Banská Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
HK Poprad
sk Neděle 30.09.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:51
    Dukla, Kristín, 2 min. Brankár Dukly vyhodil puk bez dotyku mimo ľadovú plochu.
     
    55:31
    Pardavý prichystal gólovku Gašparovičovi, ktorý ale ani z piatej či šiestej šance dnes v zápase nestrieľa gól !
     
    55:08
    Poprad, Šterbák, 2 min. seknutie.
     
    47:41
    Trenčín dal gól!
    JÁN PARDAVÝ sa podujal na trestné strieľanie ako "faulovaný" hráč a s obrovským šťastím ho premenil. Puk sa mu síce skĺzol z čepele, ale Sidirovi prešiel pomedzi betóny. Bez asistencie.
     
    47:41
    Pardavý sa rútil sám na Sidora, nahrával mu Gašparovič a Sabolič hodil do puku hokejku. Automaticky je nariadené trestné strieľanie.
     
    45:16
    Gašparovič našiel pred bránkou Sojčíka, ktorý sa ocitol pred Sidorom úplne sám. Útočník Dukly si puk prehodil pomedzi nohy a efektným zakončením triafa len hornú tyčku popradskej bránky !
     
    43:32
    Poprad dal gól!
    A Poprad svoje úsilie pretavil do gólového efektu. Peknú akciu hostí kombinovaných prihrávok zakončil do odkrytej časti bránky nabiehajúci DÁVID SKOKAN. Asistencie: Dávid Buc, Richard Rapáč.
     
    38:04
    Poprad, Sabolič, 2 min. hrubosť.
     
    35:14
    Poprad, Suchý, 2 min. seknutie.
     
    35:14
    Sojčík teraz vycvičil obranu Popradu a to boli Trenčania iba traja. Útočník Dukly sa dostával rýchlostne cez oboch obrancov Popradu a následne prenikal k Sidorovi, tak Suchý zatiahol ručnú.
     
    35:03
    Dukla, Bednár, 2 min. držanie. Presilovka Popradu 4 proti 3.
     
    33:44
    Tybor vypichol puk obrancovi Popradu na modrej, rútil sa sám na Sidora a volil zakončenie známe ala Pavol Demitra, ale Sidora ním napokon neprekonal.
     
    33:27
    Poprad, Macejka, 2 min. seknutie
    Dukla, Bokroš, 2 min. hrubosť.
     
    31:02
    Trenčín dal gól!
    A Dukla preberá opraty zápasu jasne do rúk. Na ľade je momentálne jedno mužstvo, ktoré vedie už o tri góly. Po peknej prihrávke na modrú vystrelil na Sidora Habšuda, ten puk vyrazil presne na hokejku JÁNA PARDAVÉHO, ktorý nemal problém so strelením gólu. Asistencie: Miroslav Habšuda, Ondrej Mikula.
     
    30:29
    Jakúbek našiel peknou prihrávkou z pravej strany na osi klziska Gašparoviča, ktorý si puk prehodil na bekend, no odkrytý horný roh bránky netrafil !
     
    28:38
    Trenčín dal gól!
    Druhá trenčianska formácia sa teraz postarala o tretí gól Dukly po tom, ako sa usadila v pásme. Sojčík s Lelkešom ustáli osobné súboje, puk sa následne z hokejky prvého menovaného dostal na RADOSLAVOVU TYBOROVU, ktorý z prvej nedal Sidorovi strelou ponad lapačku absolútne žiadnu šancu. Asistencie: Peter Sojčík, Richard Lelkeš.
     
    24:44
    Kramár nádherne vysunul Skokana, ktorý sa už druhý raz v zápase rútil sám na Kristína, ale opäť vyšiel víťaznejšie brankár Dukly, keďže Popradčan netrafil bránku.
     
    24:00
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia po tom, ako Sabolič nepremenil svoju tutovku na gól po výbornom zákroku Kristína.Biro rýchlo založil protiútok, Gašparovič vystrelil, Sidor vyrazil puk pred seba a JÁN PARDAVÝ ho dorazil do siete.Asistencie: Jakub Gašparovič, Marek Biro.
     
    18:48
    Poprad, Pentikäinen, 2 min. napadnutie.
     
    17:24
    Dukla, Biro, 2 min. seknutie. Biro stratil puk na obrannej modrej a unikajúceho Buca musel zastaviť za pomoci hokejky.
     
    16:38
    Poprad, Kovačevič, 2 min. hákovanie.
     
    16:36
    Sojčík bol pri prechode modrou rýchlejší ako Kovačevič, dostal sa do samostatného nájazdu, ale jeho bekendový blafák netrafil priestor bránky !
     
    15:52
    Poprad dal gól!
    Trenčania však nestihli upratať po Kristínovom zákroku puk do bezpečia a po akcii sa k nemu dostal DÁVID BUC, ktorého pokus sa ocitol v sieti. Asistencie: Dávid Skokan, Sebahudin Kovačevič.
     
    15:51
    Prvá gólovka Popradu, Habšuda sa pošmykol, Skokan v samostatnom nájazde na Kristína však neuspel !
     
    12:30
    Popradská lavička sa teraz previnila proti pravidlám, šiesti hráči boli na ľadovej ploche. To znamená vylúčenie.
     
    09:25
    Gašparovič sám pred bránkou, trafil však Sidora len do ramena !
     
    08:58
    Poprad, Kramár, 2 min. hákovanie.
     
    08:58
    Radoslav Tybor dokorčuľoval nikým nekrytý puk a zakončoval samostatný nájazd bekendovým blafákom, ale Sidor sa vyznamenal !
     
    03:51
    Dukla hrá s prehľadom a veľmi dobre. Gašparovič našiel prihrávkou pred bránkou Mikulu, ktorý ho ľahko tečoval, no Sidor stihol so šťastím rýchlym reflexom zabrániť gólu.
     
    03:11
    Gašparovič vydoloval puk od mantinelu, dostal sa s ním do zakončenia pred bránku Popradu, ale Sidor teraz podržal svoj tím !
     
    01:16
    Trenčín dal gól!
    Nič iné ako gól sa od úvodu ani nedal čakať, bol to obrovský nástup Dukly do zápasu. RICHARD LELKEŠ dostal puk na os klziska a strelou ponad vyrážačku prekonal Sidora. Asistencie: Peter Sojčík, Radoslav Tybor.
     
    01:16
    Obrovský tlak Dukly pred Sidorom ! Domáci majú veľmi veľa šancí a dokonca trafili aj tyčku strelou Bednára.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 2. Lelkeš (Sojčík, Tybor), 24. Pardavý (Gašparovič, Biro), 29. Tybor (Sojčík, Lelkeš), 32. Pardavý (Habšuda, Mikula), 48. Pardavý - 16. Buc (Skokan, Kovačevič), 44. Skokan (Buc, Rapáč)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Biro, Bokroš, Bednár, Bagin, Ďurkech, Habšuda, Nemčík, Imrich – Mikula, Gašparovič, Pardavý, Sojčík, Lelkeš, Tybor, Šišovský, Adamec, Radulay, Jakúbek, Stantien, Mravík.
    HK Poprad: Sidor – Šterbák, Suchý, Kramár, Kovačevič, Pentikäinen, Špelda, Gáborčík, Kurali – Skokan, Klouda, Tomas, Sabolič, Koskinen, Takáč, Paločko, Buc, Macejka, Homa, Rapáč, Gapa.

    Rozhodčí: J. Konc - Holienka, Valach

    Diváci: 1740
    bahis siteleri