Ústí n/L – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třebíč – Písek 5:1 (kon.) | Jihlava – Beroun 8:3 (kon.)
Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 8:2 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 3:1 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 07.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Olomouc si nakonec z Hradce odváží dva body. RICHARD DIVIŠ dokázal vydolovat puk zpoza Čechova betonu a protlačil jej až za brankovou čáru. Na hostující straně tak propukla vlna euforie. Asistence: Jakub Bartoň.
     
    59:21
    K samostatnému nájezdu se rozjel pochopitelně Lukáš Kucsera. Chtěl zakončit z otočky, na brankové čáře se mu však při této finese zamotaly nohy a místo puku skončil v brance právě tento hokejista.
     
    59:21
    Lukáš Kucsera se ihned po vhazování dostal do samostatného úniku, který nakonec gólem neskončil. Hostující hokejista byl však faulován Jakubem Kaniou. Trestné střílení!
     
    56:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Pavel Selingr přistrčil puk na ROMANA RÁCE. Ten předvedl opravdu skvostnou finesu, která skončila gólem. Zpoza branky vyjel až před Jakuba Čecha, toho oklamal tělem a následně zasunul kotouč bekhendem do poloodkryté klece. Učebnicový gól. Asistence: Pavel Selingr.
     
    55:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 796 diváků.
     
    51:13
    Hradec se bude muset bránit. David Roupec vyhodil kotouč ven ze svého pásma, Olomouc má k dispozici početní výhodu.
     
    50:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v tomto střetnutí dostávají do vedení! Jiří Cetkovský stál na brankové čáře u kruhu, odtud vykouzlil krásnou přihrávku na z druhé vlny najíždějícího VLADIMÍRA ŘÍHU. Druhý jmenovaný si s ní poradil náramně, když ji zužitkoval v to nejcennější. Zmiňovaný hokejista vymetl horní růžek Halászovy branky! Asistence: Jiří Cetkovský, Vít Budínský.
     
    47:25
    Olomouc dostane výhodu přesilové hry. Za sekání je na dvě minuty vyloučen hradecký Luděk Brož.
     
    45:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí tým dokázal opět vyrovnat! Nutno říci, že to byla velice kuriózní branka. David Roupec nahodil kotouč před branku, tam se několikrát odrazil a černá pryž se dostala do vzduchu. Basseball si zahrál PETR HALUZA, který se napřáhl a parádně dostal kotouč za brankovou čáru. Halász byl naprosto bez šance. Asistence: David Roupec.
     
    44:04
    A právě za tento zákrok dostává hostující gólman dvě minuty. Přesný trest zní - zalehnutí kotouče.
     
    42:29
    Zdeněk Čáp natáhl od modré čáry a donutil Tomáše Halásze k zákroku. Puk se následně odrazil před Martina Šagáta, ten z bezprostřední blízkosti zamířil mimo.
     
    40:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora ji dokázal plnohodnotně zužitkovat a opět vede! Olomoučtí předvedli jednoduchou kombinaci, která nyní slaví úspěch. Matěj Pekr našel krásnou kolmicí volného JIŘÍHO ŘÍPU, který už zakončoval do prázdné branky. Ač se snažil Jakub Čech rychle přesunout, zasáhnout se mu nepodařilo. Asistence: Matěj Pekr, Tomáš Houdek.
     
    39:34
    A ještě jednou vyloučení. Téměř totožná situace na stejném místě. Nyní podrazil protihráče Petr Haluza, hlavní arbitr ihned zdvihl pravici.
     
    39:08
    Bude se hrát ve čtyřech. Michal Tvrdík podrazil jednoho z olomouckých hráčů a k nevoli domácího publika míří také na trestnou lavici.
     
    38:31
    Hradečtí budou hrát v závěru druhého dějství početní výhodu. Držením protihráče se provinil Tomáš Valenta, který si jde popřemýšlet na trestnou lavici.
     
    37:26
    Zrovna při návratu hradeckého hráče na ledovou plochu mohli hosté udeřit! Michal Vodný krásně našel Romana Ráce, který to zkoušel z první. Jeho střela minula branku Hradce!
     
    35:26
    No a teď k již zmiňovanému trestu. Martin Vágner sekl protihráče, za což dostává od hlavního arbitra dvě minuty.
     
    35:26
    Pavel Selingr teď předvedl krásné individuální sólo. Přebruslil všechny Královské lvy a chtěl zakončit forhendovou kličkou. Při pokusu byl faulován, Jakub Čech jeho zakončení zlikvidoval. Bude se však vylučovat.
     
    34:12
    Olomouc se málem dostala do vedení! Hradečtí hráči zcela přestali hrát, a toho hosté málem využili. Mora jela tři na jednoho! Pekr našel volného Hermana, ten ale z dobré pozice nedokázal propálit Jakuba Čecha.
     
    32:25
    Olomouc oslabení přečkala, hraje se v pěti na obou stranách.
     
    30:25
    Hradec dostane příležitost k otočení vývoje zápasu, zahraje si totiž přesilovku. Na trestnou lavici míří Tomáš Houdek, dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:12
    Olomouc chce rychle odpovědět. Ve dvou dobrých šancích se ocitl Lukáš Kucsera, ani jednou nepropálil Jakuba Čecha.
     
    29:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hradec se zničehonic prosazuje! Na levé straně stál Michal Tvrdík, který se odhodlal ke střele. Do dráhy letu vložil hůl JAN BERGER, kotouč změnil směr a zamířil přímo za záda Halásze. Hostující brankář se už marně natahoval. Asistence: Michal Tvrdík, David Švagrovský.
     
    26:13
    Po sérii odrazů se dostal puk až před Tomáše Halásze. V předbrankovém prostoru operoval hradecký Vít Budínský, z bezprostřední blízkosti však tento hokejista nedokázal prostřelit hostujícího gólmana.
     
    25:57
    Hradec si zahraje přesilovku. Lukáš Kucsera vyhodil kotouč ze svého obranného pásma a dostává za tento přestupek dvě minuty.
     
    22:55
    Před Michalem Tvrdíkem se otevřel kus volného prostoru. Hradecký forvard střílel z ostrého úhlu, hostující strážce svatyně dokázal zasáhnout.
     
    20:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jenom dostávají do vedení! Opět udeřila olomoucká první formace! Mora teď dokázala totálně vyšachovat domácí defenzívu, která byla dezorientovaná. Herman hezky našel na levé straně MATĚJE PEKRA, který nic neuspěchal. Doslova vykoupal Jakuba Čecha a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Herman, Jakub Bartoň.
     
    20:34
    Olomouc mohla do vedení! Bartoň napřáhl od modré čáry a puk se odrazil od zadního mantinelu zpátky před Čecha. Ten jej nestihl sebrat do lapačky, avšak nikdo z hostujících nedokázal dopravit černou pryž za brankovou čáru.
     
    18:53
    Hradec jde do tří. Hosté budou hrát čtrnáct vteřin dvojnásobnou početní výhodu. David Roupec dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    17:07
    Přesilovku si zahrají i Olomoučtí. Jiří Hendrich si půjde zchladit hlavu, provinil se totiž držením.
     
    15:57
    Po hvizdu rozhodčího se do sebe v předbrankovém prostoru pustili Matěj Perk s Martin Klement. Prvně jmenovaný dostává dvě minuty za hrubost, hradecký hokejista pak stejný počet minut za sekání. Tresty se vykrátí, Hradec pokračuje v početní výhodě pět na čtyři.
     
    14:32
    Hradečtí si zahrají další početní výhodu. K trestoměřičům putuje Tomáš Houdek, jenž dostává menší trest za držení protihráče.
     
    10:21
    Poměr sil na ledě se ale vyrovná. Lukáš Chmelíř podrazil unikajícího Nedbálka, za což si pochopitelně vysloužil dvě minuty.
     
    09:14
    David Švagrovský si nabruslil do útočné třetiny, nad ničím nepřemýšlel a golfovou ranou napálil břevno hostující branky!
     
    08:47
    První vyloučení zápasu. Za katr míří olomoucký kapitán Jakub Bartoň, jenž dostává dvě minuty za držení.
     
    06:51
    Hradečtí je málem vyslyšeli. Mikeska skvostnou přihrávkou našel před brankou najíždějícího Víta Budínského, jenž byl před olomouckým Halászem. Ve finální fázi mu ale jeden z hostujících hráčů šanci překazil.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 30. Berger (Tvrdík, Švagrovský), 46. Haluza (Roupec), 51. Říha (Cetkovský, Budínský) - 21. Pekr (Herman, Bartoň), 41. Řípa (Pekr, Houdek), 57. Rác (Selingr), 62. Diviš (Bartoň)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Budínský, Mikeska, Haluza – Kubica, Brož, Říha – Šagát, Cetkovský, Moskal – Švagrovský, Tvrdík, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Bartoň "C", Ondrušek, Janáček, Staněk, Nedbálek, Houdek, Valenta – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Rác, Heža, Vodný – Číp. Trenéři: Jan Tomajko a Petr Fiala.

    Rozhodčí: Hejduk, Hribik – Rittich, Guth
    bahis siteleri