Poprad – Žilina 5:1 (kon.) | Košice – Trenčín 2:3 (po s.n.) | Skalica – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
Martin – Nitra 1:5 (kon.) | Zvolen – Piešťany 2:3 (po s.n.)
po s.n.
HKM Zvolen
2:3 (2:0, 0:1, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 21.10.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Avizované prerušenie úspešnej série Zvolenčanov sa v 12. kole nekonalo, Zvolenčania aj v Poprade dokázali naplno bodovať, čo sa im však v minulosti veľmi nedarilo. V aréne pod Tatrami vyhrali zvolenskí hokejisti po viac ako roku a pol.

    Pred týmto zápasom však z pohľadu tipéra šokovali niektoré ťahy stávkových kancelárii, keď avizovali, že trénerovi Petrovi Mikulovi bude absentovať Lukáš Jurík spoločne s Michalom Chovanom, čo sú opory mužstva. Nuž žijeme na Slovensku, nie je to vôbec výnimočné.

    Rytieri spod Pustého hradu si idú svoje už druhý mesiac, 12 odohratých zápasov a 35 bodov v tabuľke hovorí pri pohľade na favorita v dnešnom zápase jasne v prospech domácich.

    Dnes uvidíme súboj lídra tabuľky s aktuálne 5. tímom Tipsport extraligy - s celkom ŠHK 37 Piešťany. Toto mužsvo dokázalo v predošlom kole bodovať s Košicami na vlastnom ľade, išlo však iba o jeden bod po prehre po samostatných nájazoch.

    Zaujímavosťou je, že Pieštany prehrali tri zápasy po sebe a vo všetkých troch prípadoch rozhodovali samostatné nájazdy, smola na hokejkách je teda očividná.

    Vo Zvolene sa začína riešiť nízka návštevnosť. Síce sú to iba prvé krôčiky k plnším tribúnam, no vedenie už začína komunikovať s divákmi formou ankiet na stránke a samozrejme aj nemenej navštevovaným kontom na Facebooku. Momentálne mnohí optimisti vidia riešienie v posunutí začiatku domácich zápasov Zvolena na 18:00, čo by podľa ankety vyhovovalo viacerým obyvateľom kraja. Ako Zvolenčan však môžem povedať, že tieto kroky dovedú k dotiahnutiu diváka na tribúny iba v rámci mladých, zvolenskú hokejovú históriu nepoznajúcich ľudí.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:40
    Zvolen vo vhadzovaní stráca puk, Drgoň sa dostáva ihneď do šance, z ľavej strany však strieľa iba do bočnej sieti.
     
    00:59
    Stupka sa v druhej šanci svojho tímu dostáva iba pred bránku, nakoniec sa mu však podarilo vystreliť, jeho pokus kryl Šimko.
     
    01:27
    Michal Chovan zakončuje z medzikružia, mieri do ľavého rohu bránky Tomeka, tesne však míňa priestor bránky.
     
    02:16
    Milan Jurík dostal puk do pásma, po jeho úspešnej akcii hrá Zvolen po obvode útočného pásma a v rohu klziska sa aj ich akcia končí, pre stratu kontaktu s pukom hlavný rozhodca Bachúrik prerušuje hru.
     
    02:45
    Zvolen nepresne rozohráva z vlastného obranného pásma a puk odovzdáva iba súperovi.
     
    03:16
    Patrik Huňady z pravej strany iba do betónov Tomeka, vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    03:57
    Zvolen začína od vlastnej bránky, problémy s prechodom cez stredné pásmo ich však neobišli, Filip iba nahadzuje puk na bránku a Šimko je nútený zákrokom prerušiť hru.
     
    04:32
    Škvaridlo sa dostal s pukom dio pásma, Zvolen zatlačil na malý moment svojho súpera, zatiaľ však k vážnejšiemu ohrozeniu bránky hostí nedošlo.
     
    04:58
    Napádanie domácich na úrovni modrej čiary a niekedy aj vyššie je platné, Zvolen nepúšťa hostí dopredu, žiaľ tam sa ocitnú iba po chybnej rozohrávke od vlastnej bránky Zvolenčanov.
     
    05:44
    Zvolen dal gól!
    Spoza bránky sa dostal dopredu Martin Ďaloga, ktorý telom krásne odstavil brániaceho hráča hostí, nahráva presne na hokejku TOMÁŠA MÉRYHO, ktorý bekhendom na druhej strane posiela puk do prázdnej bránky. Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    06:19
    Andrej Podkonický z prava iba vyskúšal pozornosť Tomeka, jeho strela posiela puk do výstroje hosťujúceho brankára.
     
    07:09
    Zvolen nahadzuje znovu puk za bránku hostí, Brabenec vybojoval puk pri mantinely, následne sa Zvolenčania hrajú s pukom, čo sa im nevypláca a strácajú ho.
     
    07:27
    Michal Chovan naslepo do medzikružia svojou prihrávkou oberá svoj klub o puk, hostia v útoku.
     
    07:58
    Lukáš Jurík sa snažil nahrať na voľného Škvaridla pred bránkou, puk však zastavil obranca hostí.
     
    09:09
    Na modrej čiare stráca puk Lubor Pokovič, Zvolen sa následne musí stiahnuť k vlastnej bránke a začať odznovu.
     
    09:56
    To sa však nepodarilo, domáci vyčarovali iba odovzdanie puku, hosťom však nefunguje akcia "nahodiť a vybojovať", takže obrana Zvolena zatiaľ funguje vynikajúco.
     
    10:35
    Vhadzovanie po ľavici Mareka Šimka vyhrávajú domáci, Michal Chovan sa potom snažil individuálne preniknúť do pásma, v ceste mu však stáli dvaja obrancovia hostí, cez ktorých sa nepreštrikoval.
     
    11:06
    Milan Čanky nezachytil puk, ktorý sa pomaličky kĺzal popri mantinely, jeho chyba však nebola osudová, Zvolen dokázal pomocou dobrej obrany získať puk späť na svoje hokejky.
     
    11:31
    Petra Zuzina fauluje za bránkou Tomáš Brňák, je vylúčený za hákovanie, Zvolen bude hrať presilovú hru.
     
    12:06
    Začiatok presilovej hry je veľmi zbrklý, domáci musia už druhý krát začínať z vlastného obranného pásma, v druhom prípade ich zastavilo postavenie mimo hry.
     
    12:35
    Vhadzovanie v strednom pásme znovu vyhrávajú domáci, spoza bránky predlžuje Juraško na Brabenca, ten ďalej na Petra Zuzina, no tomu ušiel puk a ten je znovu von z útočného pásma.
     
    13:11
    Zvolenčania akoby iba "prečakali" svoju presilovú hru, nebyť teču MIlana Juríka po Ťavodovej strele, v presilovej hre by sa nič nestalo.
     
    13:31
    Hostia v plnom počte.
     
    14:03
    Pichnarčík a následne po vhadzovaní Pokovič neboli úspešní pri strelách od modrej čiary, Tomek úspešnejší.
     
    14:31
    Jakub Ručkay iba propagačne posiela puk k bránke, jeho pokusu chýbal "iba" meter k úspešnosti.
     
    15:12
    Dlho sa neprerušuje, nakoniec túto skutočnosť zrušil Mertel nahodeným pukom, po ktorom sa prerušuje pre zakázané uvoľnenie.
     
    15:47
    Na Tomeka znovu mierila iba propagačná strela, Tomáš Škvaridlo strieľal z bezprostrednej blízkosti bránky bekhendom tesne vedľa, následne padá v bránkovisku a hra sa prerušuje.
     
    16:07
    Henrich Ručkay spoza obrancu v pravom kruhu mieri vedľa bránky, puk však Šimko chytá a hra je prerušená.
     
    16:22
    Henrich Ručkay strieľa od modrej čiary, jeho pokus Šimko vyráža, k dorážke sa našťastie pre domácich nedostal ani jeden z hráčov hostí.
     
    16:37
    Zvolen dal gól!
    Michal Juraško sa dostal k puku v ľavom kruhu, neulakomil sa a prihráva na modrú čiaru PETROVI HRAŠKOVI, ktorý prestreľuje snáď štvoricu hráčov v medzikruží a puk končí v bránke, keď ho pravdepodobne tečoval jeden z hráčov pred Tomášom Tomekom. Asistencie: Michal Juraško, Kamil Brabenec.
     
    17:31
    Postavenie mimo hry štvrtého útoku Zvolenčanov prerušuje nachvíľu aktivitu domácich, keďže hostia puk získavajú po vhadzovaní v strednom pásme.
     
    18:00
    Znovu sa dlho neprerušovalo, Hraško strieľal od modrej čiary, Tomek iba vyrážal pred seba, Škvaridlo sa následne dostáva k dorážke, no mieri iba do bočnej sieti !
     
    18:48
    Po súbojoch pri mantineloch končia puky zväčša na hokejkách domácich, tí si hrajú svoju hru a nedovoľujú hosťom výraznejšie útočiť.
     
    19:59
    Posledná minúta bola zbrklá, takisto ako začiatok prvej časti hry, Zvolen ani Piešťany sa nedostali k ohrozeniu bránky.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Zvolen potrvdzuje rolu favorita, po prvej tretine svieti na časomiere stav 2:0 v prospech domácich, Zvolenčania sa prezentovali aktívnou hrou s veľkým počtom striel. Hostia sa dostali pred brankára Šimka len sporadicky a preto vyhrávajú bryndziari zatiaľ zaslúžene.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:24
    Zvolen posiela puk popri mantinely, ten sa však dostáva po obvode pásma rovnako aj von do stredného pásma, následne Zvolenčania dosiahli zakázané uvoľnenie.
     
    20:58
    Vhadzovanie po ľavici Šimka vyhráva Brabenec, ten istý hráč sa však cez stredné pásmo obhodením brániaceho hráča nedostal do pásma s pukom.
     
    21:16
    Najprv Andrej Podkonický svojím pokusom strieľa iba do mantinelu, následne Peter Zuzin po obkorčuľovaní bránky triafa Brňáka do tváre, hráč hostí to ale zvláda a po čase sa dvíha z ľadu.
     
    21:42
    Michal Chovan stahovačkou pri mantinely okabátil hráča hostí a prihráva do stredu ľadovej plochy, odkiaľ jeho spoluhráč nahadzuje.
     
    22:56
    Škvaridlo s Chovanom si vymenili puk pred Tomekom, Škvaridlo však po spracovaní puku znovu prihráva na Chovana, ten už pred prázdnou bránkou nebol no špičkou hokejky nebol schopný trafiť strieľanú prihrávku.
     
    23:31
    Zvolen drží obrannú lúniu, hostia strieľajú iba z pred kruhov, teraz tento fakt potvrdil Ondrej Otčenáš, ktorého pokus zastavili betóny Šimka.
     
    24:14
    Andrej Podkonický spracoval puk po Síkelovej prihrávke, ocitá sa v medzikruží sám a nebránený, s pukom však dlho čakal a tak v poslednej chvíli strieľa iba do betónov Tomeka.
     
    24:48
    Marek Mertel strieľal z medzikružia, no bol bránený, nepodarilo sa mu teda ideálne namieriť.
     
    25:58
    Urban namieril puk do výstroje Mareka Šimka, Melichárek sa snažil o dorážku, čo mu aj vyšlo, nízkou strelou však pomohol Šimkovi k ďalšiemu úspešnému zákroku.
     
    26:25
    Zvolen po menšom tlaku hostí posiela puk cez všetky čiary, vhadzovať sa bude po pravici brankára Zvolena.
     
    26:56
    Puk sa pendluje pri mantinely v útočnom pásme Zvolena, už dlhšie sa neprerušovalo, oba tímy hrajú aktívne.
     
    27:26
    Zvolenský hráč za bránkou hostí pokryl puk korčulou, hra je prerušená, následné vhadzovanie po pravici Tomeka vyhrávajú hostia.
     
    27:49
    Peter Hraško strieľal zo stredného pásma vysoko nad bránku, nie však do ochrannej siete, hra teda pokračuje.
     
    28:20
    Všetko sa hrá popri mantineloch, hosťom však takáto hra veľmi nejde,Urbanov pokus z pravej strany končí na Marekovi Šimkovi, ktorý sa predviedol krásnym semaforom.
     
    28:42
    Marek Mertel v útočnom pásme nevyhráva vhadzovanie, Zvolen následne predviedol nedomyslenú prihrávku cez polovicu ľadovej plochy, ktorá končí zakázaným uvoľnením.
     
    28:21
    Henrich Mertel iba doviedol puk do pásma, následne ho stráca a dáva tak šancu domácim.
     
    29:32
    Podkonického strela z uhla končí na betónoch Tomeka, ten však iba vyráža a akcia Zvolena pokračuje.
     
    30:40
    Vyše 5 minút sa hrá bez prerušenia, hrá sa zo strany na stranu, ide však iba o prihrávanie si obrancov oboch tímov cez celú dĺžku ľadovej plochy.
     
    31:29
    Tentoraz Zvolenčanov pri tvoriacej sa šanci zastavilo postavenie mimo hry, Stupka následne po vhadzovaní inkasoval hit od obrancu HKm, ktorý prekvapivo zvláda a hrá sa ďalej.
     
    32:10
    Vhadzovanie pred Tomekom, Zvolen pri puku, ten sa však znovu dostáva k mantinelu, čo pochopiteľne pramení ku stratu puku.
     
    32:57
    Ďalšie vhadzovanie, tentoraz sa prerušuje až príliš často, diváci si však aj tak neprišli na svoje v doterajšom priebehu zápasu, výsledok je priaznivý, no na štadióne vládne ticho.
     
    33:05
    Michal Chovan strieľa ihneď po vhadzovaní a puk má v moci Tomek.
     
    33:20
    Piešťany dostali puk do bránky Mareka Šimka po úspešnej kombinácii a zakončenia Henricha Mertela, hlavný rozhodca sa však rozhodol skonzultovať situáciu s videorozhodcom.
     
    33:20
    Videorozhodca má pravdepodobne obsadené, Bachúrik stále čaká na telefón v boxe časomeračov.
     
    33:20
    Piešťany dali gól!
    Gól teda platí, HENRICH RUČKAY bol úspešným zakončovateľom, keď bekhendom poslal puk do bránky domácich, prihrával mu z rohu ľadovej plochy Jakub Ručkay. Asistencie: Jakub Ručkay, Matej Mišura.
     
    34:14
    Lubor Zuzin sa nedostal k puku pri mantinely, Juraškova prihrávka z vlastného obranného pásma bola nepresná.
     
    34:29
    Skrumáž pred bránkou hostí, puk sa pomaly dostáva do bránkoviska, kde na neho čaká lapačka Tomáša Tomeka.
     
    34:50
    Lukášova Juríkova strela z pred pravého kruhu bola tečovaná a mieri dokonca aj nad ochrannú sieť, vhadzovať sa bude po ľavici brankára hostí.
     
    35:04
    Lukáš Jurík následne spracoval puk po prihrávke od mantinelu, jeho strela bez prípravy mieri tesne vedľa pravej tyče.
     
    35:19
    Hostia budú hrať presilovú hru, Michal Chovan zakáhoval v strednom pásme, odchádza na trestnú lavicu.
     
    35:32
    Hostia kombinujú v pásme, zatiaľ však ide iba o prihrávky.
     
    36:25
    Peter Hraško spoločne so svojou päťkou ustáli tlak súpera a podarilo sa im vyhodiť puk cez všetky čiary práve zásluhou tochto hráča.
     
    37:00
    Lukáš Jurík sa rozhodol o individuálny prienik do pásma, na druhej strane mal Podkonického, ten sa však iba díval na stratu puku v podaní kapitána HKm.
     
    37:19
    Zvolen už v plnom počte.
     
    37:38
    Tlak hostí stále pokračuje, po chvíli ho však zastavil Michal Chovan, ktorý korčuluje s pukom von z pásma.
     
    38:04
    Nahodený puk zo stredného pásma kryje znovu Marek Šimko, vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    38:32
    Bachúrik hru prerušuje napriek nepokrytiu puku Marekom Šimkom, hostia majú právo sa hnevať, no situáciu v 39. minúte už nezmenia.
     
    39:10
    Nevýrazný výkon domácich na konci druhej časti hry pramení k stratom puku ihneď po prvej prihrávke spoza vlastnej bránky, Zvolen sa teraz iba zriedka ocitá mimo vlastného obranného pásma.
     
    39:28
    Vhadzovanie pred Tomekom vyhrávajú v závere druhej časti hry hostia, tí vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    39:50
    Michal Chovan inkasuje hit v útočnom pásme od "neznámeho páchateľa", Michal sa po čase dvíha z ľadu.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    19:41
    Piešťany s pukom na hokejkách, pri snahe rozohrať však končia v rohu ľadovej plochy, kde o puk zvádzajú boj, situácia následne končí zakázaným uvoľnením hostí.
     
    19:27
    Dnešné stretnutie sleduje 2331 divákov.
     
    18:53
    Mucha odstavil Jakuba Ručkaya, Zvolen sa dostáva dopredu, Škvaridlo však takisto ako Ručkay stráca puk na modrej čiare.
     
    18:05
    Škvaridlo stihol dokorčulovať dlhú prihrávku a zakázané uvoľnenie to teda nebolo, jeho zámer prihrať ihneď pred bránku sa však nenaplnil.
     
    17:48
    Chylo v šanci, Šimko už ležal v bránkovisku, Chyla však odstavila obrana Zvolena.
     
    42:58
    Puk na modrej čiare, Hraško však predlžuje na Brabenca, ktorý sa po spracovaní puku odhodlal k strele, puk však netrafil a hostia sú pri puku.
     
    43:16
    Puk je za bránkou hostí, Drgoň dlho čakal na rozohrávku.
     
    43:48
    Melichárek bekhendovým pokusom z medzikružia triafa ľavú tyč bránky Mareka Šimka ! K dorážke nedošlo a tak sa domácim podarilo poslať puk von z obranného pásma.
     
    44:06
    Piešťany dali gól!
    Z medzikružia sa presadil strelou pod lapačku JAKUB RUČKAY, na jeho strelu bol Marek Šimko prikrátky. Asistencia: Matej Mišura.
     
    44:50
    Zvolenčania musia začať znovu hrať, stav 2:2 im nič iné nedovoľuje, zápas sa už nedá iba prekorčulovať, ako v závere druhej časti hry.
     
    45:19
    Vladimír Nemec poriadne natiahol domáceho brankára, ten úspešne ľavým betónom vyráža puk po Nemcovej strele.
     
    46:02
    Napádanie domácich akoby skončilo, obrana hostí kombinuje vo vlastnom obrannom pásme, následne nahadzuje do útočnej tretiny.
     
    46:05
    Presilová hra v podaní domácich po hákovaní Brňáka.
     
    46:32
    Henrich Ručkay ihneď po vhadzovaní puk vyváža z pásma až za bránku Šimka.
     
    46:45
    Hosťom sa podarilo aj po druhý krát oslobodiť sa a získať tak cenné sekundy.
     
    47:12
    Ani do tretice sa Zvolenčanom nepodarilo vniknnúť do pásma, zastavilo ich postavenie mimo hru.
     
    47:35
    Tomáš Škvaridlo Chovanovu prihrávku spracoval, z medzikružia však mieril nepresne.
     
    48:04
    Dlhá prihrávka z hokejky Pichnarčíka a zakázané uvoľnenie domácich, Zvolenčania akoby zklonili hlavy a nechávajú hrať súpera.
     
    48:46
    Zvolen v závere predsalen ohrozil bránku hostí, gólová šanca to však nebola, následne hostia predvádzajú postavenie mimo hry.
     
    49:15
    Méry nepresne prihráva na Síkelu, ten sa musel otočiť a vrátiť sa späť k vlastnej bránke.
     
    50:12
    Hostia začínajú od vlastnej bránky, Zvolen ich však rýchlo o puk oberá, Michal Chovan sa o to postaral, postaral sa však aj o stratu, keď vyviezol puk do pásma a v rohu ľadovej plochy ho stratil.
     
    51:01
    Ondrej Otčenáš z pravej strany strieľa iba do betónov Šimka, následne sa k odrazenému puku nedostal ani jeden z hráčov hostí.
     
    51:53
    Peter Zuzin dlho čakal na prihrávku, rozhodol sa však individuálne preniknúť popri mantinely do pásma, znovu však tento hráč stráca puk.
     
    52:31
    Ťavoda prenikol do útočnej tretiny, musel sa však ihneď otočiť a korčulovať späť, pretože stratil puk.
     
    52:31
    Tomáš Méry je vylúčený za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    53:05
    Kombinácie hostí končia tečom Drgoňa, ktorý nastreľuje tyčku !
     
    53:41
    Puk sa dostáva cez všetky čiary až za bránku Tomeka, Zvolen sa oslobodzuje.
     
    53:55
    Hlavný rozhodca avizoval hru so zdvihnutou hokejkou, hostia však naďalej pokračovali v hre, prerušuje sa.
     
    54:15
    Pichnarčík tesne pred bránkoviskom priľahol puk, znovu sa prerušuje, vhadzovať sa bude po ľavici Šimka.
     
    54:31
    Zvolen v plnom počte.
     
    55:28
    Michal Chovan nepremieňa, keď prihrávku od Tomáša Škvaridla vyriešil strelou nad prázdnu bránku.
     
    55:34
    Peter Zuzin nezdvihol puk v medzikruží a akcia domácich znovu vyšla nazmar.
     
    56:15
    Lubor Zuzin prihráva naslepo vo vlastnom obrannom pásme dozadu, čím iba znervóznil svojich spoluhráčov.
     
    56:22
    Henrich Ručkay spadol na hokejke obrancu domácich, hra musí byť prerušená.
     
    56:36
    Jozef Haring telom prikryl puk pri mantinely, hra je opäť prerušená a vhadzuje sa v útočnej tretine hostí.
     
    56:47
    Zvolen iba vyhadzuje puk cez všetky čiary, domáci sa musia upokojiť, ich hra ani zďaleka neprimomína výkony z predošlých víťazných zápasov.
     
    56:47
    Reklamná prestávka prišla vhod určite obom tímom.
     
    56:57
    Vhadozvanie pred Šimkom vyhrávajú domáci, Škvaridlo korčuluje s pukom na bránku, strela zpred ľavého kruhu, puk mieri iba do výstroje Tomeka.
     
    57:34
    Škvaridlo naďalej bojuje a po vhadzovaní sa snaží bojovať po puk pri mantinely.
     
    57:52
    Michal Chovan znovu iba naslepo, znovu však iba docielil stratu puku, keď nerozvážne posiela puk pomedzi svoje nohy do ľavého kruhu.
     
    58:06
    Tentoraz sa píska zakázané uvoľnenie hostí, vhadzuje sa v pravom kruhu v útočnej tretine domácich.
     
    58:36
    Lubor Zuzin prihráva Kamilovi Brabencovi, ten posiela puk k ľavej tyči strieľanou prihrávkou, nenašiel však svojho spoluhráča.
     
    59:15
    Henrich Ručkay si pýtal puk od Šimka, ten mu však pohľadom naznačil, že ho "nemusí" a puk prikryl.
     
    59:17
    Po súboji pri mantinely je hra znovu prerušená, vhadzuje sa však opätovne pred Marekom Šimkom.
     
    59:17
    Oddychový čas domácich.
     
    59:26
    Lukáš Jurík spoločne s Peškom na vhadzovaní, Jurík úspešnejší.
     
    59:42
    Škvaridlo po pravej strane korčuluje dopredu no stráca puk.
     
    59:42
    Michal Peško je vylúčený za podrazenie, Zvolen bude hrať presilovú hru.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Andrej Podkonický sa v závere rozhodol prihrávať nepochopiteľne obsadenému spoluhráčovi, to však nebol dobrý ťah, bude sa predlžovať !
     
    V tretej tretine Zvolen zopakoval výkon zo záveru druhej časti hry, domáci teda stratili už istotne minimálne dva body v tejto sezóne, čím sa ale môžu chváliť, pretože je to super výkon !
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:10
    Zvolen pri puku, nasleduje ich presilová hra.
     
    60:29
    Méry strieľa po prihrávke Andreja Podkonického iba do betónov, následne hráč hostí prikryl puk pri mantinely a hra je prerušená.
     
    61:08
    Brabenec posiela puk nechcene von z pásma, hostia sa oslobodzujú.
     
    62:03
    Michal Chovan strieľa od modrej čiary, neúspešne - hostia už hrajú v plnom počte.
     
    62:50
    Hostia držia puk za vlastnou bránkou, puk je ďaleko od gólovej strely z hokejky hostí či domácich, hrá sa zo strany na stranu, no nedôsledne.
     
    63:49
    Podkonický sa dostal s pukom cez obrancu do pásma, Brabenec z dorážky bránený obrancom má pred sebou prázdnu bránku, netrafil však jej priestor.
     
    64:13
    Strela Lukáša Juríka z ďiaľky, Tomek zasahovať nemusel.
     
    64:44
    Michal Chovan sa s pukom v strednom pásme otočil a chce začať akciu od vlastnej bránky.
     
    64:50
    Chovan padá po faule hosťa v strednom pásme, nepíska sa.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Marek Mertel blafákom neprekonáva Šimka. 0:0.
     
    Michal Chovan bekhendom nezakončil ideálne. 0:0.
     
    Tybor Melichárek strieľa presne do lapačky Mareka Šimka. 0:0.
     
    Kamil Brabenec to mieril medzi betóny, nepodarilo sa. 0:0.
     
    Samir Saliji napodobnil Forsberga a zakončuje jeho štýlom ! 0:1.
     
    Lukáš Jurík nie je úspešný ! 0:1
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    Piešťany dali gól!
    SAMIR SALIJI je jediný hráč, ktorý bol úspešný v samostatných nájazdoch.
     
    Piešťany sa tak stávajú jediným tímom v doterajšom priebehu Tipsport extraligy, ktorí prekonali lídra tabuľky HKm Zvolen. Zvolenčania majú stále slušný náskok v tabuľke, pre nich je to teda iba ujma psychická.

    Gratulácia a 2 body smerujú teda do Piešťan,
    Zo zvolenského štadióna sa s Vami lúči Marián Fiam,
    Redakcia ONLAJNOV sa s Vami lúči, pekný zvyšok víkendu ! (19:30:29)

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 6. Méry Tomáš (Ďaloga Martin), 17. Hraško Peter (Juraško Michal, Brabenec Kamil) - 34. Ručkay Henrich (Ručkay Jakub, Mišura Matej), 45. Ručkay Jakub (Mišura Matej), 65. Saliji Samir


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Škrečko Lukáš) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Pokovič Lubor, Mucha Ján - Pichnarčík Michal, Ťavoda Ján - Ihnaťo Roman, Šiška Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Méry Tomáš, Jurík Milan, Ďaloga Martin - Síkela Matej, Huňady Patrik, Čanky Milan
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek Tomáš (Ondrejka Jozef) - Urban Vladimír, Brňák Tomáš - Drgoň Adam, Filip Richard (C)- Cuník Matej, Kolník Adrián - Hruška Antonín, Bučka Tomáš - Stupka Václav, Mertel Marek, Melichárek Tibor (A) - Ručkay Jakub, Mišura Matej, Ručkay Henrich - Chylo Martin, Peško Michal, Haring Jozef - Otčenáš Ondrej, Nemec Vladimír (A), Saliji Samir

    Rozhodčí: J.Bachúrik - Gajan, Tornay
    bahis siteleri