Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
Zlín – K. Vary 4:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Pátek 07.12.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:52
    Třinec si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění je totiž vyloučen Zohorna Hynek.
     
    51:19
    A je tady další vyloučení na straně domácích, Honza Peterek se provinil hákování a Kometě tak začíná přesilová hra 4 na 3.
     
    51:03
    Stav hráčů na ledě se alespoň na malou chvíli srovná, Varaďa je vyloučen za vysokou hůl.
     
    49:43
    Radim Bičánek si vykoledoval dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    46:06
    Již podruhé v dnešní zápase si Oceláři nepohlídali počet hráčů na ledě, a tak jsou potrestáni. Trest odpyká Jan Peterek a Kometa má teď obrovskou příležitost v podobě přesilové hry 5 na 3.
     
    45:41
    Martin Lojek se provinil držením hole a putuje na trestnou lavici, kde si odpyká dvouminutový trest. Kometě se tak naskytává slibná příležitost ke snížení dnešního utkání.
     
    29:40
    Je potrestána hráčská lavice Ocelářů za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jan Peterek.
     
    27:26
    A další hráč putuje na trestnou lavici. Tentokráte je to zase pro změnu hráč Brna, konkrétně Jan Švrček, který se provinil sekáním.
     
    26:36
    Růžička vystřelil od modré a Falter pokryl tento pokus svými betony. Václav Varaďa, však šťouchal do kotouče mezi betony Faltera, což se sudím nelíbilo a vysloužil si dvouminutový trest za sekání.
     
    25:41
    Polanský se dostal podél mantinelu přes dva protihráče, poslal puk Květoňovi a ten tvrdě vystřelil z levého kruhu. Falter si s tímto pokusem poradil, ale Valábik mezitím knockoutoval Polanského holí, kterou zasáhl třineckého útočníka do oblasti hlavy a krku. Valábík dostává 2+10. Trest odpykává Wasserbauer.
     
    24:03
    Bude se vylučovat. Daniel Rákos před bránou nedokázal usměrnit přihrávku svého spoluhráče do odkryté klece, neboť byl držen Bičánkem. Oba jmenovaní putují na trestnou lavici. Daniel Rákos za hrubost, kvůli projevu pod odpískání a Bičánek za již zmiňované držení.
     
    21:10
    Jan Hruška je vyloučen na dvě minuty za sekání. Ocelářům se tak naskytla velká příležitost ke snížení skóre.
     
    14:37
    Galvas tvrdě vystřelil od modré čáry a Falter polapil puk. Radek Bonk však sekl gólmana hostů, a tak putuje na trestnou lavici. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:53
    Kometa půjde znovu do oslabení. Dnešní hříšník Valábík jde dnes již potřetí na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    11:33
    Oceláři si vytvořili protiútok a ohrozili bránu Komety. Poté, co Falter zachytil puk se strhla před bránou drobná mela a Valábík je poslán na trestnou lavici za hrubost.
     
    03:46
    Radek Bonk je vyloučen za držení protihráče. Kapitán domácích si odsedí dvě minuty.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 29. Květoň (Peterek), 34. Peterek (Adamský, Růžička), 45. Růžička (Roth, Květoň), 53. Růžička, 60. Růžička (Galvas, Bonk) - 11. Malec (Hruška, Divíšek), 54. Divíšek (Svoboda)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Bezuška, Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Galvas, Ovčačík, Hrabal - Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, Květoň - Rákos, Polanský, Klimenta - Hrňa, Zagrapan, Orsava.
    HC Kometa Brno: Falter (Zelenka) - Žižka, Švrček, Bičánek, Valábík, Malec, Valach, Krejčík - Hořava, Čermák , Zohorna - Svoboda, Divíšek, Hruška - Erat, Holec, Petrovický - Koreis, Němec, Dočekal - Wasserbauer.

    Rozhodčí: Šír, Hribik - Hlavatý, Tošenovjan.
    bahis siteleri