Ústí n/L – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třebíč – Písek 5:1 (kon.) | Jihlava – Beroun 8:3 (kon.)
Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 8:2 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 3:1 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 07.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Olomouc si nakonec z Hradce odváží dva body. RICHARD DIVIŠ dokázal vydolovat puk zpoza Čechova betonu a protlačil jej až za brankovou čáru. Na hostující straně tak propukla vlna euforie. Asistence: Jakub Bartoň.
     
    56:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Pavel Selingr přistrčil puk na ROMANA RÁCE. Ten předvedl opravdu skvostnou finesu, která skončila gólem. Zpoza branky vyjel až před Jakuba Čecha, toho oklamal tělem a následně zasunul kotouč bekhendem do poloodkryté klece. Učebnicový gól. Asistence: Pavel Selingr.
     
    50:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v tomto střetnutí dostávají do vedení! Jiří Cetkovský stál na brankové čáře u kruhu, odtud vykouzlil krásnou přihrávku na z druhé vlny najíždějícího VLADIMÍRA ŘÍHU. Druhý jmenovaný si s ní poradil náramně, když ji zužitkoval v to nejcennější. Zmiňovaný hokejista vymetl horní růžek Halászovy branky! Asistence: Jiří Cetkovský, Vít Budínský.
     
    45:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí tým dokázal opět vyrovnat! Nutno říci, že to byla velice kuriózní branka. David Roupec nahodil kotouč před branku, tam se několikrát odrazil a černá pryž se dostala do vzduchu. Basseball si zahrál PETR HALUZA, který se napřáhl a parádně dostal kotouč za brankovou čáru. Halász byl naprosto bez šance. Asistence: David Roupec.
     
    40:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora ji dokázal plnohodnotně zužitkovat a opět vede! Olomoučtí předvedli jednoduchou kombinaci, která nyní slaví úspěch. Matěj Pekr našel krásnou kolmicí volného JIŘÍHO ŘÍPU, který už zakončoval do prázdné branky. Ač se snažil Jakub Čech rychle přesunout, zasáhnout se mu nepodařilo. Asistence: Matěj Pekr, Tomáš Houdek.
     
    29:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hradec se zničehonic prosazuje! Na levé straně stál Michal Tvrdík, který se odhodlal ke střele. Do dráhy letu vložil hůl JAN BERGER, kotouč změnil směr a zamířil přímo za záda Halásze. Hostující brankář se už marně natahoval. Asistence: Michal Tvrdík, David Švagrovský.
     
    20:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jenom dostávají do vedení! Opět udeřila olomoucká první formace! Mora teď dokázala totálně vyšachovat domácí defenzívu, která byla dezorientovaná. Herman hezky našel na levé straně MATĚJE PEKRA, který nic neuspěchal. Doslova vykoupal Jakuba Čecha a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Herman, Jakub Bartoň.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 30. Berger (Tvrdík, Švagrovský), 46. Haluza (Roupec), 51. Říha (Cetkovský, Budínský) - 21. Pekr (Herman, Bartoň), 41. Řípa (Pekr, Houdek), 57. Rác (Selingr), 62. Diviš (Bartoň)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Budínský, Mikeska, Haluza – Kubica, Brož, Říha – Šagát, Cetkovský, Moskal – Švagrovský, Tvrdík, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Bartoň "C", Ondrušek, Janáček, Staněk, Nedbálek, Houdek, Valenta – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Rác, Heža, Vodný – Číp. Trenéři: Jan Tomajko a Petr Fiala.

    Rozhodčí: Hejduk, Hribik – Rittich, Guth
    bahis siteleri