Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.) | Trebišov – Spišská N. Ves 2:5 (kon.)
Trnava – Michalovce 4:7 (kon.) | Detva – Topoľčany 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 4:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HK Bardejov
sk Pátek 21.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, v mene celého tímu onlajnov vám prajem pekné prežitie Vianočných sviatkov a úspešný vstup do nového roku. (19:16:45)
     
    Skončil sa zápas 32. kola medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom výsledkom 2:3, Bardejov vrhol kocky správnym smerom už v prvej tretine, keď sa dostal do dvojgólového vedenia zásluhou Hričinu a Sabola. Nudná a málo lákavá druhá tretina pre oko diváka skončila výsledkom 0:1, keď svoj druhý gól zaznamenal Hričina. V záverečnej tretine sa z gólov tešili aj domáci, keď gólmi Macíka a dve minúty pred koncom tretiny zdramatizovali duel zápasu, v posledných sekundách sa podarilo skoro vyrovnať Bačovi, avšak perfektným zákrokom sa blysol brankár Andreanin.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    V závere zápasu prichádza v hodine dvanástej zákrok Andreanina, keď po strele Baču vytiahol priam magický zákrok lapačkou.
     
    59:38
    Pár sekúnd pred koncom zápasu, Liptovský Mikuláš v útoku so šiestimi hráčmi.
     
    58:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim sa v závere zápasu podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, takže posledné sekundy budú pre Bardejov naozaj horúce, strele LUKÁŠA PAUKOVČEKA skončila za chrbátom Andreanina. Asistencia: Jakub Bača, Juraj Kuric.
     
    57:56
    Rozohrávku domácich zachytil pred modrou hráč hostí, toto zaváhanie nevyužil streleckým pokusom, ale iba nahodil puk do útočného pásma, aby jeho tím prestriedal.
     
    57:20
    V záverečných minútach sa do dobrej šance dostal Paukovček, po prihrávke zakončoval pred brankárom, ktorý jeho pokus reflexne vyrazil betónom, pokračujeme za stavu 1:3.
     
    56:20
    Pekným technickým momentom sa teraz predstavil divákom na zimnom štadióne Stríž, ten sa dokázal predrať cez dvoch hráčov a následne aj zakončiť, jeho strelu pokryl Palko.
     
    55:10
    Domácim to nevyšlo s rozohrávkou v obrannom pásme, prihrávka o mantinel sa dostala k Mihaličovi, ktorý to spomedzi kruhov namieril iba do Palka.
     
    54:41
    Dobrá šance pre Liptovský Mikuláš, najskôr to skúšal od modrej Holiga, po chvíli zakončili domáci hráči aj z blízka, pri každom pokuse bol na konci brankár Andreanin.
     
    53:30
    Boj o puk pri mantinely vyhrali domáci hráči, tí sa už snažili rýchlim útokom dostať do pásma súpera, pribrzdili to a vrátili sa späť do obranného pásma.
     
    52:52
    Bochňa sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý však nevyužil na štvrtý gól Bardejova, po jeho strele zasahoval Palko, ktorý vyrazil puk betónom do bezpečia.
     
    51:36
    Strela Baču od modrej skončila iba na mantinely, s odrazeného pokusu sa snažil presadiť Klepáč, no ani jeho strela neskončila gólom, Bardejov sa vzápätí oslobodil.
     
    51:13
    Opäť sa bude vylučovať, tento krát je to na strane hostí, čo môžu využiť na kontaktný gól domáci hráči, na trestnú odchádza v týchto chvíľach aj Sabol za podrazenie.
     
    49:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim hráčom sa v poslednej tretine, resp. niečo vyše desať sekúnd podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov po presnej strele RADOSLAVA MACÍKA. Asistencie: Juraj Kledrowetz.
     
    48:30
    Po buly v útočnom pásme to hostia vyskúšali popri mantinely, Macík vybojoval puk pre Kurica, ktorý to však nevyužil, do konca ani neskóroval.
     
    47:40
    Nahodený puk o mantinel v podaní hostí neskončil najlepšie, v klbku hráčov sú to práve Mikulášania, ktorí začínajú s akciou.
     
    46:15
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, ale tam však nezabojoval, resp. nezakončil, skôr naopak po nepresnej prihrávke sa dostali hostia do útoku, tí toto zaváhanie využili iba na prestriedanie.
     
    44:27
    Ku koncu presilovky sú domáci pri puku, vyzerá že do jej konca neinkasujú.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 50. Macík (Kledrowetz), 59. Paukovček (Bača, Kuric) - 13. Hričina (Halás), 16. Sabol (Hajnik), 34. Hričina (Ščurko)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.
    HK Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.
    bahis siteleri