Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 30.09.2012, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Do tretej tretiny vstúpili opäť aktívnejšie piešťanskí hráči, ktorí dokázali svoju ofenzívnu aktivitu premeniť aj gólovo! Presilovú hru po peknej kombinačnej akcii využil Marek Mertel, ktorý puk bez problémov zasunul do žilinskej siete. Dnešný piešťanský úspech prišiel po veľmí organizovanej hre v defenzíve, kde sa hlavne vyznamenal gólman Tomek! Ten podržal svoj tím aj v tých najväčších žilinských šanciach a udržal si tak extraligový shoot-out!
    Domáci si zo zápasu dnes neodnášajú do tabuľky ani bod. Piešťanci si naopak do svojho herného stánku odnášajú plný bodový zisk, ktorý im môže pozíciu v tabuľke výrazne zvýhodniť.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:10:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Jozef Haring bol v ďalšej skvelej gólovej šanci! Z pravého kruhu chcel technicky oklamať Mareka Laca, no ten podržal svoj tím efektívnym zaklapnutím betónov aj tentokrát!
     
    59:30
    Ďalší gól mohla vsietiť dvojica Stupka - Tatar! Druhý menovaný sa však nedokázal trafiť medzi odkryté betóny žilinského gólmana Laca. Ten si pripísal ďalší úspešný zákrok!
     
    58:59
    Od modrej čiary zakončoval tentokrát dobre postavený Brňák! Marek Laco nám predviedol sympatický zákrok svojou lapačkou. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    58:03
    Miroslav Lažo zahodil akúkoľvek žilinskú šancu. Dvojminútový trest zinkasoval za zbytočný faul pri útočnej aktivite. Hlavný rozhodca videl hákovanie.
     
    57:58
    Ani po strele od Laža a ani po dorážke Dlouhého pozorný gólman Tomek nekapituloval! Rozložil svoje betóny na celé prízemie svojej brány a podržal svoj tím opäť!
     
    57:42
    Ďalšie vyhodenie piešťanských hráčov končí zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude po Tomekovej ľavici.
     
    57:16
    Po peknej prihrávke od Vargu sa k puku dostával Devečka! Tomu však puk preskočil hokejku, a tak nedokázal vo vyloženej šanci puk zasiahnuť!
     
    56:22
    Devečka zakončoval z medzikružia, no svojím projektilom triafa len priestor mimo Tomekovej brány. Piešťanci posielajú puk opäť do bezpečia.
     
    55:39
    Piešťanskí hráči hrajú momentálne veľmi takticky v defenzíve. Žilinčania sa síce rozmiestňujú v ich obrannom pásme, no žltomodrí ich jednoducho nepúšťajú k zakončeniam.
     
    54:57
    Po tvrdom hite kolenom od žilinského hráča Laža leží na zemi opäť Martin Chylo! Aj podruhýkrát sa však pozviechal a odchádza po svojich na striedačku!
     
    54:22
    Žilinčania sa snažia zaútočiť, no nedokážu prejsť ani cez stredné pásmo, ktoré je bránené priam fantasticky! Piešťanci k tomu ešte aj výborne forčekujú.
     
    53:34
    Piešťanskí hokejisti sa stiahli do obrany, kde sa snažia eliminovať akúkoľvek žilinskú snahu zaútočiť. Zatiaľ sa im to však darí! Stredné pásmo je jasne v ich moci.
     
    52:57
    Gólman Tomek eliminoval aj strelu Troligu, ktorý technicky strieľal z ľavého krídla. Po tvrdom hite ostáva na ľade ležať Nemec! Ten sa však po chvíli pozviechal a po svojich odišiel na striedačku.
     
    52:49
    Tomek nám po tvrdej delovke od Drevenáka z hranice ľavého kruhu predviedol ďalší fantastický zákrok, po ktorom pokryl puk pod svojími betónmi!
     
    52:15
    Piešťanci sú už v plnom počte a ihneď sa usadili v útočnom pásme, kde si rozostavili svoj útočný kolotoč. Krátke kombinačné prihrávky im zatiaľ vychádzajú, no Žilinčania sa puku po malej chvíli zmocnili.
     
    51:23
    Pri vyrovnanej hre štyroch na štyroch sú výrazne aktívnejšími domáci hráči, ktorí však nemajú už veľa času na vyrovnanie. K tomu nám ešte Piešťanci predvádzajú veľmi kvalitný defenzívny výkon.
     
    50:39
    Po peknej prihrávke od Krajčiho sa k puku dostal Horanský, ktorý sa zbavil dvojice piešťanských obrancov a napokon zakončil! Tomek nám však predviedol ďalší skvelý reflexívny zákrok v znení jeho betónov!
     
    50:10
    Ďalšie zbytočné vylúčenie pri útočnej aktivite nám predviedol aj piešťanský hráč - Peško, ktorý si posedí dve minúty za podrazenie.
     
    49:23
    Piešťanská presilová hra sa začala. Hostia však hrajú veľmi opatrne, vedia, že si nemôžu dovoliť žiadnu zbytočnú chybu. Žilinčania zatiaľ úspešne bránia.
     
    48:53
    Hrať sa bude v hre štyria na štyroch. O malú chvíľu však začne presilová hra hostí, ktorú zapríčinil zbytočným podrazením v útoku Sekáč.
     
    48:26
    Domáci hráči v zelených dresoch rozmiestnili v útočnom pásme svoj presilovkový kolotoč, no zatiaľ nám nepriniesli žiadne nebezpečné zakončenie na Tomekovu bránu.
     
    47:47
    Po nepresnej prihrávke od Laža sa piešťanskí hráči opäť oslovodzujú. Domáci hráči hrajú túto presilovú hru veľmi, ale veľmi zle.
     
    46:59
    Peknú kombináciu nám predviedli Varga s Krajčim! Zakončenie však po tejto prihrávke neprišlo. Hostia nám predvádzajú skvele organizovanú defenzívnu hru.
     
    46:30
    Žilinčania majú obrovskú šancu na vsietenie kontaktného gólu. Dvojminútový trest za držanie zinkasoval Urban.
     
    46:24
    Ihneď po rozohratí vhadzovania nakrátko sa rozhodol z medzikružia zakončovať Varga! Ten vypálil veľmi tvrdo, no gólman Tomek mu predviedol ďalší skvelý zákrok svojimi betónmi!
     
    46:19
    Piešťanci reagovali na stupňujúci sa tlak domácich len zakázaným uvoľnením, po ktorom nasleduje vhadzovanie po Tomekovej ľavici.
     
    45:52
    Žilinčania sa po inkasovaní druhého gólu nevzdávajú! Po krátkej prihrávke od Škodu sa snažil zakončovať Miroslav Lažo! Piešťanský gólman mu však predviedol skvelý zákrok, po ktorom ukrýva puk pod svojími betónmi!
     
    44:58
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči využívajú presilovú hru! Po nádhernej kombinačnej akcii sa k puku dostal , ktorý svojou strelou napálil len pravú žŕdku Lacovej brány! Pred Lacom sa však veľmi dobre zorientoval MAREK MERTEL, ktorý puk napokon bez akýchkoľvek problémov umiestnil puk do žilinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Ondrej Otčenáš a Richard Filip.
     
    44:14
    Piešťany si zahrajú v početnej výhode! Dve minúty za držanie zinkasoval domáci útočník Škoda.
     
    44:12
    Piešťanskí hráči sa dostali do fantastickej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Tomáša Tatara sa na ľavej strane uvoľnil Václav Stupka! Ten mal v úmysle puk len tečovať, no bol faulovaný!
     
    43:40
    Domáci Vlci sa snažili preniknúť cez stredné pásmo a vytvoriť si nejakú zaujímavú gólovú šancu. Pri svojom prieniku do pásma sa však previnil postavením mimo hry.
     
    42:57
    Po rýchlej krížnej prihrávke sa snažil zakončovať Jozef Haring! Ten síce vypálil z prvej, no domáci gólman Marek Laco mu predviedol efektívny zákrok v pokľaku.
     
    42:02
    Po dlhšej chvíli sa k puku dostali opäť hosťujúci hráči, ktorí sa snažili zaútočiť! Po pravom krídle si až k bráne korčuľoval Melichárek, no domáci obranca Devečka ho pri mantineli od puku tvrdo odstavil.
     
    41:23
    Herné tempo sa nám mierne ustálilo. Po hvizde čiarového rozhodcu sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    40:32
    Pri puku sú momentálne hosťujúci hráči, ktorí sa musia brániť pred efektívne útočiacimi Žilinčanmi. Zatiaľ sa im však defenzíva darí na výbornú.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme mohli vidieť pomerne vyrovnaný výkon na oboch stranách, v ktorom sa vyznamenali hlavne obaja brankári! Tí dokázali úspešne zasiahnuť v mnohých vyložených gólových situáciách a udržali si tak čisté konto v druhej tretine. Do najväčších šancí sa dostali piešťanský kapitán Richard Filip v 24. minúte, ktorý nedokázal prekonať dobre postaveného Laca ani na tretíkrát. Na druhej strane si pripísal dve zaujímavé šance Lažo a ďalšie dve Varga. Piešťanský gólman Tomek nám však vo všetkých prípadoch predviedol spoľahlivé reflexívne zákroky, ktoré držia jeho tím jasne nad vodou!

    Podarí sa Žilinčanom po vyrovnanom výkone v druhej tretine zahviezdiť v tej tretej a vyrovnať tak stav tohto stretnutia, alebo si Piešťanci dokážu udržať tesné vedenie?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:52
    Na druhej strane sa rozhodol po nebezpečnom nahodení puku do pásma v podaní Stupku pokryť puk gólman Marek Laco.
     
    39:47
    Lažo nám predviedol nádherný šprinterský súboj s Dlouhým, ktorý napokon aj vyhral a z pravého kruhu zakončil! Gólman Tomek si však udržuje čisté konto! Predviedol nám skvelý reflexívny zákrok v znení svojej vyrážačky!
     
    38:59
    Chylo vyzerá byť v poriadku. Po vlastných odišiel na striedačku. Pri puku sú opäť jeho spoluhráči.
     
    38:34
    Peško sa po nepresnej žilinskej prihrávke skvele zorientoval, no napokon nedokázal prekonať trojicu dobre postavených žilinských obrancov. Hra sa nám však prerušuje. V strednom pásme leží na ľade piešťanský hráč Martin Chylo.
     
    37:42
    Herné tempo sa nám mierne zrýchlilo, no ani jeden z tímov si v uplynulých sekundách nedokázal vybojovať žiadnu zaujímavú streleckú príležitosť.
     
    36:49
    Hosťujúci hráči sa ihneď po návrate Melicháreka na ľad dostali do útočného pásma, kde sa snažia takticky kombinovať. Po malej chvíli sa však puku zmocnil Sekáč, ktorý ho posiela do stredného pásma.
     
    36:06
    Piešťanskí hráči hrajú toto oslabenie veľmi dobre. Po nepresnej prihrávke od Drevenáka nám efektívne vyhodenie puku predviedol obranca Filip. Piešťanci budú o pár sekúnd hrať v plnom počte.
     
    35:19
    Varga nám predviedol tvrdé delové zakončenie spoza pravého kruhu. Tomek si však aj po tejto strele udržiava čisté gólové konto.
     
    34:39
    Žilinčania si vybojovali obrovskú gólovú šancu! Po nešťastnom vyrazení strely Škodu sa puk dostal pred nebráneného Sýkoru, ktorý sa snažil zakončovať, no v poslednej chvíli mu do strely nakorčuľoval Cunik!
     
    34:11
    Domáci hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Dve minúty za podrazenie si na trestnej lavici posedí Tibor Melichárek.
     
    33:34
    Žilinčanom sa rysovalo bleskové prečíslenie v protiútoku, no čiarový rozhodca videl offsajd. Hra sa presúva do stredného pásma.
     
    32:57
    Piešťanci si vytvorili útočný tlak, akokeby hrali v početnej výhode! Oslobodenie priniesol až Staňo, ktorý puk poslal nebezpečne pred Tomekovu bránu. Piešťanský gólman puk radšej pokryl svojou výstrojou.
     
    32:17
    Z ľavého kruhu zakončoval Ručkay! Jeho strieľanú prihrávku však Laco pre istotu pokryl, lebo pred ním nebezpečne dobiedzal Mertel.
     
    31:43
    Po strieľanej krížnej prihrávke od Stupku sa snažil Laca prekonať opäť Tomáš Tatar! Laco mu však predviedol efektívnu STOP-ku po peknom premiestnení k druhej žŕdke.
     
    30:57
    Spoza ľavého kruhu tentokrát zakončoval Tomáš Tatar! Jeho projektil však Laco svojími betónmi stečoval len na hokejky svojich ochrancov.
     
    30:01
    Do obrovskej gólovej šance sa tentokrát dostal žilinský hráč Varga! Po rýchlej prihrávke od Krajčiho sa rozhodol zakončovať backhandom, no na túto nedôraznú strelu dokázal v poslednej chvíli reflexívne zasiahnuť gólman Tomek!
     
    29:25
    Varga nám predviedol tvrdé zakončenie švihom z hranice pravého kruhu. S pukom to síce myslel dobre, no napokon míňa Tomekovu bránu.
     
    28:31
    Po peknej krížnej prihrávke cez bránkovisko v podaní Škodu mohol puk do odkrytej brány doťuknúť Lažo! Tento žilinský útočník bol však na tento puk prikrátky a do bezpečia ho po malej chvíli vyrazil Tomek.
     
    27:55
    Domáci Vlci rozprúdili svoj presilovkový kolotoč. Piešťanci sú už v štyroch a puk po malej chvíli vyhadzujú do bezpečia.
     
    27:34
    Piešťanskí hráči budú hrať v dvojnásobnej početnej nevýhode! Čiaroví rozhodcovia videli na ľade o jedného hráča naviac, čo si odpyká pravdepodobne Peško.
     
    26:49
    Domáci hráči sa síce usadili v pásme, kde si puk posúvajú rýchlymi krížnymi prihrávkami. Ich ofenzívny kolotoč však zatiaľ nevyformoval žiadne zakončenie. Piešťanci sa bránia priam výborne.
     
    25:55
    Dvojminútové vylúčenie za faul lakťom tentokrát zinkasoval hosťujúci hráč Otčenáš. Žilinčania tak majú obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    25:50
    Žilinčania sa po avízovanom vylúčení fantasticky prebudili! Tomek však ostáva nepriestrelný aj po strelách od Laža a Škodu, či následných tečoch od Sýkoru a Rúfusa!
     
    25:06
    Žilinskí hráči si vytvorili útočný tlak, po ktorom vyhodil puk do bezpečia obranca Cunik. Ten však poslal puk bez teču cez všetky čiary a čiarový rozhodca odpískal zakázané uvoľnenie. Nasledovať bude vhadzovanie po ľavici od Tomeka.
     
    24:29
    Žilinčania sa po skvelých zákrokoch gólmana Laca opäť rútia do útoku, kde ich však už v strednom pásme čaká veľmi dobre brániaci defenzívny val hostí.
     
    23:37
    Piešťanskí hráči sa dostali do bravúrnej gólovej šance! Po strele od Melichárka a následných dvoch dorážok od Richarda Filipa ostáva gólman Marek Laco bez ďalšieho inkasovaného gólu! S veľkou dávkou šťastia dokázal puk zastaviť ešte pred bránkovou čiarou!
     
    23:19
    Lažo po peknej prihrávke z ľavej strany zinkasoval puk pred modrú čiaru, odkiaľ tvrdo vypálil! Tomek mu však predviedol ďalší úspešný zákrok.
     
    22:46
    Žilinskí Vlci sú v útočnom pásme, kde sa snažia rozostaviť svoj útočný kolotoč. Zatiaľ sa im to darí, no piešťanskí hráči bránia zatiaľ vynikajúco.
     
    22:04
    Žilinčania sa síce dokážu predrať do útočného pásma, no ich súperi nám predvádzajú maximálne jednoduché vyhodenia puku do bezpečia. Domáci tak zakladajú útok až spoza Lacovej brány.
     
    21:27
    Žilinčania si o malú chvíľu zahrajú v početnej výhode! Dve minúty za hákovanie si na trestnej lavici posedí piešťanský kapitán Richard Filip.
     
    21:17
    Pri puku sú piešťanskí hráči, ktorí sa snažia kombinovať v útočnom pásme. Už hrajú presilovú hru, ktorá však bude krátka.
     
    20:57
    Miroslav Lažo sa dostal po veľkej chybe v piešťanskej obrane do samostatného nájazdu! Hosťujúci gólman Tomek však jeho smer vystihol a napokon ukryl po zakončení puk medzi svojími betónmi!
     
    20:18
    Ihneď vo vyhratí úvodného vhadzovania druhej tretiny priviezol puk do útočného pásma Tomáš Tatar, ktorý však proti dobre brániacej žilinskej defenzíve nedokázal už nic vykúzliť.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvom polčase sme mohli vidieť rýchly agresívny vpád do stretnutia v podaní hostí z Piešťan. Tí si dokázali už po dvoch minútach vybojovať jednogólové vedenie zásluhou strely z hokejky Otčenáša, ktorý využil obrovskú chybu domáceho obrancu Dlouhého. Herné tempo sa po tomto góle mierne ustálilo, až ho v závere stretnutia prebrali domáci hráči. Na vyrovnanie však proti pozornému gólmanovi Tomekovi tentokrát jednoducho nemali nárok. Na začiatku druhej tretiny budeme hrať vo vyrovnanom stave 4 na 4 presne minútu a šesť sekúnd. Potom sa začne presilová hra Piešťan, ktorá bude trvať presne 42 sekúnd.

    Podarí sa domácim hráčom stiahnuť vedenie extraligového nováčika na svoju stranu, alebo pridá celok na čele s Tomášom Taárom ďalší gól a upevní si tak gólové vedenie?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:48
    Presilová hra Žiliny práve skončila. Zbytočným útočným faulom sa pred Tomekovou bránou previnil Róbert Krajči, ktorý si odchádza na dve minúty schladiť hlavu za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    19:39
    Lažo nám po peknej prihrávke do medzikružia predviedol nekompromisné zakončenie na piešťanskú bránu! Táto strela však nemala dostatočný smer a puk pokrýva opäť brankár Tomek!
     
    19:06
    Domáci majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru! Dve minúty za hákovanie zinkasoval Piešťanec Michal Peško.
     
    18:46
    Po pravom krídle sa bleskovo presúval Chylo, ktorý si síce odstavil dvojicu žilinských obrancov, no na dobre postaveného gólmana Laca už nemal nárok.
     
    17:59
    Sýkora pekne uvoľnil neďaleko od modrej čiary Dlouhého! Ten sa rozhodol na Tomeka vyslať delovku, no piešťanský gólman túto strelu s obrovským prehľadom vyráža do bezpečia.
     
    17:03
    Piešťanskí hokejisti sa zatiaľ v tomto oslabení veľmi pekne bránia. Žilinčania majú obrovské problémy so zakončeniami a získavaním puku v útočnom pásme. Tam jasne dominujú piešťanskí obrancovia.
     
    16:11
    Pred Tomekom sme mohli vidieť ďalší nebezpečný závar! Važan sa dostal do skvelej palebnej pozície, no strela mu nevyšla! Po krátkom poskakovaní puku sa dostal napravo od piešťanskej brány, odkiaľ ho poľahky vyhodil obranca Filip.
     
    15:29
    Domáci hráči rozprúdili svoj ofenzívny kolotoč opäť, no po nepresnej prihrávke od Brcka sa peišťanskí hráči dokázali úspešne oslobodiť jednoduchým vyhodením.
     
    14:40
    Žilinskí hráči si svojou dobiedzajúcou ofenzívnou hrou dokázali vybojovať presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Tomáš Tatar za vrazenie.
     
    13:57
    Pri puku sú opäť hráči v zelených dresoch. Piešťanské herné tempo mierne upadlo, čo prináša Žilinčanom obrovskú šancu na vyrovnanie. Momentálne rozprúdili pred Tomekom svoj klasický kolotoč.
     
    13:18
    Žilinskí hokejisti sa ocitli po dlhej chvíli v útočnom pásme, kde mierne zakombinovali a bola z toho obrovská gólová šanca! Po krátkej prihrávke od Važana sa z pozície na medzikruží rozhodol zakončovať Ižvolt! Piešťanský gólman Tomek sa však dobre premiestnil, čím zabránil puku pri prechode cez jeho osobu.
     
    12:25
    Po pravej strane sa snažil uvoľniť Michal Važan, no pri mantineli bol veľmi tvrdým hitom od puku odstavený v znení obrancu Brňáka.
     
    11:38
    Žilinčania hrajú toto oslabenie veľmi dobre. Ich súperov zneškodňujú veľmi jednoduchými vyhodeniami puku popri mantineli. To posledné nám predviedol Varga.
     
    10:55
    Žilinskí hokejisti sa dokázali dvojnásobnej presilovej hry Piešťan ubrániť. Zatiaľ si dobre počínajú aj v nevýhode o jedného hráča. Tentokrát poslal puk do bezpečia Igor Rúfus.
     
    10:07
    Piešťanskí hráči si zahrajú krátku presilovú hru o dvoch hráčov. Dve minúty za podrazenie zinkasoval tentokrát Miroslav Lažo.
     
    09:36
    Po peknej prihrávke od Melicháreka sa na pravom kruhu uvoľnil Tatar! Tento kanonier NHL síce vypálil na Mareka Laca z prvej, no žilinský gólman puk pokryl svojou dobre usadenou výstrojou.
     
    08:59
    Jánoš sa snažil prekvapiť žilinského gólmana Laca strelou od modrej čiary, no stáva sa neúspešným. Laco svoje betóny sklepol včas, a tak puk vyrazil do bezpečia.
     
    08:19
    Aj hostia si zahrajú presilovú hru. Dve minúty za faul lakťom zinkasoval žilinský obranca Igor Rúfus.
     
    07:52
    Pri puku sú opäť piešťanskí hráči, ktorí rozprúdili svoj útočný kolotoč aj vo vyrovnanom stave, čo je pre mnohých veľmi prekvapujúce. Hostia sú však v doterajších minútach výrazne lepším tímom.
     
    06:57
    Piešťanskí hráči sú opäť v plnom počte a ihneď útočia! Po peknej prihrávke na pravý kruh sa rozhodol zakončovať Tomáš Tatar! Marek Laco mu však predviedol ďalší pekný zákrok v znení jeho lapačky.
     
    05:59
    Žilinčania rozprúdili pred gólmanom Tomekom presilovkový kolotoč, no zatiaľ to vyzerá tak, akokeby sa báli zakončovať. Po ich dlhom vyčkávaní sa hostia oslobodzujú zásluhou strely od Urbána.
     
    04:54
    Domáci hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Na dve minúty za podrazenie si odchádza schladiť hlavu Matej Cunik.
     
    05:18
    Momentálne vidíme tvrdý súboj o puk v strednom pásme, kde však majú mierne navrch hosťujúci hráči. Žilinčania hrajú momentálne veľmi zaskočeným dojmom.
     
    04:24
    Aj domáci sa po malej chvíli dostali do zakončenia! Z ľavého krídla sa snažil tvrdým projektilom prekvapiť gólmana Tomeka útočník Troliga! Tomek však podržal svoj tím reflexným zákrokom v znení jeho ľavého betónu!
     
    03:31
    Po rýchlej krížnej prihrávke od Melicháreka sa v pásme najlepšie zorientoval Tomáš Tatar! Ten síce na Laca vypálil, no svojím projektilom ho nedokázal úspešne prekonať.
     
    02:43
    Momentálne sme mohli vidieť v obrannom pásme domácich veľmi tvrdý súboj o puk pri mantineli, ktorý napokon so šťastím vyhrali domáci. Tí posielajú puk až za gólmana Laca.
     
    02:01
    Zatiaľ nám jasnú prevahu v držaní puku a samozrejme aj v útočnej aktivite predvádzajú hosťujúci hráči, ktorí svojich súperov priam valcujú.
     
    01:16
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči sa dostávajú do vedenia! Po obrovskom zlyhaní domácej obrany sa k puku kľučkou dostal Ručkay, ktorý jemnou prihrávkou uvoľnil ONDREJA OTČENÁŠA! Otčenáš dlho neváhal a po peknom potiahnutí puku vymietol pravý horný roh Lacovej brány! Asistenciu si pripisuje Jakub Ručkay.
     
    00:37
    Laco musel opäť zasahovať! Tentokrát sa v medzikruží po peknej prihrávke zorientoval Tatar, ten síce vystrelil, no žilinský gólman nám predviedol ďalší spoľahlivý zákrok.
     
    00:08
    Po vyhratom úvodnom vhadzovaní sa domáci hráči museli stiahnuť do svojej defenzívy. Pri puku sa na pravej strane ocitol Melichárek, ktorý však skúseného Laca nedokázal prekonať.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Domáci Žilinčania sa nám v dnešnom zápase predstavia v klasickej zelenej farbe dresov. Hostia z Piešťan budú hrať v dresoch žltomodrých.
     
    Srdečne Vás vítam pri šiestom kole najvyššej slovenskej hokejovej súťaže - Tipsport extraligy!
    V tomto online prenose Vám budem podrobne približovať aktuálne dianie zo žilinského štadióna, kde si zmeria sily domáci tím MsHK Žilina, ktorý na domácej pôde privíta svojho súpera - tím ŠHK 37 Piešťany!

    Domáci tím MsHK Žilina sa po piatich odohratých zápasoch usadil na ôsmej priečke so šiestimi bodmi a pomerne nepriaznivým skóre -5. Túto pomerne zlú štatistiku dosiahli Žilinčania za trojbodovú výhru nad tímom HK Poprad v pomere 4:3, za tri prehry mimo riadneho hracieho času - s tímami HC'05 Banská Bystrica (1:2), HKM Zvolen (3:4) a napokon aj s tímom MHC Mountfield (1:2). Len z jedného zápasu nedokázali žilinskí hráči, a to na nitrianskom ľade, kde domácemu celku podľahli v pomere 1:4.

    Extraligový nováčik z Piešťan momentálne sídli na siedmej priečke so siedmimi bodmi a priaznivým skóre +3. Túto štatistiku dosiahli piešťanskí hokejisti po dvoch úvodných výhrach s tímami MHC Mountfield (3:0) a HK 36 Skalica (8:2), následných dvoch prehrách s tímami HC Košice (5:9) a HKM Zvolen (3:4) a napokon za prehru po predĺžení v Poprade (2:3). Piešťanci si tak premiéru v extralige rozbehli veľmi sympaticky a určite sa budú snažiť získať cenné body aj na žilinskom ľade.

    Papierové predpoklady nám sľubujú pomerne vyrovnaný zápas, ktorý nemá jasného favorita. Žilinčania však budú mať výhodu domáceho publika, ktorá mnohým tímom výrazne pomôže k hernému výkonu. Stávkové kancelárie mierne uprednostňujú domáci tím, na ktorého výhru vypísali kurz okolo hodnoty 2,05, na výhru hostí okolo hodnoty 2,56 a napokon na nerozhodný stav kurz 4,30.

    Podarí sa extraligovým nováčikom vyťažiť ďalšie body aj od dlhoročného účastníka extraligy z metropoly severozápadného Slovenska?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 2. Otčenáš (Ručkay), 45. Mertel (Otčenáš, Filip)


    MsHK Žilina: Laco - Brcko, Rúfus, Dlouhý, Devečka, Staňo, Sekáč - Horanský, Varga, Krajči - Sýkora, Škoda, Lažo - Važan, Drevenák, Ižvolt - Troliga, Valášek, Hajnik.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Cunik, Kolník, Bučka, Hruška - Stupka, Melichárek, Tatar - Otčenáš, Mertel, Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Jánoš, Nemec, Saliji.

    Rozhodčí: Kubuš - Brath, Zvrškovec
    bahis siteleri