Utrecht – Feyenoord 0:1 (kon.) | Heerenveen – Nijmegen 0:2 (kon.) | Twente – Groningen 4:1 (kon.)
Arnhem – Den Haag 2:2 (kon.) | Ajax – Alkmaar 2:2 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
2:2 (1:0)
AZ Alkmaar
Neděle 12.08.2012, 16:30 • Amsterdam ArenA • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    83
    Ajax právě vstřelil branku!

    Dnes je to jeden parádní gól za druhým. Lukoki si perfektně obhodil protihráče a přihrál SIGTHORSSONOVI, který se z penalty z halfvoleje trefil nádherně a nekompromisně. Vyrovnáno.
     
    50
    Alkmaar právě vstřelil branku!

    Neskutečné! JOZY ALTIDORE podruhé! Byl na konci parádní akce a už trochu z nevýhodné pozice napálil míč nekompromisně do levého horního rohu branky.
     
    48
    Alkmaar právě vstřelil branku!

    A máme vyrovnáno! JOZY ALTIDORE nebyl v první půli skoro vůbec vidět, teď však předvedl parádní individuální akci. Naběhl si za obranu, vyškolil Alderweirelda a pozdě přifrčel i van der Wiel. Americký útočník se dostal do vápna a se zakončením neměl žádný problém a míč usměrnil technicky k pravé tyči.
     
    9
    Ajax právě vstřelil branku!

    Ou, tak to byla tedy parádní záležitost, kterou se prezentoval GREGORY VAND DER WIEL. Napřáhl zhruba z pětadvaceti metrů a vymetl šibenici Alvaradovy branky. Takováto rána se podaří třeba jen jednou za sezónu. Skvělý fotbalový okamžik, tomu Alvarado nemohl zabránit, i kdyby si prodloužil ruce.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 9. van der Wiel, 83. Sigthorsson - 48. Altidore, 50. Altidore

    Karty:   45. Blind (AJA) - 57. Marcellis (ALK)


    Ajax Amsterdam: Vermeer - van der Wiel, Alderweireld, van Rhijn, Blind (81. Janssen) - S. de Jong, Anita, Serero (77. Klaassen) - Lukoki, Sigthórson, Schöne (46. Sana).
    AZ Alkmaar: Alvarado - Marcellis, Mosander, Viergever, Gorter - Falkenburg (64. Gudmundsson), Maher, V.Elm - Beerens, Altidore (84. Boymans), Martens.

    Rozhodčí: Kevin Blom

    Diváci: 48412
    bahis siteleri