Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:5 (kon.)
Zlín – K. Vary 4:1 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:1 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Pátek 07.12.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se to Třinci povedlo! Lukáš Galvas ihned po vhazování nahodil puk obloukem do středního pásma, kde jej tentokráte MARTIN RŮŽIČKA zastihl a hattrickem zatloukl nejspíše poslední hřebíček do rakvičky brněnské Komety. Asistence: Lukáš Galvas, Radek Bonk.
     
    53:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Již po skončené přesilové hře Brno snižuje! Ve schrumáži před bránou se nejlépe zorientoval TOMÁŠ DIVÍŠEK a po jeho střele propadl puk až za záda Hrubce. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    52:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Domácí v oslabení 5 na 3 skórují! MARTIN RŮŽIČKA vypíchl puk v obranném pásmu na modré čáře jednomu z hráčů Brna a rozjel se do samostatného úniku. V něm zvolil střelu mezi betony Faltera a puk se zatřepotal až v síti brněnské brány.
     
    44:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Roth vystřelil puk od modré čáry na branku hostů a odraženého kotouče se zmocnil Květoň. Ten našel vynikající přihrávkou volného MARTINA RŮŽIČKU, kterému neudělalo žádný problém trefil z půli odkrytou branku. Asistence: Vladimír Roth, David Květoň.
     
    33:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání! Tento gól byl podobný prví brance v tomto zápase. Tentokráte to byl Adamský, který zpoza branky vyslal přihrávku do prostoru v mezikruží, kde stál JAN PETEREK. Tento ostřílený útočník perfektně trefil k levé tyči. Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
     
    28:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté udělali v útočném pásmu chybu v podobě nepřesné přihrávky a Třinec trestá! Peterek se zmocnil volného kotouče a poslal jej do středního pásma volnému DAVIDU KVĚTOŇOVI, který tváří tvář Falterovi zakončil pod levé rameno gólmana hostů. Asistence: Jan Peterek.
     
    10:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dostává do vedení! Hruška vybojoval v rohu mantinelu puk a přesně našel přihrávkou do prostoru v mezikruží TOMÁŠE MALCE. Ten přesně vypálil k pravé tyči brány. Asistence: Jan Hruška, Tomáš Divíšek.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 29. Květoň (Peterek), 34. Peterek (Adamský, Růžička), 45. Růžička (Roth, Květoň), 53. Růžička, 60. Růžička (Galvas, Bonk) - 11. Malec (Hruška, Divíšek), 54. Divíšek (Svoboda)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Bezuška, Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Galvas, Ovčačík, Hrabal - Růžička, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, Květoň - Rákos, Polanský, Klimenta - Hrňa, Zagrapan, Orsava.
    HC Kometa Brno: Falter (Zelenka) - Žižka, Švrček, Bičánek, Valábík, Malec, Valach, Krejčík - Hořava, Čermák , Zohorna - Svoboda, Divíšek, Hruška - Erat, Holec, Petrovický - Koreis, Němec, Dočekal - Wasserbauer.

    Rozhodčí: Šír, Hribik - Hlavatý, Tošenovjan.
    bahis siteleri