Jihlava – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Most – Havlíčkův Brod 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Třebíč 2:5 (kon.) | Kadaň – Olomouc 3:2 (kon.) | Šumperk – Písek 4:1 (kon.)
Litoměřice – Beroun 4:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:3, 0:2, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 16.01.2013, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna náplast na už tak velkou ránu Hradeckých. VLADIMÍR ŘÍHA se ocitl na pravém kruhu s kotoučem, rozhlédl se a vyslal přesně umístěnou střelu, která doplachtila do svatyně Čiliaka. Asistence: Vladimír Brož, Milan Valášek.
     
    55:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se přece jenom dočkali čestného úspěchu. Na pravém křídle se ke kotouči dostal PETR HALUZA, který už se na trápení svého týmu zřejmě nemohl dívat a prostě vystřelil. Jeho tvrdá pumelice se zastavila až v síti Čiliakovy klece! Asistence: Zdeněk Čáp, Vít Budínský.
     
    39:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A vidíme další využitou přesilovku. Pohledná kombinace hostů na jeden dotek. Třebíčští přidávají pátou branku. MARTIN DOČEKAL byl na konci této akce, když střelou z první mezi kruhy rozvlnil znovu síť hradecké klece. Asistence: Marek Laš, Rostislav Malena.
     
    31:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A další branka v hradecké síti. Třebíč využívá početní výhodu! Pěkná přesilovkou kombinace hostů, které pomohl jeden z Hradeckých tečí a puk se odrazil přímo k MARTINOVI DOČEKALOVI, který kotouč poslal za záda Luňáka. Asistence: Martin Dolníček, Marek Laš.
     
    13:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je noční můra pro Královéhradecké! Domácí snad ani nevěří, že by neměl být pouze zlý sen. DAVID OSTŘÍŽEK rychle pádil z trestné lavice do útočného pásma, kde se ujal kotouče a přesnou ranou našel mezírku mezi betony Jakub Čecha. Asistence: Vojtěch Němec, Jan Káňa.
     
    06:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak takový začátek si východočeský celek rozhodně nepředstavoval! Hradečtí nechali Třebíči opět zbytečně moc volného prostoru. Čiliak poslal dlouhou přihrávku na červenou čáru, kde si kotouč přebral DAVID OSTŘÍŽEK a bez problémů vjel do pásma Královských lvů. Tam ani sekundu neváhal, napřáhl se ke střele a rozvlnil Čechovu sít. Asistence: Marek Čiliak.
     
    05:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující celek jde zničehonic do vedení! Hradecká obrana nechala otevřená vrátka, čehož využil MAREK LAŠ, který se nadechl k velkému sprintu. Tento hokejista přebruslil všechny své spoluhráče, nakonec se dostal až před Čecha, kterého překonal bekhendovou kličkou. Asistence: David Rangl, David Dolníček.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Lukáš Drapák

    Branky a nahrávky: 56. Haluza (Čáp, Budínský), 60. Říha (Brož, Valášek) - 6. Laš (Rangl, Dolníček), 7. Ostřížek (Čiliak), 14. Ostřížek (Němec, Káňa), 32. Dočekal (Dolníček, Laš), 40. Dočekal (Laš, Malena)


    Královští lvi Hradec Králové: J. Čech (14. Luňák) – Roupec, Havlík, Čáp, Klement, Karlíček, Hendrich, Červený – Třetina, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Berger – Říha, Brož, Moskal – Půlpán, Macháň, Budínský – Valášek. Trenér: Jiří Kučera.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) – Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Sláma, Čejka, Dlapa – Dočekal, Dolníček, Laš – M. Němec, Ostřížek, Káňa – Čuřík, Kaut, Křivohlávek – Vondráček, Moučka, Čech – Přibyl. Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Horák – Lučan, Svoboda
    bahis siteleri