Chabarovsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 4:3 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:5 (po s.n.)
po s.n.
Spartak Moskva
4:5 (1:0, 0:1, 3:3)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 21.10.2012, 15:00 • Sokolniki, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    PETRI KONTIOLA si připisuje vítěznou branku dnešního zápasu.
     
    64:15
    Čistov je vyloučen za hákování a dává domácím šanci na rozhodnutí.
     
    59:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk to dokázal! Hosté využili svůj tlak ve vyrovnávací branku, když po velkém závaru před brankou Spartaku poslal puk do sítě STANISLAV ČISTOV. Asistence: Vladimír Antipov, Petri Kontiola.
     
    55:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro Spartak! ALEXANDER SUGLOBOV přihrál před branku na svého spoluhráče, ale jeho do přihrávky vložil hůl jeden z obránců a puk smolně nasměroval do vlastní branky. Asistence: Petri Kontiola.
     
    49:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk snižuje! Alexej Vasilčenko našel rozjetého Jevgenije Kuzněcova, který ujel domácí obraně a bekhendovou kličkou překonal Borisova. Asistence: Alexej Vasilčenko.
     
    48:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    A další gól Spartaku! Oleg Petrov ujel s OLEGEM GUBINEM, který dobře zpracoval přihrávku a poté nádhernou střelou prostřelil Garnetta. Asistence: Oleg Petrov.
     
    43:53
    Za podražení vyloučen Vasilčenko.
     
    43:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává v malé chvílí další branku. Tentokrát síť rozvlnil OLEG PETROV, když vystřelil hned z první po přihrávce Štefana Růžičky. Asistence: Štefan Růžička, Oleg Gubin.
     
    42:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tlak Spartaku konečně slaví úspěch. Nikita Ščitov napřáhl na modré čáře a puk poslal vedle branky, až se nakonen puk dostal k DENISOVI BODROVOVI, který už měl lepší mušku a poslal puk nekompromisně do sítě. Asistence: Nikita Ščitov, Jegor Michaljov.
     
    32:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krásnou kombinaci převedli v útočném pásmu hráči Čeljabinsku a slaví branku. Deron Quint naservíroval puk přesně na hokejku ANDREJE POPOVA, který poslal puk z první do odkryté branky a srovnává výsledek dnešního zápasu. Asistence: Deron Quint, Anton Glinkin.
     
    7:13
    Glinkin oslabuje svůj tým, když se provinil vysokou holí.
     
    1:05
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak udeřil v oslabení! Do přečíslení se dostal Jegor Michajlov s MICHAILEM JUŇKOVEM, který celou situaci zakončil tvrdou střelou do šibenice a nedal Garnettovi šanci. Asistence: Jegor Michajlov.
     
    0:18
    Hned na začátku zápasu je vyloučen Gubin za nedovolené bránění.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Juňkov (Michajlov), 43. Bodrov (Ščitov, Michajlov), 44. Petrov (Růžička, Gubin), 49. Gubin (Petrov) - 33. Popov (Quint, Glinkin), 50. Kuzněcov (Vasilčenko), 56. Suglobov (Kontiola), 60. Čistov (Antipov, Kontiola), 65. Kontiola


    Spartak Moskva: Borisov - Bodrov, Ščitov, Morrison, Želdakov, Šefer, Mamkin, Nakládal, Medvěděv - Růžička, Gubin, Petrov - Levandovskij, Juňkov, Radivojevič - Nikoncev, Žukov, Kochlachjov - Michajlov, Bušujev, Kužmin
    Traktor Čeljabinsk: Garnett - Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Šipin, Něstěrov, Katičov - Zakijev, Čistov, Kuzněcov - Kontiola, Jakucenja, Kosticin - Suglobov, Panov, Antipov - Popov, Glinkin, Karpov

    Rozhodčí: Bondar, Nalivajko - Goljak, Dědulja
    bahis siteleri