Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:5 (po pr.) | Prostějov – Poruba 2011 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Havířov 2:5 (kon.) | Břeclav – Kolín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 12:6 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 2:3 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:1 (kon.)
Vsetín – Opava 6:5 (kon.) | Kobra – Milevsko 2:3 (kon.) | Tábor – Děčín 5:3 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 10.11.2012, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:22
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi využívají i tuto přesilovou hru! Michal Černý přihrál po modré na LUBOMÍRA KORHONĚ a ten tvrdou střelou zamířil přesně k tyči. Asistence: Michal Černý.
     
    56:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je tu další vyrovnání prostějovského celku! Od modré tvrdě střílel Lubomír Korhoň, Gleich jen vyrazil před sebe, kde stál ZDEŇEK NOVOSAD a ten bekhendem doklepl do branky. Asistence: Lubomír Korhoň.
     
    49:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jestřábi nechali vystřeli LUKAŠE PROKOPA z kruhu a Vrbovi puk propadl mezi betonem a lapačkou do branky. Asistence: Marek Galajda a Petr Seidler.
     
    42:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Tentokrát propadla obrana hostů a nepohlídala si PAVLA KUMSTÁTA, který nadvakrát překonal ležícího Gleicha. Asistence: David Šebek.
     
    29:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po velkém důrazu před brankou se prosadil JIŘÍ HAŠEK. Domácí obrana ho tam trestuhodně nechala dorážet. Asistence: Luděk Krayzel.
     
    11:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak nakonec tlak Poruby vyústil ve vyrovnávající branku. Hruzík vystřelil od modré, Vrba jen ztlumil puk vedle sebe, kde stál MARTIN BUČEK a ten jen pohodlně zasunul do prázdné branky. Asistence: Lukáš Hruzík a Marek Pavlačka.
     
    04:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nejprve se do dobrého úniku dostal Zachar, toho ale hostující obrana ještě stihla ubránit. Poté se ale puk dostal zpět před branku, kam si pro něj sjel PAVEL KUMSTÁT a prostřelil Gleicha na lapačku. Asistence: Michal Černý, David Zachar.

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 5. Kumstát (Černý, Zachar.), 43. Kumstát (Šebek), 57. Novosad (Korhoň), 62. Korhoň (Černý) - 12. Buček (Hruzík, Pavlačka), 30. Hašek (Krayzel), 50. Prokop L. (Galajda, Seidler)


    LHK Jestřábi Prostějov: Vrba (Vydržel) - Janota, Kolibár, Kumstát, Kaluža, Tomiga, FInkes, Arnošt, Dufka - Handl, Novosad, Duba, Černý, Šebek, Zachar, Kovařík, Ševčík, Popelka, Kryl, Stráněl, Korhoň.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Tihlář) - Wolf, Hruzík, Šindelář, Prokop P., Zientek, Prokop L., Slavík, Axman, Krayzel, Hašek, Buček, Vrána, Pavlačka, Vaněk, Holuša, Sedlář, Galajda, Chomič, Seidler.
    bahis siteleri