Německo – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Kanada – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Kanada
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Slovensko
sk Sobota 10.11.2012, 19:45 • Olympia Eisstadion München • Německý pohár
Partner:
     
    59:05
    Slovensko dalo gól!
    Tak Kanaďania zahadzujú aj druhú poweplay! Po skvelom vyhodení puku v podaní JURAJA MIKÚŠA sa napokon nejako dokotúľal do kanadskej brány a je z toho ďalší gól! Bez asistencií.
     
    58:31
    Kanaďania sa opäť odhodlali hrať v šestici, uvidíme, či sa im to podarí tentokrát. Zatiaľ sa držia v útočnom pásme a úspešne kombinujú.
     
    57:42
    Slovensko dalo gól!
    Kanaďanom táto poweplay veľmi nevyšla! IVAN BARANKA získal puk za kanadskou bránou a z ľavého rohu poslal puk presne do prázdnej kanadskej brány! Bez asistencií.
     
    57:14
    Kanadská brána ostáva prázdna! Gólman Weiman ostáva na striedačke!
     
    57:14
    Kanadský tréner Chernomaz si vyžiadal oddychový čas!
     
    56:59
    Dustin Boyd nám predviedol fantastické zakončenie z ľavého kruhu! Gólman Janus sa však skvele postavil na bránkovú čiaru odkiaľ nekompromisne odstavil svojho protihráča vyrážačkou!
     
    56:05
    Kanaďania si opäť zahrajú v početnej výhode. Juraj Mikúš si za jemný háčik na Germyna odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    54:34
    Po skvelej prihrávke od Mitchella mohol pohroziť Boyd, no v kľúčovej situácii jeho hokejku fantasticky zblokoval slovenský obranca Baranka!
     
    52:45
    Kanadskí hráči získali výhodu presilovej hry! Na dve minúty za držanie protihráča si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Marcinko.
     
    52:21
    Gólman Janus nám predviedol ďalší úspešný zákrok! Po skvelej strele od Belleho oprášil svoju pozornú lapačku! Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    51:37
    Kanada dala gól!
    Slovenská obrana opäť poriadne zaspala! Prvú strelu Milleyho gólman Janus vyrazil do bezpečia. Následné zakončenie Regehra opäť skončilo úspešným Janusovým zákrokom, no následná dorážka KARLA STEWARTA, na ktorého Slováci zabudli bola už gólová. Asistencie si pripisujú hráči Richie Regehr a Norm Milley.
     
    50:08
    Janus nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát zneškodnil tvrdú strelu Juliana Talbota, ktorý zakončoval švihom z ľavého kruhu!
     
    45:40
    Kanadskí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Michal Chovan nám predviedol nekompromisný zákrok hokejkou, ktorý bol klasifikovaný ako nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:14
    Valábik nám po skvelej prihrávke od Marcela Hossu predviedol tvrdé zakončenie spoza ľavého kruhu! Weiman mal s ňou menšie problémy, no napokon ju lapačkou vyrazil do bezpečia!
     
    42:50
    Ihneď po vhadzovaní naľavo od Janusa sa k puku dostal Chris Lee, ktorý však svojou delovkou neprekvapil slovenského gólmana. Janus svoje betóny efektívne položil na ľad a puk v nich ukryl.
     
    40:34
    Radivojevič napokon neodchádza naprázdno. Hlavný rozhodca mu za tento faul udelil dvojminútový trest klasifikovaný ako nedovolené bránenie.
     
    40:34
    Na ľade ostáva ležať Lehoux! Branko Radivojevič ho nedovolene zasiahol. Kanaďan sa však pozviechal a po svojich odišiel na striedačku.
     
    38:31
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí reprezentanti dokázali túto presilovú využiť po 21 sekundách! Po skvelej individuálnej akcii sa z medzikružia rozhodol zakončovať PETER ÖLVECKÝ, ktorý vymietol ľavý horný roh Weimanovej brány! K tomu mu pomohol aj teč Frasera, ktorý nedal Weimanovi šancu. Asistenciu si pripisuje Andrej Šťastný.
     
    38:10
    Slováci majú k dispozícii ďalšiu početnú výhodu. Za nekompromisný faul na Baranku si na dve minúty odchádza sadnúť Milley. Hlavný rozhodca ho vylučuje za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    37:50
    Libor Hudáček sa opäť presadil individuálne, keď si odstavil dvojicu kanadských obrancov a následne zakončil z pravej strany. Gólman Weiman však úspešne zasiahol svojím ľavým betónom.
     
    35:32
    Slovenskí reprezentanti si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Už tretíkrát odchádza na trestnú lavicu kanadský kapitán Regehr, ktorý sa tentokrát previnil podrazením.
     
    35:15
    Ölvecký nám predviedol nádherné zakončenie z medzikružia! Gólmanovi Weimanovi však tentokrát pomohla aj konštrukcia jeho brány. Kanadský gólman zasiahol svojím ľavým betónom a puk vyrazil len do ľavej žŕdky svojej brány!
     
    33:08
    Marcel Hossa mal na hokejke tretí slovenský gól! Po bleskovej krížnej prihrávke od Radivojeviča si puk potiahol ku kanadskej bráne a tvrdo zakončil, no gólman Weiman nám predviedol skvelý reflexívny zákrok svojím ľavým betónom.
     
    31:44
    Slovenskí hráči si zahrajú v početnej výhode o jedného hráča. Na kanadskú trestnú lavicu si odchádza za podrazenie sadnúť Dixon.
     
    30:18
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hráči otáčajú gólový stav tohto stretnutia na svoju stranu! MARCEL HOSSA sa najskôr nedokázal cez Weimana presadiť, no napokon si puk potiahol na pravý kruh, odkiaľ tvrdo vypálil a napokon prekonal gólmana Weimana strelou pomedzi jeho betóny! Asistenciu si pripisuje Juraj Mikúš.
     
    26:28
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Marcel Haščák nám predviedol hákovanie, po ktorom si odchádza sadnúť na dve minúty. Vhadzovať sa bude po Janusovej ľavici.
     
    26:24
    Slovenskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Kanadský kapitán Regehr si odpyká dvojminútový trest za držania protihráča.
     
    25:52
    Slovensko dalo gól!
    Slovenským hráčoms a podarilo vyrovnať! Chris Lee nám predviedol obrovskú chybu, po ktorej mu puk vypichol Marcel Haščák. V strednom pásme sa puku zmocnil LIBOR HUDÁČEK, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, puk si pred Weimanom stiahol na pravú stranu a efektívne ho zasunul do kanadskej siete popri Weimanovom ľavom betóne. Asistenciu si pripisuje Marcel Haščák.
     
    23:42
    Weiman sa tentokrát musel obracať! Po skvelej prihrávke od Radivojeviča sa k puku dostal Marcel Hossa, ktorý z medzikružia nekompromisne vypálil! Kanadský gólman však puk zblkoval svojou výstrojou do svojej lapačky.
     
    22:00
    Lehoux nám predviedol nádherný únik po ľavom krídlle, keď si dokázal odstaviť dvoch slovenských hráčov, no napokon sa do dráhy puku hodil Štajnoch, ktorý zachraňuje svoj tím pred ohrozením slovenskej brány!
     
    21:23
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Valábik oslabuje svoj tím za nekompromisný faul - narazenie na mantinel. Týmto vrazením odstavil útočiaceho Bella. Za tento faul získal Valábik aj desaťminútový osobný trest.
     
    19:40
    Slovenskí hráči získali v závere prvej tretiny presilovú hru, keď si za narazenie na mantinel odchádza odpykať dvojminútový trest Kanaďan Germyn.
     
    19:16
    Kanaďania si vytvorili ďalšiu nádhernú gólovú šancu, no tentokrát sa im nepodarilo skórovať! Po skvelej prihrávke od Dawesa sa k puku dostal Mitchell, ktorý ho napokon napálil len do výstroje gólmana Janusa!
     
    18:38
    Kanada dala gól!
    Z rýchleho útoku sa podarilo Kanaďanom skórovať. Boyd si puk potiahol za slovenskú bránu. Skvelým backhandom prihral na NIGELA DAWESA, ktorý už nemal žiaden problém s prekonaním pozorného gólmana Janusa. Puk mu umiestnil tesne popri jeho ľavej korčuli. Asistencie si pripisujú hráči Dustin Boyd a Richie Regehr.
     
    18:21
    Na ľadovej ploche ostáva ležať Radoslav Tybor! Ten zinkasoval veľmi tvrdý bodyček od Stewarta a vyzerá to na vyrazený dych!
     
    17:30
    Slovenskí hráči sa dostali do ďalšej nádhernej šance! Bližňák skvele prihral na Libora Hudáčeka, ten z prvej vystrelil, no napokon puk poslal len nad kanadskú bránu!
     
    16:35
    Na ľade vidíme aj krv, no Branko Radivojevič sa napokon pozviechal a po svojich odchádza na ošetrenie do šatní! Dúfajme, že bude čoskoro v poriadku.
     
    16:35
    Branko Radivojevič bol nepríjemne zostrelený v slovenskom obrannom pásme! Valábik chcel puk vyhodiť do stredného pásma, no trafil svojho spoluhráča do hlavy!
     
    15:35
    Slovenskí hráči sa dostali do skvelej gólovej šance! Bližňák chcel zakončovať, no gólman Weiman sa položil na ľad a vykryl mu priestor. Bližňák si puk potiahol za kanadskú bránu a prihrával na Haščáka! Ten však nedokázal spracovať túto prihrávku a puk putuje až do stredného pásma.
     
    13:43
    Janus nám predviedol ďalší veľmi dôležitý zákrok! Po skvelej delovke od Frasera, ktorý sa ocitol v medzikruží, slovenský gólman oprášil svoj pravý betón a puk vyráža do bezpečia.
     
    11:51
    Kanadskí hráči si zahrajú tiež v početnej výhode. Na slovenskú trestnú lavicu si na dve minúty za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Hovorka.
     
    09:56
    Janus nám predviedol nádherný zákrok! Po skvelej strele od Leea sa puk od jeho betónov odrazil k Milleyovi, ktorý ho dorážal, no Janus nádherne zareagoval svojou hokejkou, po ktorej priľahol puk!
     
    08:39
    Michal Sersen sa po skvelej prihrávke od Valábika dostal k zakončeniu z centrálnej pozície za kruhmi! Gólman Weiman však puk dobre videl a predviedol nám skvelý zákrok, keď svoju pravú ruku priložil k svojej výstroji.
     
    07:35
    Marcel Hossa opäť nekompromisne pohrozil pred kanadskou bránou, no gólman Weiman mal tentokrát šťastie! Puk sa nebezpečne odrazil od korčule Bellea, no napokon minul kanadskú bránu.
     
    06:23
    Slovenskí reprezentanti si zahrajú prvú presilovú hru. Kanadský kapitán Regehr si odpyká dvojminútový trest za hákovanie, ktorým odstavil Radivojeviča.
     
    02:08
    Do nebezpečnej gólovej šance sa dostal Fraser, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Roya! Gólman Janus si však zanechal chladnú hlavu a skvele zakročil svojím presunutím!

    Branky a nahrávky: 19. Dawes (Boyd, Regehr), 52. Stewart (Regehr, Milley) - 26. Hudáček (Haščák), 31. Hossa (Mikúš), 39. Ölvecký (Šťastný), 58. Baranka, 60. Mikúš


    Kanada: Weiman (Caron) - Festerling, Katic - Lee, Zanetti - Belle, Regehr ("C") - Roy, Fraser - Lehoux, Talbot, James - Dawes, Boyd, Mitchell - Stewart, Milley, Bell - Pettinger, Germyn, Dixon.
    Slovensko: Janus (Hamerlík) - Sersen, Valábik - Štajnoch, Baranka - Ďaloga, Juraj Mikuš - Stehlík, Kudroč - Juraj Mikúš, Marcel Hossa, Radivojevič ("C") - Bližňák, Haščák, Hudáček - Tybor, Šťastný, Ölvecký - Chovan, Hovorka, Marcinko.

    Rozhodčí: Brüggemann (GER), Haupt (GER) - Hurtik (GER), Höck (GER)
    bahis siteleri