Česko – Švýcarsko 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
Švýcarsko
Sobota 10.11.2012, 11:15 • Zimní stadion Strakonice. • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. LULLO DI nejprve vystřelil, ale nepovedlo se mu zakončit. Puk se k němu ovšem odrazil zpět, Di trefil českého obránce a od něj se puk odrazil do sítě. Asistence: Nathan Marchon.
     
    33:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Po krasné kombinaci švýcarského týmu zakončoval do prázdné branky YOAN MASSIMINO. Asistence: Auguste Imposte a Serge Weber.
     
    11:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    S góly se nám ve Strakonicích roztrhl pytel. Dvořák nahodil puk na gólmana Švýcarska, tomu zůstal puk za betonem a dojíždějící MICHAEL ŠPAČEK ho dorazil za brankovou čáru. Asistence: Filip Dvořák.
     
    10:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko nakonec dvojnásobnou výhodu zužitkovalo. Hosté vykombinovali celou akci, Malgin poslal puk z kruhu do brankoviště, kde do prázdné sítě zakončil AUGUSTE IMPOSTE. Asistence: Denis Malgin a Roger Karrer.
     
    07:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarsko už vede. V přesilovce vystřelil z kruhu FABIAN HABERSTICH. Štefka měl zakrytý výhled a brance nedokázal zabránit. Asistence: Nathan Marchon.
     
    05:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko vzápětí vyrovnává. Hosté využili nepozornosti české obrany, Hagmann přihrál zpoza brány volnému ADRIANU MARTINEZOVI, a ten zboku tvrdou ránou srovnal. Asistence: Jaison Hagmann a Calvin Thürkauf.
     
    04:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku. Po kombinaci Jaška s Procházkou vystřelil od modré právě LUKÁŠ JAŠEK. Gólman měl zakrytý výhled a puk propdl až do sítě. Asistence: Petr Procházka a Vojtěch Budík.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 5. Jašek (Procházka, Budík), 12. Špaček (Dvořák) - 6. Martinez (Hagmann, Thürkauf), 8. Haberstich (Marchon), 11. Imposte (Malgin, Karrer), 34. Massimino (Imposte, Weber), 43. Di (Marchon)


    Česko: Štefka (11. Růžička) – Hájek, Procházka, Krenželok, Weinhold, Kaňák, Budík, Franc, Hlaváček – Bambula, Chlapík, Anděl, Gago, Svoboda, Dvořák, Dymáček, Suchý, Koblížek, Špaček, Jašek, Kaše.
    Švýcarsko: Van Pottelberghe (32. Peter) – Auriemma, Burren, Karrer, Lorenz, Pinana, Siegenthaler, Weber – Di, Diem, Haberstich, Imposte, Lanz, Malgin, Marchon, Martinez, Massimino, Portmann, Shala, Thürkauf, Hagmann.

    Rozhodčí: Homola – Blümel, Barvíř
    bahis siteleri