal poradit a ustál ošemetnou situaci s čistým štítem. Na lavici hanby usedá za hákování Martínek (KOL).
     
    46:52
    Na trestnou lavici usedl Špringl (KOL) za nedovolené bránění.
     
    43:53
    Rebely brzdí v souvislejší územní převaze špatná disciplína. Na lavici hanby usedl J. Musil (HBR), který je vykázán za vysokou hůl.
     
    38:33
    Na trestnou lavici míří za podražení ke dvěma minutám Kubát (HBR).
     
    36:35
    Szilva mohl z ideální střelecké pozice zařídit pro brodské barvy vyrovnání, jenže za rozhozenou obranou Kolína neprostřelil padajícího brankáře Moravce, jenž zasáhl betony!
     
    32:49
    Hodně důrazně a zbytečně si počínal Vác. Němec (HBR), který oslabil spoluhráče na 2 minuty vražením na hrazení.
     
    31:35
    Špringl měl dostatek času a prostoru na modré čáře k další pumelici, trefil však jen Zvolánkovy betony. S důrazem to přehnal Cerk (KOL), jenž se provinil hrubostí.
     
    30:59
    Hosté měli hodně slibnou možnost k navýšení svého vedení. Za záchrannou brzdu musel po další chybě v obraně zatáhnout Szilva (HBR), který se provinil podražením.
     
    30:15
    Kozlové právě vstřelili branku!

    A Kolín jde potřetí v utkání do těsného vedení! Jiří Svoboda přiťukl puk na modrou čáru na hůl RADKA ŠPRINGLA, jenž shodou okolností ještě v nedávné době působil u Rebelů, a ten propálil mezi Zvolánkovými betony vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jiří Svoboda.
     
    25:27
    Račanský se ocitl v samostatném úniku, ale ze souboje s gólmanem Moravcem vyšel jako poražený. Sice poslal chytře puk mezi betony, ale strážce hostující svatyně včas sklapl k sobě betony!
     
    15:35
    Gólman Moravec se blýskl sérií vydařených zákroků, k níž jej donutila nepříjemná sprška havlíčkobrodských střel. Zejména ta Vargova z mezikruží byla nebezpečná, ale maskovaný muž kolínského brankoviště dokázal kotouč vleže vytěsnit do bezpečí!
     
    09:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nevídaný brankostroj se nám teď rozjel v havlíčkobrodské Kotlině, znovu se vlní síťka! Tentokrát v brance Kolína, když hned po vhazování prostrčil kotouč k bližší tyčce přes brankáře Moravce JAN KUBÁT! Bez asistence.
     
    08:40
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Tak tomu se říká odpověď jako hrom, jež vrací hostům vedení! Z mezikruží se prosadil přesnou střelou mezi betony gólmana Zvolánka MARTIN JEŽEK! Bez asistence.
     
    08:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Po nahrávce Michala Zdražila se elegantně zbavil protihráče u mantinelu ERIK NOVÁK, který si sjel až před brankáře Moravce, jemuž udělal kličku, a po vydařeném blafáku trefil prázdnou bránu! Asistence: Michal Zdražil.
     
    00:11
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Tak tomu se říká rychlý gól, možná jeden z nejrychlejších vůbec! Adam Herwig přihrál z rohu pásma na hůl před bránou číhajícího ONDŘEJE CERKA, který si sjel mezi beky před gólmana Zvolánka a nechytatelně skóroval k levé tyčce! Asistence: Adam Herwig.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. E. Novák (Zdražil), 10. Kubát, 55. Vác. Němec (Kubát), 55. Szilva (Varga) - 1. Cerk (Herwig), 9. Ježek, 31. Špringl (Svoboda)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Křesťan, J. Musil (A), Kříž, Vác. Němec - Szilva, Varga (C), Kubát, J. Doležal, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Račanský, M. Němec, O. Doležal.
    SC Marimex Kolín: Moravec (Hermann) - Svoboda, Špringl (A), Skalník, Kuzďas, Topol, Tvrdík, Herwig (A), Cerk, Ježek, Vágner (C), Protivný, Bičiště, Kořínek, Martínek, Zumr, Kadlec.

    Rozhodčí: Pokorný - Rampír, Kavina. .
    bahis siteleri