Česko – Rusko 5:3 (kon.)
konec
Česko
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Rusko
Pátek 21.12.2012, 17:00 • Kalich Arena • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak Rusové se přeci jen dostávají ke slovu. Z ojedinělého protiútoku si připsal třetí gól svého týmu EGOT RYKOV. Asistence: Roman Krikunenko.
     
    45:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hostům se promarněné šance vymstily. ROMAN DYMÁČEK se z rychlého protiútoku prosadil střelou k pravé tyči, kterou ještě tečoval mimo dosah ruského brankáře jeden z obránců Sborné. Asistence: Filip Suchý, Filip Chlapík.
     
    41:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusům se nástup do třetí části vydařil. ARTUR TYANULIN namířil svou střelu z mezikruží přesně mezi Vladařovy betony a snížil náskok českého týmu. Bez asistence.
     
    32:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další gól domácích vstřelil FILIP CHLAPÍK, který se bekhendovou střelou z předbrankového prostoru trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Svoboda.
     
    32:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do dvougólového vedení. Wágnerovu střelu z levého kruhu Treshchalin neudržel a důrazem na brankovišti se prosadil LUKÁŠ JAŠEK, který pohotově dorazil puk do ruské sítě. Asistence: František Wágner, David Kaše.
     
    13:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou znovu do vedení. Střela MICHALA ŠPAČKA z pravého kruhu zapadla přesně do pravého horního růžku ruské branky. Asistence: Filip Dvořák.
     
    12:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno po bleskové kombinaci Rusů. Na jejím konci stál u levé tyče před prázdnou brankou MIKHAIL BYAKIN, pro kterého nebyl problém zamést puk do sítě. Asistence: Denis Alekseev, Roman Krikunenko.
     
    05:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ubránili a jdou do vedení. MARTIN SVOBODA nachytal ruského brankáře nečekanou střelou z pravého rohu. Treshchalin ani nezasáhl a kotouč se od jeho pravého betonu odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 6. Svoboda, 14. Špaček (Dvořák), 33. Jašek (Wágner, Kaše), 33. Chlapík (Svoboda), 46. Dymáček (Suchý, Chlapík) - 13. Byakin (Alekseev, Krikunenko), 41. Tyanulin, 58. Rykov (Krikunenko)


    Česko: Vladař (Růžička) - Hájek, Procházka, Zajíc, Krenželok, Weinhold, Kaňák, Budík, Franc - Chlapík, Anděl, Svoboda, Wágner, Dvořák, Dymáček, Suchý, Stránský, Špaček, Jašek, Kaše, Dufek. Trenér: Pavel Arnošt.
    Rusko: Treshchalin (Tcirkul) - Sidorov, Zborovskiy, Rykov, Kozyrev, Vladimirov, Krikunenko, Platonov, Ivanyuzhenkov, Tyanulin, Byakin, Vedernikov, Zhebelev, Nesterov, Alekseev, Kashtanov, Krasheninnikov, Rozhovskiy, Prokhorov, Barabanov, Zhukenov. Trenér: Zury Rumyantsev.

    Rozhodčí: Hrubý - Kajínek, Koblischke.
    bahis siteleri