Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 5:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (1:1, 2:1, 2:2)
HC Sparta Praha
Neděle 21.10.2012, 18:15Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Václav Sýkora si vybral oddechový čas.
     
    58:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    PETR GŘEGOŘEK vítězným gestem vyhodil hokejku do vzduchu a opět jí chytá. V pravém kruhu si sjel na Pechovu nahrávku zpoza branky a střelou z první propálil Neuvirtha mezi betony. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kumstát.
     
    57:17
    Utkání přihlíží 3045 diváků.
     
    57:17
    Vladimír Kýhos požádal o oddechový čas pro Energii!
     
    57:17
    Energie si zahraje 14 vteřin dvojnásobné přesilovky. Ivan Rachůnek (SPA) dostává menší trest za zdržování hry vyhozením puku.
     
    55:31
    Teď ale Petr Ton (SPA) dostává menší trest za faul kolenem.
     
    55:03
    Ton svedl s Noskem vyrovnaný souboj na cestě směrem k Mensatorovi, kterého ještě stihl zaměstnat bekhendovou střelou.
     
    48:57
    Michal Gulaši (KVA) si u zadního mantinelu povyskočil při dohrání osobního souboje a dostává menší trest za faul loktem. Sparta měla v posledních sekundách navrch a má velkou šanci jít do vedení.
     
    45:25
    Sparta právě vstřelila branku!

    Daniel Přibyl při průniku před karlovarskou branku ztratil puk a zdálo se, že tento útok vyzní do ztracena. Nedůsledná obrana Energie však nakonec nechala vystřelit RADKA PHILIPPA z pravého kruhu a vyrovnat. Asistence: Miroslav Forman, Daniel Přibyl.
     
    43:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Zase ten PETR KUMSTÁT! Defenziva Sparty už už chtěla vyrazit do protiútoku, nechala za sebou však puk a Pech se Zaťovičem se rázem ocitli v situaci 2 na 1, aniž by se nějak výrazně pohnuli. Kumstát uklidil Pechovu nahrávku po zemi k tyči. Asistence: Lukáš Pech, Martin Zaťovič.
     
    40:22
    Sparta právě vstřelila branku!

    Jak se hostům nepovedlo dát gól do šatny, podařilo se jí skórovat z šatny. Domácí obrana jen netečně sledovala, jak si MICHAL BROŠ nabruslil od mantinelu až před Mensatora a bekhendem jej přestřelil. Bez asistence.
     
    39:55
    V závěru třetiny domácí obraně unikl Petr Ton. V zakončení nic nevymýšlel, vystřelil a přestřelil.
     
    37:28
    Miroslav Forman (SPA) dostává menší trest za držení.
     
    36:40
    Pohl se Skladaným v přečíslení 2 na 1. Pohl se rozhodl z úhlu zakončit sám, mířil do protějšího rohu, ale Neuvirthova lapačka byla rychlejší.
     
    31:54
    Sparta právě vstřelila branku!

    Zdá se, že i hosté se na dnešní přesilovky připravili velmi dobře. Gawryletzův příklep před brankou tečoval TOMÁŠ RACHŮNEK. Chvíli se zdálo, že Mensator zpomalený puk stihne zadržet, ale ten nakonec přece jen skončil za čarou. Asistence: Travis Gawryletz, Vladimír Sičák.
     
    28:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí v přesilovce opět zužitkovali přímočarost. LUKÁŠ PECH v pravém kruhu nic nevymýšlel a zápěstím se trefil do vzdálenějšího růžku. Tohle měl Neuvirth hodně těžké. Asistence: Petr Gřegořek.
     
    28:02
    Hráčská lavice Sparty dostává menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě. U časoměřičů posedí Tomáš Rachůnek.
     
    25:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Takhle se má hrát přesilovka. Nahrávka na modrou, odtud rychlá Noskova střela a tradiční sparťanský kat PETR KUMSTÁT dorážející na hranici brankoviště. Asistence: David Nosek.
     
    24:15
    Vladimír Sičák (SPA) dostává menší trest za hákování. Je to vůbec první vyloučení v dnešním utkání.
     
    14:02
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté vyrovnali po pěkné individuální akci DANIELA PŘIBYLA. Ten za karlovarskou brankou uzmul obráncům puk, nabruslil si k levé tyči a z dorážky poslal puk pod víko. Asistence: Zdeněk Bahenský.
     
    11:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Neuvirth vyrazil Kumstátovu střelu z úhlu, kde nejprve přeskočila hokejku jednoho ze sparťanů, aby ji LUKÁŠ PECH mohl vrátit přesně k tyči. Asistence: Petr Kumstát.
     
    06:30
    Viděli jsme zatím největší šanci Energie v utkání. Zucker v situaci 2 na 1 nahrával k druhé tyčce Andy MacDonaldovi. Tomu zřejmě i přičiněním Gawryletze střela nesedla.
     
    05:13
    Puk poskakoval ve skupince hráčů před ležícím Mensatorem, nejblíže ke gólové dorážce měl zřejmě Forman, nedokázal si ale uvolnit hůl.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 12. Pech (Kumstát), 26. Kumstát (Nosek), 29. Pech (Gřegořek), 44. Kumstát (Pech, Zaťovič), 59. Gřegořek (Pech, Kumstát) - 15. Přibyl (Bahenský), 32. T.Rachůnek (Gawryletz, Sičák), 41. Broš, 46. Philipp (Forman, Přibyl)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator – Gründling, D. Kohn, MacDonald, Gřegořek, J. Látal, Kloz, Nosek, Gulaši – Zucker, Skuhravý, Košťál – Kumstát, Pech, Zaťovič – Pohl, Skladaný, Doležal – Koblasa, Vachovec, J. Heřman
    HC Sparta Praha: Neuvirth - Krstev, Gawryletz, Sičák, Philipp, P. Hořava, D. Kočí - Ton, Broš, I. Rachůnek - Tentkrát, J. Hlinka, T. Rachůnek - Jánský, Foster, Vantuch - Bahenský, Přibyl, Forman - Hovorka

    Rozhodčí: Lacina, Svoboda - Pešek, Jelínek

    Diváci: 3045
    bahis siteleri