Motor ČB – Chomutov 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Pardubice 6:3 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Zlín – Sparta 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po s.n.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 16.11.2012, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Rozhodující samostatný nájezd symbolicky proměnil bývalý hráč Vítkovic PETR POHL. Chvilku se zdálo, že puk mu utekl příliš dopředu, ale Pohl nakonec puk zkrotil a poslal jej přes padajícího Šindeláře pod víko.
     
    Martin Zaťovič (KVA) prostřelil Šindeláře mezi betony. 1:1
     
    Viktor Ujčík (VIT) po kličce krásně zavěsil puk pod víko.
     
    55:04
    Zakázané uvolnění Vítkovic sleduje 3049 diváků.
     
    53:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Upracovanost karlovarské ofenzivy demonstroval i způsob, jakým domácí dosáhli vyrovnání. Zaťovičova nahrávka se odrazila od brusle tísněného LUKÁŠE PECHA a puk se pomalu došoural k levé tyčce. Asistence: Martin Zaťovič, Petr Kumstát.
     
    38:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Parádní akce VIKTORA UJČÍKA, který v pravém kruhu dostal nahrávku od Klimka, kličkou oklamal obránce i Závorku a z velkého úhlu zakončil do odkryté branky. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    36:56
    Energie v plném počtu a Svačina promáchl před prázdnou brankou!
     
    34:56
    Domácí se radovali z Pohlovy branky, ale místo vedení budou čelit oslabení. Ještě předtím se totiž Jiří Doležal (KVA) ve středním pásmu dopustil nedovoleného bránění.
     
    33:01
    Lukáš Klimek (VIT) přidržel Zuckera deroucího se před branku a dostává menší trest.
     
    30:10
    Ujčík se Szturcem přebruslili domácí obranu až do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný zkusil střílet nahoru do bližšího růžku, Závorka s obtížemi zasáhl ramenem. Na druhé straně Kumstát u pravé tyčky nepřehodil ležícího Šindeláře.
     
    20:41
    Jen co hosté ubránili jedno oslabení, je tu další. Roman Polák (VIT) si v rohu vyšlápl na Zaťoviče a dostává menší trest za krosček.
     
    18:20
    Vyloučen Adam Sedlák (VIT) za držení.
     
    11:41
    Zajímavé situace na obou stranách. Kolouch nejprve před Závorkou neúspěšně tečoval letící nahrávku z úhlu. Domácí z protiútoku ujeli do přečíslení dva na jednoho, které dobrým zákrokem odvrátil Voráček.
     
    10:22
    Po zaváhání Šindeláře za brankou se puk dostal mezi kruhy k Heřmanovi, ten však před poloprázdnou klecí poskakující puk promáchl.
     
    06:47
    Nosek se dostával do slibné dorážky, kterou mu Vladimír Svačina (VIT) zmařil faulem. Hráč hostů dostává menší trest za hákování.
     
    03:35
    Vyloučen Jiří Burger (VIT) za hákování.
    Marken.cz

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 54. Pech (Zaťovič, Kumstát), ?. Pohl - 39. Ujčík (Klimek)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) – D. Nosek, Drtina, MacDonald, Gulaši, Gründling, J. Látal, Grman, Kloz – Zaťovič, Pech, Kumstát – Polák, Doležal, Pohl – T. Káňa, Skuhravý, Skladaný – Košťál, Heřman, Zucker
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) - R. Polák, Barinka, Rehák, Sloboda, Kuba, Voráček, L. Kovář, Sedlák - Ujčík, Burger, Klimek - Huna, Roman, Svačina - Bartánus, Strapáč, R. Hruška - Szturc, Kolouch, Šedivý

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda - Lhotský, Ondráček
    bahis siteleri