HC Slovan – Lev 2:1 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Lev Praha
Sobota 08.12.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Ještě přichází jednou vyloučení. Menší trest dostává Němec. To znamená, že je o dnešním vítězi rozhodnuto.
     
    48:51
    A Lev bude mít další dobrou příležitost k vyrovnání. Menší trest dostává Signalet za podražení. To vše k velké nelibosti domácího publika.
     
    48:19
    Birner mohl vyrovnat! Využil špatné rozehrávky a ujížděl sám na brankaře. Jenže svůj samostatný únik neproměnil. Na jeho kličku Janus vyzrál.
     
    32:21
    Bartečko využil chyb v rozehrávce domácího celku a mohl vyrovnat. Jenže tváří v tvář před Janusem chtěl udělat kličku do bekhendu, avšak na poslední chvíli mu puk sjel z čepele.
     
    29:11
    Síly na ledě se vyrovnají. Menší trest za hákování dostává Krejčík.
     
    28:00
    A hosté si zahrají první přesilovou hru a budou mít tak možnost srovnat stav. Bližňák dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:11
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Ale hosté snižují na rozdíl jediné branky! Voráček nejprve ujel po levé straně a prověřil brankaře tvrdou střelou. Puk se odrazil na Christensena, který vyčkával za brankou. Zmiňovaný hráč se rozhodl překvapit brankaře obkroužením a zakončení k bližší tyčce. To se mu málem podařilo, ale Janus dokázal atletickým zákrokem na poslední chvíli včas zakročit. Pro jeho smůlu se ale puk odrazil na hokejku ZDENA CHÁRU, který již měl lehkou práci a puk doklepl do sítě. Asistence: Erik Christensen. Jakub Voráček.
     
    22:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí si teď vytvořili tlak, který dokázali zužitkovat! ROMAN KUKUMBERG z hranice mezikruží nahodil kotouč na hostujícího brankaře, kterému puk s největší pravděpodobností propadl pod lapačkou a pro jeho smůlu se doklouzal až za brankovou čáru. Tuto branku si Pöpperle za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Andrej Sekera.
     
    19:00
    A je tu další vyloučení na české straně. Za sekání odchází Škoula. Dokáží i tuto příležitost domácí využít?
     
    14:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí přesilovou hru bleskově využívají! Sigalet přihrál ĽUBOMIRU VIŠŇOVSKÉMU na modrou, který tvrdě vypálil a jeho projektil skončil až za zády bezmocného brankaře. Asistence: Jonathan Sigalet.
     
    14:00
    A tento zákrok dostává Řepík dvouminutový trest. Přesilovka pro Slovan
     
    11:13
    A šance i na druhé straně! Bartovič obdržel v brankovišti puk, avšak tváří v tvář před hostujícím brankařem trefil pouze levou tyč.
     
    09:29
    A Lev mohl jít do vedení! Českým tým výborně kombinoval a ve velkému závaru před brankou se Voráček snažíl propasírovat puk za Januse, který již ležel na zemi. Zmiňovaný hráč ovšem nedokázal kotouč nazvednout a svou šanci tak zmařil.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 15. Višňovský (Sigalet), 23. Kukumberg - 27. Chára (Christensen, Voráček)


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Sigalet, Vondrka, Bližňák, Miklík - Sersen, Sekera, Hudáček, Lipiansky (C), Bartovič (A) - Švarný, Tabaček, Mikúš, Kytnár, Kukumberg (A) - Ďatelinka, Kudrna, Ölvecký, Šťastný, Daňo.
    Lev Praha: Pöpperle (Štěpánek) – Škoula, Němec, Rachůnek, Christensen, Voráček – Chára, Krejčík, Svoboda, Klepiš, Bartečko ľ Mojžíš, Mikuš, Birner, Surový, Hossa – Oystrick, Porseland, Řepík, Cipulis, Karamnov.
    bahis siteleri