Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
HK Poprad
sk Neděle 30.09.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    47:41
    Trenčín dal gól!
    JÁN PARDAVÝ sa podujal na trestné strieľanie ako "faulovaný" hráč a s obrovským šťastím ho premenil. Puk sa mu síce skĺzol z čepele, ale Sidirovi prešiel pomedzi betóny. Bez asistencie.
     
    43:32
    Poprad dal gól!
    A Poprad svoje úsilie pretavil do gólového efektu. Peknú akciu hostí kombinovaných prihrávok zakončil do odkrytej časti bránky nabiehajúci DÁVID SKOKAN. Asistencie: Dávid Buc, Richard Rapáč.
     
    31:02
    Trenčín dal gól!
    A Dukla preberá opraty zápasu jasne do rúk. Na ľade je momentálne jedno mužstvo, ktoré vedie už o tri góly. Po peknej prihrávke na modrú vystrelil na Sidora Habšuda, ten puk vyrazil presne na hokejku JÁNA PARDAVÉHO, ktorý nemal problém so strelením gólu. Asistencie: Miroslav Habšuda, Ondrej Mikula.
     
    28:38
    Trenčín dal gól!
    Druhá trenčianska formácia sa teraz postarala o tretí gól Dukly po tom, ako sa usadila v pásme. Sojčík s Lelkešom ustáli osobné súboje, puk sa následne z hokejky prvého menovaného dostal na RADOSLAVOVU TYBOROVU, ktorý z prvej nedal Sidorovi strelou ponad lapačku absolútne žiadnu šancu. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.
     
    24:00
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia po tom, ako Sabolič nepremenil svoju tutovku na gól po výbornom zákroku Kristína.Biro rýchlo založil protiútok, Gašparovič vystrelil, Sidor vyrazil puk pred seba a JÁN PARDAVÝ ho dorazil do siete.Asistencie: Jakub Gašparovič, Marek Biro.
     
    15:52
    Poprad dal gól!
    Trenčania však nestihli upratať po Kristínovom zákroku puk do bezpečia a po akcii sa k nemu dostal DÁVID BUC, ktorého pokus sa ocitol v sieti. Asistencie: Dávid Skokan, Sebahudin Kovačevič.
     
    01:16
    Trenčín dal gól!
    Nič iné ako gól sa od úvodu ani nedal čakať, bol to obrovský nástup Dukly do zápasu. RICHARD LELKEŠ dostal puk na os klziska a strelou ponad vyrážačku prekonal Sidora. Asistencie: Peter Sojčík, Radoslav Tybor.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 2. Lelkeš (Sojčík, Tybor), 24. Pardavý (Gašparovič, Biro), 29. Tybor (Sojčík, Lelkeš), 32. Pardavý (Habšuda, Mikula), 48. Pardavý - 16. Buc (Skokan, Kovačevič), 44. Skokan (Buc, Rapáč)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Biro, Bokroš, Bednár, Bagin, Ďurkech, Habšuda, Nemčík, Imrich – Mikula, Gašparovič, Pardavý, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Šišovský, Adamec, Radulay, Jakúbek, Stantien, Mravík.
    HK Poprad: Sidor – Šterbák, Suchý, Kramár, Kovačevič, Pentikäinen, Špelda, Gáborčík, Kurali – Skokan, Klouda, Tomas, Sabolič, Koskinen, Takáč, Paločko, Buc, Macejka, Homa, Rapáč, Gapa.

    Rozhodčí: J. Konc - Holienka, Valach

    Diváci: 1740
    bahis siteleri