Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 30.09.2012, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:54
    Jozef Haring bol v ďalšej skvelej gólovej šanci! Z pravého kruhu chcel technicky oklamať Mareka Laca, no ten podržal svoj tím efektívnym zaklapnutím betónov aj tentokrát!
     
    59:30
    Ďalší gól mohla vsietiť dvojica Stupka - Tatar! Druhý menovaný sa však nedokázal trafiť medzi odkryté betóny žilinského gólmana Laca. Ten si pripísal ďalší úspešný zákrok!
     
    58:03
    Miroslav Lažo zahodil akúkoľvek žilinskú šancu. Dvojminútový trest zinkasoval za zbytočný faul pri útočnej aktivite. Hlavný rozhodca videl hákovanie.
     
    57:58
    Ani po strele od Laža a ani po dorážke Dlouhého pozorný gólman Tomek nekapituloval! Rozložil svoje betóny na celé prízemie svojej brány a podržal svoj tím opäť!
     
    57:16
    Po peknej prihrávke od Vargu sa k puku dostával Devečka! Tomu však puk preskočil hokejku, a tak nedokázal vo vyloženej šanci puk zasiahnuť!
     
    52:49
    Tomek nám po tvrdej delovke od Drevenáka z hranice ľavého kruhu predviedol ďalší fantastický zákrok, po ktorom pokryl puk pod svojími betónmi!
     
    50:10
    Ďalšie zbytočné vylúčenie pri útočnej aktivite nám predviedol aj piešťanský hráč - Peško, ktorý si posedí dve minúty za podrazenie.
     
    48:53
    Hrať sa bude v hre štyria na štyroch. O malú chvíľu však začne presilová hra hostí, ktorú zapríčinil zbytočným podrazením v útoku Sekáč.
     
    46:30
    Žilinčania majú obrovskú šancu na vsietenie kontaktného gólu. Dvojminútový trest za držanie zinkasoval Urban.
     
    46:24
    Ihneď po rozohratí vhadzovania nakrátko sa rozhodol z medzikružia zakončovať Varga! Ten vypálil veľmi tvrdo, no gólman Tomek mu predviedol ďalší skvelý zákrok svojimi betónmi!
     
    45:52
    Žilinčania sa po inkasovaní druhého gólu nevzdávajú! Po krátkej prihrávke od Škodu sa snažil zakončovať Miroslav Lažo! Piešťanský gólman mu však predviedol skvelý zákrok, po ktorom ukrýva puk pod svojími betónmi!
     
    44:58
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči využívajú presilovú hru! Po nádhernej kombinačnej akcii sa k puku dostal , ktorý svojou strelou napálil len pravú žŕdku Lacovej brány! Pred Lacom sa však veľmi dobre zorientoval MAREK MERTEL, ktorý puk napokon bez akýchkoľvek problémov umiestnil puk do žilinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Ondrej Otčenáš a Richard Filip.
     
    44:14
    Piešťany si zahrajú v početnej výhode! Dve minúty za držanie zinkasoval domáci útočník Škoda.
     
    44:12
    Piešťanskí hráči sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Tomáša Tatara sa na ľavej strane uvoľnil Václav Stupka! Ten mal v úmysle puk len tečovať, no bol faulovaný!
     
    39:47
    Lažo nám predviedol nádherný šprinterský súboj s Dlouhým, ktorý napokon aj vyhral a z pravého kruhu zakončil! Gólman Tomek si však udržuje čisté konto! Predviedol nám skvelý reflexívny zákrok v znení svojej vyrážačky!
     
    34:39
    Žilinčania si vybojovali obrovskú gólovú šancu! Po nešťastnom vyrazení strely Škodu sa puk dostal pred nebráneného Sýkoru, ktorý sa snažil zakončovať, no v poslednej chvíli mu do strely nakorčuľoval Cunik!
     
    34:11
    Domáci hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Dve minúty za podrazenie si na trestnej lavici posedí Tibor Melichárek.
     
    30:01
    Do obrovskej gólovej šance sa tentokrát dostal žilinský hráč Varga! Po rýchlej prihrávke od Krajčiho sa rozhodol zakončovať backhandom, no na túto nedôraznú strelu dokázal v poslednej chvíli reflexívne zasiahnuť gólman Tomek!
     
    27:34
    Piešťanskí hráči budú hrať v dvojnásobnej početnej nevýhode! Čiaroví rozhodcovia videli na ľade o jedného hráča naviac, čo si odpyká pravdepodobne Peško.
     
    25:55
    Dvojminútové vylúčenie za faul lakťom tentokrát zinkasoval hosťujúci hráč Otčenáš. Žilinčania tak majú obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    25:50
    Žilinčania sa po avízovanom vylúčení fantasticky prebudili! Tomek však ostáva nepriestrelný aj po strelách od Laža a Škodu, či následných tečoch od Sýkoru a Rúfusa!
     
    23:37
    Piešťanskí hráči sa dostali do bravúrnej gólovej šance! Po strele od Melichárka a následných dvoch dorážok od Richarda Filipa ostáva gólman Marek Laco bez ďalšieho inkasovaného gólu! S veľkou dávkou šťastia dokázal puk zastaviť ešte pred bránkovou čiarou!
     
    21:27
    Žilinčania si o malú chvíľu zahrajú v početnej výhode! Dve minúty za hákovanie si na trestnej lavici posedí piešťanský kapitán Richard Filip.
     
    20:57
    Miroslav Lažo sa dostal po veľkej chybe v piešťanskej obrane do samostatného nájazdu! Hosťujúci gólman Tomek však jeho smer vystihol a napokon ukryl po zakončení puk medzi svojími betónmi!
     
    19:48
    Presilová hra Žiliny práve skončila. Zbytočným útočným faulom sa pred Tomekovou bránou previnil Róbert Krajči, ktorý si odchádza na dve minúty schladiť hlavu za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    19:06
    Domáci majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru! Dve minúty za hákovanie zinkasoval Piešťanec Michal Peško.
     
    16:11
    Pred Tomekom sme mohli vidieť ďalší nebezpečný závar! Važan sa dostal do skvelej palebnej pozície, no strela mu nevyšla! Po krátkom poskakovaní puku sa dostal napravo od piešťanskej brány, odkiaľ ho poľahky vyhodil obranca Filip.
     
    14:40
    Žilinskí hráči si svojou dobiedzajúcou ofenzívnou hrou dokázali vybojovať presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Tomáš Tatar za vrazenie.
     
    13:18
    Žilinskí hokejisti sa ocitli po dlhej chvíli v útočnom pásme, kde mierne zakombinovali a bola z toho obrovská gólová šanca! Po krátkej prihrávke od Važana sa z pozície na medzikruží rozhodol zakončovať Ižvolt! Piešťanský gólman Tomek sa však dobre premiestnil, čím zabránil puku pri prechode cez jeho osobu.
     
    10:07
    Piešťanskí hráči si zahrajú krátku presilovú hru o dvoch hráčov. Dve minúty za podrazenie zinkasoval tentokrát Miroslav Lažo.
     
    08:19
    Aj hostia si zahrajú presilovú hru. Dve minúty za faul lakťom zinkasoval žilinský obranca Igor Rúfus.
     
    04:54
    Domáci hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Na dve minúty za podrazenie si odchádza schladiť hlavu Matej Cunik.
     
    01:16
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči sa dostávajú do vedenia! Po obrovskom zlyhaní domácej obrany sa k puku kľučkou dostal Ručkay, ktorý jemnou prihrávkou uvoľnil ONDREJA OTČENÁŠA! Otčenáš dlho neváhal a po peknom potiahnutí puku vymietol pravý horný roh Lacovej brány! Asistenciu si pripisuje Jakub Ručkay.

    Branky a nahrávky: 2. Otčenáš (Ručkay), 45. Mertel (Otčenáš, Filip)


    MsHK Žilina: Laco - Brcko, Rúfus, Dlouhý, Devečka, Staňo, Sekáč - Horanský, Varga, Krajči - Sýkora, Škoda, Lažo - Važan, Drevenák, Ižvolt - Troliga, Valášek, Hajnik.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Cunik, Kolník, Bučka, Hruška - Stupka, Melichárek, Tatar - Otčenáš, Mertel, Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Jánoš, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: Kubuš - Brath, Zvrškovec
    bahis siteleri