Plzeň – Sparta 5:4 (kon.) | Motor ČB – Kladno 2:6 (kon.) | Zlín – Chomutov 1:2 (po s.n.)
Třinec – Liberec 5:4 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.)
po s.n.
HC VERVA Litvínov
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 30.09.2012, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Rozhodujícím momentem byl tedy nájezd ROBINA HANZLA, který si tak připisuje druhou trefu v zápase.
     
    51:03
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Poprvé v sezoně inkasuje Kometa ve třetí třetině. Přitom se znovu nejednalo o moc nápadnou akci. Okolo levého hrazení vjel do útočné třetiny VLADISLAV BALÁŽ a z poměrně velké dálky vypálil. Zacílil však přesně k vzdálenější tyči a Trvaj na touš nedosáhl. Asistence: Roman Pšurný.
     
    38:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno otáčí skóre utkání a podruhé v zápase vede. Produktivní druhý brněnský útok opět zaúřadoval. Jakub Svoboda vlétl do útoku, zadovkou přenechal puk JANU HRUŠKOVI a brněnský rodák dokázal prostřelit z levého kruhu Pavla Francouze. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    33:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to bylo rychlé, znovu je srovnáno. Žižka nepříliš prudce vypálil od modré čáry, Francouz však kotouč pouze vyrazil před sebe. Tam stál MIROSLAV HOLEC, který bleskově poslal touš od odkryté branky a trefil se tak potřetí v letošní sezoně. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    31:54
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí jdou poprvé v utkání do vedení, povedlo se jim proměnit přesilovku. Litvínov zvolil nejjednodušší recept Martinka nahodil puk od modré čáry a kousek před Trvajem jej přizvedl pod břevno MATĚJ STŘÍTESKÝ. Zkušený gólman už nestihl zareagovat. Asistence: Ondřej Martinka, Michal Trávníček.
     
    14:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Když nevíš co s pukem, tak vystřel. Takové bylo moto akce ROBINA HANZLA. Domácí útočník přejel útočnou modrou, nikdo ze spoluhráčů se k akci neměl a tak vystřelil těsně nad ledem a Trvaj pustil puk mezi betonem a lapačkou. Asistence: Zbyněk Sklenička.
     
    04:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesnou ranou z mezikruží se přesně do růžku trefuje TOMÁŠ SVOBODA. Asistence: Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 15. Hanzl (Skelnička), 32. Stříteský (Martinka, Trávníček), 52. Baláž (Pšurný), 65. Hanzl - 5. Svoboda T. (Svoboda J.), 34. Holec (Žižka), 39. Hruška (Svoboda J.)


    HC VERVA Litvínov: Francouz - Posmyk, K. Černý, Martinka, Stříteský, Sklenička, Havelka - Majdan, V. Hübl, Lukeš - Martynek, Hanzl, Trávníček - Kubinčák, Baláž, R. Pšurný - J. Černý, O. Jurčík, Rapáč
    HC Kometa Brno: Trvaj - Kováčik, Žižka, Švrček, Bičánek, Valach, Malec, Valábik, Krejčiřík - Erat, L. Čermák, Dlouhý - T. Svoboda, J. Hruška, Jakub Svoboda - Holec, Petrovický, M. Hořava - Koreis, Dočekal, H. Zohorna.

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Kis, Horinek

    Diváci: 4798