Třinec – Vsetín 3:4 (po s.n.) | Olomouc – Havířov 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Motor ČB 0:5 (kon.) | Letňany – HC Kladno 5:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
Písek – Liberec 4:2 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 4:3 (po s.n.)
Kometa Brno – Přerov 8:1 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
AZ Havířov
Sobota 08.12.2012, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:43
    Olomouc zkouší hru bez brankáře.
     
    58:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Už je zřejmě definitivně rozhodnuto. JAKUB ORSÁG dokázal nadvakrát překonat domácího brankáře Urbische, čímž zřejmě rozhoduje o vítězství Havířova. Asistence: Martin Caruk.
     
    56:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Olomouc! Hostující Havířov dokázal z rychlého kontru znovu vrátit vedení na svou stranu. Urbischovi střela Jakuba Orsága mezi rukou a tělem propadla a MARTIN CARUK už poté neměl těžkou pozici. Asistence: Jakub Orság, Dominik Synek.
     
    55:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Po velkém tlaku se olomoučtí mladíci po zásluze dočkali vyrovnání, a to když dokázal puk po Nesvadbově střele do odkryté klece zasunout MARTIN KONEČNÝ. Asistence: David Nesvadba.
     
    55:36
    Lukáš Kočiřík využil toho, že byl Sroka přitisknutý u levé tyče a chtěl puk zasunou na druhou stranu, hostující gólman se ale fantastiky přesunul a šanci zlikvidoval.
     
    54:48
    Po Betákově pasu měl další dobrou šanci znovu Konečný i teď však Sroka na své soupeře vyzrál.
     
    53:54
    Vyrovnání měl na hokejce Martin Konečný, který si vyjel zpoza branky a zamířil mezi betony brankáře Dominika Sroky. Ten si však tuto mezírku pohlídal a i nadále udžuje stejný stav.
     
    50:43
    K tomu teď neměl daleko František Minařík, který se s pukem vydal až před Sroku, ten svou branku ale uhájil!
     
    49:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti po dlouhém obléhání havířovské branky střílí gól na 2:3. Tomáš Markl dlouho kroužil s pukem v rohu kluziště, následně našel před brankou volného LUKÁŠE KOČIŘÍKA, který střelou nad Srokovu vyrážečku snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Markl
     
    45:33
    Sám proti Jakubu Urbischovi se vydal David Bahounek, domácí strážce svatyně ale jeho pokus zneškodnil levým betonem.
     
    42:51
    Šimon Beták měl velkou šanci, když nejprve tvrdým projektilem vyprášil Srokovu vyrážečku a z následující dorážky jen těsně minul pravý horní růžek Srokovy branky.
     
    38:30
    Proti Jakubu Orságovi se stihl Urbisch pohotově přesunou a bravurním zákrokem znemožnil hostujícímu útočníkovi skórovat.
     
    37:27
    Tomáš Šoustal (OLO) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    32:13
    Martin Konečný (OLO) se při snaze protlačir kotouč za brankovou čáru ale provinil faulem, když seknul brankáře Sroku. Rázem je tu početní výhoda pro Havířov.
     
    32:13
    Marin Konečný objel celou útočnou třetinu, když posléze našel před havířovskou brankou zcela volného Nesvadbu kterého však fantastickým zákrokem vyčapal Dominik Sroka!
     
    27:48
    Mora si 21 vteřin zahraje přesilovku pět na tři, za hákování si totiž jde na trestnou lavici sednout Vojtěch Adamík (HAV).
     
    26:09
    První přesilovku si v zápase zahrají také domácí, vyloučen David Chroboček (HAV) - držení protuháče.
     
    24:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí Olomouc snižuje stav na 1:3, když si ŠIMON BETÁK najel mezi kruhy a svižnou střelou se štěstím procedil kotouč až do havířovské sítě. Bez asistence.
     
    18:40
    Jan Sonnek nyní ukázal, jak šikovné má ruce. Na obranné modré se zmocnil kotouče a okolo tří domácích hráčů s ním projel až k Urbischovi. Ten ale jeho bekhendovou střelu dokázal zlikvidovat.
     
    13:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští jdou do tříbrankového trháku! Jako nůž máslem projel domácí obranou KRYŠTOF FEJKO a tvrdou ranou už potřetí rozvlnil olomouckou síť. Asistence: Dominik Synek.
     
    13:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    A hosté trestají! V prostoru u brankoviště se nejlépe ze všech dokázal zorientovat PATRIK GOLA, který zasunul pouk za Urbischova záda. Asistence: Lukáš Bednář.
     
    12:58
    Už třetí možnost na vyrovnání měli starší dorostenci Olomouce, tentokrát si až mezi kruhy našel cestu Tomáš Šoustal, s úmyslem prostřelit Sroku mezi betony ale neuspěl.
     
    09:55
    Zdá se, že Olomoucké branka na 0:1 spíše povzbudila. Další obrovskou šanci měl Tomáš Markl, který od levého hrazení najel až před Sroku, ten jeho střelu chytil, vyrazil ji však jen k Jan Štefkovi. I toho ale brankář Havířova vychytal!
     
    08:28
    Marek Vrána mohl vyrovnat, když si najel před branku, kde ho svou nezjištnou přihrávkou našel Tomáš Šoustal. Vránovi ale kotouč sjel z čepele hole a brankář Dominik Sroka nemusel zasahovat.
     
    06:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté z Havířova se po zásluze dostávají do vedení. Erich Polak našel douhou přihrávkou najetého ONDŘEJE CARBOLA, který si s pukem sjel až do pravého kruhu a střelou švihem překonává domácího Urbische. Asistence: Erich Polak, Marin Caruk.
     
    03:14
    David Bahoudek se opřel do puku a orazítkoval pravou tyčku domácí klece.
     
    01:25
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu. Za nedovolené bránění vyloučen olomoucký Lukáš Majer (OLO).

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 25. Beták, 50. Kočiřík (Markl), 56. Konečný (Nesvadba) - 7. Carbol (Polak, Caruk), 14. Gola (Bednář), 14. Fejko (Synek), 57. Caruk (Orság, Synek), 59. Orság (Caruk)


    HC Olomouc: Urbisch (Šoustal M.) – Nesvadba, Brandýs, Horák R., Gatěk, Majer, Klvaňa, Škoda, Hrabica – Konečný, Beták, Pavlovský – Vrána, Šoustal T., Čamek – Kočiřík, Štefka, Markl – Minařík, Heža J., Ministr T.
    AZ Havířov: Sroka (Turšner) – Bahounek, Heinz, Adamík, Chroboček, Potočný – Orság, Pořízek, Carbol, Fejko, Sonnek, Polak, , Gola R., Bednář, Synek, Gola P., Caruk.

    Rozhodčí: Doležel – Valentík, Velinský
    bahis siteleri