Jihlava – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Most – Havlíčkův Brod 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Třebíč 2:5 (kon.) | Kadaň – Olomouc 3:2 (kon.) | Šumperk – Písek 4:1 (kon.)
Litoměřice – Beroun 4:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:3, 0:2, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 16.01.2013, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna náplast na už tak velkou ránu Hradeckých. VLADIMÍR ŘÍHA se ocitl na pravém kruhu s kotoučem, rozhlédl se a vyslal přesně umístěnou střelu, která doplachtila do svatyně Čiliaka. Asistence: Vladimír Brož, Milan Valášek.
     
    57:18
    A už to mohlo být znovu o pět branek! Jan Káňa unikal všem svým strážcům, poté se rozhodl pro razantní střelu namísto kličky. Filip Luňák zasahuje.
     
    55:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se přece jenom dočkali čestného úspěchu. Na pravém křídle se ke kotouči dostal PETR HALUZA, který už se na trápení svého týmu zřejmě nemohl dívat a prostě vystřelil. Jeho tvrdá pumelice se zastavila až v síti Čiliakovy klece! Asistence: Zdeněk Čáp, Vít Budínský.
     
    51:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 782 diváků.
     
    47:55
    Hradecká defenzíva opět chybovala. U branky Filipa Luňáka stáli tři domácí hráči, přesto se ke kotouči dostal Jaroslav Moučka, jenž byl sám před brankou. Nakonec byl ale sám překvapený a nedokázal přidat další třebíčskou branku.
     
    46:51
    Luděk Brož mohl přidat alespoň čestný gól Královéhradeckých! Obkroužil svatyni Třebíče a bekhendem se snažil zasunout puk za brankovou čáru, Čiliak ale výborně zasáhl a lapačkou šanci zneškodnil.
     
    40:52
    Hradec mohl udeřit! Petr Haluza našel podél brankové čáry zcela volného Víta Budínského, který však z ostrého úhlu nedokázal zvednout puk a překonat Čiliaka.
     
    40:00
    A Hradečtí budou moci začít třetí třetinu v početní výhodě. Za hákování dostane dvě minuty Malena.
     
    39:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A vidíme další využitou přesilovku. Pohledná kombinace hostů na jeden dotek. Třebíčští přidávají pátou branku. MARTIN DOČEKAL byl na konci této akce, když střelou z první mezi kruhy rozvlnil znovu síť hradecké klece. Asistence: Marek Laš, Rostislav Malena.
     
    38:27
    Další vyloučení na hradecké straně. Jan Berger si pomohl faulem a dostává dvě minuty za hákování.
     
    33:13
    Hradec bude mít možnost zkorigovat výsledek. Na dvě minuty si jde sednout Kaut za hru vysokou holí.
     
    31:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A další branka v hradecké síti. Třebíč využívá početní výhodu! Pěkná přesilovkou kombinace hostů, které pomohl jeden z Hradeckých tečí a puk se odrazil přímo k MARTINOVI DOČEKALOVI, který kotouč poslal za záda Luňáka. Asistence: Martin Dolníček, Marek Laš.
     
    31:28
    David Dolníček našel pěkným pasem Dočekala. Ten měl před sebou na půl odkrytou branku. Luňák se ovšem stihl přemístit a šanci zneškodnit.
     
    31:06
    Další početní výhoda pro Třebíč. Klement si při jednom ze soubojů u mantinelu pomohl podražením. Dostává menší trest.
     
    27:08
    Krásná kombinace Třebíče. Po dvou výměnách puku, se ke střele dostal Ostřížek, který ovšem těsně minul hradeckou klec.
     
    24:02
    Berger se dostal do dobré šance. Puk měl mezi kruhy a jeho střela švihem skončila na břevně Čiliakovy branky.
     
    22:30
    Přesilovka ovšem netrvala dlouho. Hradec se dopustil faulu. Haluza dostane dvě minuty držení hole.
     
    22:16
    Přesilovka pro domácí. Dlapa dostává dvě minuty za hákování.
     
    17:33
    A bude se znovu vylučovat, Královéhradečtí mají k dispozici další přesilovou hru. Menší trest dostává David Dolníček, jenž podrazil protihráče.
     
    13:52
    A máme zde střídání stráží v hradecké kleci. Do branky nyní putuje Filip Luňák, jenž střídá Jakuba Čecha.
     
    13:52
    Hradecká lavička si bere oddechový čas!
     
    13:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je noční můra pro Královéhradecké! Domácí snad ani nevěří, že by neměl být pouze zlý sen. DAVID OSTŘÍŽEK rychle pádil z trestné lavice do útočného pásma, kde se ujal kotouče a přesnou ranou našel mezírku mezi betony Jakub Čecha. Asistence: Vojtěch Němec, Jan Káňa.
     
    11:42
    I Východočeši si zahrají přesilovku. K trestoměřičům putuje David Ostřížek za hákování.
     
    11:35
    Nová akvizice Hradeckých Miroslav Třetina se málem poprvé prosadil! Tento hráč pálil z levé strany, Čiliak jen se štěstím vyrazil. Černá pryž pak ještě chviličku poskakovala v brankovišti!
     
    08:32
    Třebíčští si zahrají první početní výhodu. Za katr míří domácí kapitán Michal Mikeska, jenž se provinil sekáním.
     
    06:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak takový začátek si východočeský celek rozhodně nepředstavoval! Hradečtí nechali Třebíči opět zbytečně moc volného prostoru. Čiliak poslal dlouhou přihrávku na červenou čáru, kde si kotouč přebral DAVID OSTŘÍŽEK a bez problémů vjel do pásma Královských lvů. Tam ani sekundu neváhal, napřáhl se ke střele a rozvlnil Čechovu sít. Asistence: Marek Čiliak.
     
    05:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující celek jde zničehonic do vedení! Hradecká obrana nechala otevřená vrátka, čehož využil MAREK LAŠ, který se nadechl k velkému sprintu. Tento hokejista přebruslil všechny své spoluhráče, nakonec se dostal až před Čecha, kterého překonal bekhendovou kličkou. Asistence: David Rangl, David Dolníček.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Lukáš Drapák

    Branky a nahrávky: 56. Haluza (Čáp, Budínský), 60. Říha (Brož, Valášek) - 6. Laš (Rangl, Dolníček), 7. Ostřížek (Čiliak), 14. Ostřížek (Němec, Káňa), 32. Dočekal (Dolníček, Laš), 40. Dočekal (Laš, Malena)


    Královští lvi Hradec Králové: J. Čech (14. Luňák) – Roupec, Havlík, Čáp, Klement, Karlíček, Hendrich, Červený – Třetina, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Berger – Říha, Brož, Moskal – Půlpán, Macháň, Budínský – Valášek. Trenér: Jiří Kučera.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) – Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Sláma, Čejka, Dlapa – Dočekal, Dolníček, Laš – M. Němec, Ostřížek, Káňa – Čuřík, Kaut, Křivohlávek – Vondráček, Moučka, Čech – Přibyl. Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Horák – Lučan, Svoboda
    bahis siteleri