Motor ČB – Chomutov 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Pardubice 6:3 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Zlín – Sparta 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 3:2, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 16.11.2012, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:24
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Bartek nahodil na Francouze, ten jeho střelu neudržel a nikým nehlídaný JAN STARÝ dokázal procpat puk za bezmocného Francouze!
    Asistence: Martin Bartek
     
    47:51
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Černý si po pěkné střele vybojoval puk zpět a poslal ho na zcela volného ROMANA PŠURNÉHO, který nedal Salfickému žádnou šanci.
    Asistence: Jakub Černý
     
    43:16
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Lukeš projel celým hřištěm, našel volného Hübla, který posunul puk na JURAJE MAJDANA a ten se z první trefil přesně pod horní tyč!
    Asistence: Viktor Hübl, František Lukeš
     
    31:52
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A domácí navyšují svůj náskok. Frolík pěkně zavezl puk a poslal ho na volného ROMANA PŠURNÉHO, který prostřelil Salfického!
    Asistence: Martin Frolík
     
    31:02
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A černožlutí jsou opět ve vedení a využívají už druhou přesilovou hru! Posmyk poslal nádherný pas přes celé útočné pásmo a FRANTIŠEK LUKEŠ vystřelil hned z první přímo za Salfického záda!
    Asistence: Marek Posmyk
     
    28:39
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté dnes již po druhé dorovnávají stav utkání. Cetkovský poslal křižnou přihrávku JANU BUCHTELEMU, který střílel do poloodkryté branky!
    Asistence: Jiří Cetkovský
     
    25:32
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí jsou znovu ve vedení. FRANTIŠEK LUKEŠ po přihrávce Hübla vypálil pouze do Salfického, který puk vyrazil přímo na jeho hůl, pro Lukeše už nebyl problém trefit prázdnou branku!
    Asistence: Viktor Hübl
     
    20:35
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté hned na začátku druhé třetiny vyrovnávají stav utkání! Po pěkné přihrávce Krejčího nedal ALEŠ HEMSKÝ svou parádní kličkou Francouzovi žádnou šanci!
    Asistence: David Krejčí, Jan Starý
     
    14:17
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí využívají přesilové hry a dostávají se do vedení! Po přesné přihrávce Františka Lukeše se trefil do zcela odkryté branky VIKTOR HÜBL!
    Asistence: František Lukeš
    Marken.cz

    Lucie Lobo

    Branky a nahrávky: 15. Hübl (Lukeš), 26. Lukeš (Hübl), 32. Lukeš (Posmyk), 32. Pšurný (Frolík), 44. Majdan (Hübl, Lukeš), 48. Pšurný (Černý) - 21. Hemský (Krejčí, Starý), 29. Buchtele (Cetkovský), 51. Starý (Bartek)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Franěk) - Zeman, Trávníček, Stříteský, Pšurný, Lukeš, Holub, Černý, Kousalík, Charousek, Hübl, Posmyk, Gula, Martynek, Kubinčák, Jurčík, Majdan, Frolík, Hanzl, Rapáč, Brejčák
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) - Kindl, Vašíček, Ďaloga, Krejčí, Kočí, Bartek, Benák, Starý, Píša, Semorád, Drtina, Šagát, Buchtele, Zohorna, Hemský, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík

    Rozhodčí: Lacina, Hribík - Bejček, Charvát

    Diváci: 4850
    bahis siteleri