Milevsko – Bílina 2:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 6:4 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
Havířov – Přerov 0:3 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 3:0 (kon.) | Prostějov – Opava 6:5 (po pr.)
Frýdek-M. – Karviná (Baník) 2:1 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:2 (po s.n.) | Kobra – Sokolov 7:2 (kon.)
Jablonec n/N – Tábor 3:2 (po pr.) | Jindř. Hradec – Břeclav 2:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 08.12.2012, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Mikšovský ještě posunul puk před sebe na volného Vaňka, který jej mohl zasunout do opuštěného prostoru branky, ale v poslední možnou chvíli mu sjel z hole.
     
    56:45
    Potřetí v utkání sledujeme současné vyloučení. Za hrubost dostávají 2 minuty vsetínský David Vítek a porubský Rostislav Vaněk. Pokračuje se 4 na 4.
     
    50:57
    Vylučuje se i na druhé straně. Tomáš Vodák inkasuje 2 minuty za držení protihráče. Hraje se 4 na 4.
     
    49:14
    Další zbytečný zákrok na domácí straně. Tentokrát Lukáš Hruzík dostává od hlavního Šutary 2 minuty za krosček. Přesilovka pro Vsetín.
     
    44:19
    Zbytečný zákrok ve středu hřiště předvedl Lukáš Prokop, který inkasuje 2 minuty za sekání. Přesilovka pro Vsetín.
     
    42:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Nakonec však více prostoru na ledové ploše vyhovovalo domácím hokejistům, kteří střílí již třetí gól. Vsetínská obrana si tento gól za rámeček příliš nedá. Hromada si sice poradil se střelou Patrika Prokopa, ale na brankovišti nadvakrát bez problémů dorážel do opuštěné klece LUDĚK KRAYZEL. Asistence: Patrik Prokop, Lukáš Hruzík.
     
    41:07
    Za hrubost jsou potrestáni menším trestem na straně Vsetína František Zúbek, za domácí si na dvě minuty odpočine Lukáš Prokop. Pokračuje se 4 na 4.
     
    37:21
    Pěknou akcí na jeden dotek se prezentovali i Vsetínští. Mikšovský ještě našel úplně volného Brezániho, který se svou rychlou střelou opět ztroskotal na spolehlivém Tihlářovi.
     
    34:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to byla velmi pohledná trefa porubských hokejistů. Bučkovu střílenou přihrávku od levého mantinelu dokázal ztečovat přesně pod horní tyč PETR SEIDLER. Hromada byl stejně jako v předchozím případě zcela bez šance. Asistence: Martin Buček.
     
    31:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak konečně jsme se na porubském zimním stadionu dočkali branky. Poruba předvedla pohlednou kombinaci, v níž Seidler našel mezi kruhy Bučka a ten ještě vylepšil pozici pro u tyče operujícího MICHALA HOLUŠU, který měl již lehkou práci poslat touš do odkryté branky. Asistence: Martin Buček, Petr Seidler.
     
    28:45
    S vyloučeními se ve druhé třetině roztrhl pomyslný pytel. Nutno říci, že oba celky přitvrdily. Nejprve zahrál vysokou holí David Vítek, za což si vysloužil 2 minuty. Následně hlavní rozhodčí Šutara trestá i menší strkanici mezi Martinem Kubo a Patrikem Prokopem – oba 2 minuty za hrubost. Poruba si zahraje přesilovku 5 na 4.
     
    26:44
    František Zúbek se po hrubé chybě dostal do samostatného úniku, ale situaci řešil střelou na vyrážečku, kde si Tihlář vše pohlídal.
     
    26:18
    Vsetín si zahraje první přesilovku, když Patrik Prokop naprosto zbytečně podrazil ve středním pásmu protihráče, za což již odchází na 2 minuty na lavici hanby.
     
    25:33
    Ondřej Hruška si dobře našlápl za porubskou obranu, dostal se až před Tihláře, ale ten jej bez problémů vychytal.
     
    22:54
    Rozhodčí Šutara opět vylučuje. 2 minuty za hákování si vysloužil Adam Mikšovský. Poruba si zahraje přesilovku 4 na 3.
     
    22:33
    Ovšem síly na ledě se vyrovnají, když dostal až příliš prostoru Vítek, kterého musel zastavit až sekáním Marek Sedlář. Hraje se 4 na 4.
     
    21:58
    Ondřej Hruška dostává 2 minuty za nedovolené bránění. Uvidíme první přesilovku zápasu, zahraje si ji Poruba.
     
    21:58
    Seidler se dobře protáhl kolem mantinelu a našel před brankou úplně volného Bučka, ten ač byl faulován, dokázal ohrozit Hromadu.
     
    18:04
    Hosté špatně střídali a Poruba toho dokázala málem využít. Sedlář poslal puk mezi kruhy na úplně volného Holušu, ten si položil Hromadu, udělal blafák do levé strany, ale už nedokázal poslat touš za brankovou čáru.
     
    08:18
    Viděli jsme první vážnější akci zápasu. Valaši se dostali do přečíslení a v situaci dva na jednoho posunul Vaněk touš na Mikšovského, který však v dobré pozici přestřelil branku.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 32. Holuša (Buček, Seidler), 35. Seidler (Buček), 43. Krayzel (Prokop P., Hruzík)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Šindelář, Wolf, Prokop P., Prokop L., Slavík, Hruzík, Zientek, Axman – Hašek, Krayzel, Vaněk R. – Buček, Pavlačka, Seidler – Sedlář, Holuša, Galajda – Vrána L., Piják.
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Farda, Vrba, Vodák, Žák, Vrána P., Tesařík, Žabčík, Mikšovský, Zúbek, Vaněk D., Vítek, Hruška O., Brezáni, Kubo, Podešva, Kajaba, Hruška P.

    Rozhodčí: Šutara – Vengřín M., Bojda.
    bahis siteleri