Mönchengladbach – Freiburg 0:0 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 3:2 (kon.) | Mohuč – Norimberk 2:1 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Hertha 1:0 (kon.) | Bayern – Hoffenheim 7:1 (kon.) | Augsburg – Dortmund 0:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
0:0 (0:0)
Borussia Dortmund
Sobota 10.03.2012, 18:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Další rychlý protiútok Augsburgu. Přečíslení domácích přerušil skvěle bránící Pisczek. Následně už Augsburg nic nevymyslel. Na útočné polovině se dopustil faulu Lewandowski a vidí žlutou kartu.
     
    45
    Rozhodčímu ty karty pravděpodobně vypadávají z kapsičky. Na polovině hřiště důrazně dohrál souboj kapitán Kehl a také on uviděl žlutou kartu.
     
    43
    Bellinghausen se prodíral po levé straně poté, co Dortmundu standartní situace vůbec nevyšla. Jeho cestu zastavil stromem Subotič. Najednou se spustil hromový pískot a sudí již musel vytáhnout žlutou kartu i pro hráče ve žlutém dresu.
     
    42
    O míč přišli a Dortmund šel opět do brejku. Na polovině hřiště doběhl Sankoh Lewandowskiho, který zpracoval míč a tvrdě ho atakoval. Za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu.
     
    39
    Sudí Kircher tomu moc nepomohl. Na druhé straně hřiště dohrál důrazně Koo a loktem udeřil Schmelzera. Za to byl potrestán žlutou kartou.

    Daniel Ryl

    Branky:

    Karty:   39. Koo (AUG), 42. Sankoh (AUG) - 43. Subotič (DOR), 45. Kehl (DOR), 78. Lewandowski (DOR)


    FC Augsburg: Jentzsch - Verhaegh, Sankoh, Langkamp, Ostrzolek - Koo (79. Ndjeng), Baier, Hosogai, Bellinghausen (89. Sinkala) - Oerhl, Hain (75. Mölders)
    Borussia Dortmund: Weidenfeller - Pisczek, Subotič, Hummels, Schmelzer - Bender (70. Perišič), Kehl - Blaszczykowski (86. Gündogan), Kagawa (69. Leitner), Grosskreutz - Lewandowski

    Rozhodčí: Kircher - Kempter, Lupp
    bahis siteleri