Žilina – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.) | Trenčín – Nitra 1:3 (kon.) | Poprad – Skalica 1:4 (kon.)
Zvolen – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Martin 1:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:3 (0:1, 1:0,0:2)
HK Nitra
sk Neděle 03.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:14
    Nitra dala gól!
    Nitra zrejme definitívne rozhoduje toto stretnutie. Puk sa dostal po peknej kombinácii k ANDREJOVI KMEČOVI, ktorý strieľa svoj prvý gol v sezóne strelou zápästím. Asistencie: Jozef Stumpel, Lukáš Novák
     
    55:48
    Hrnka unikal do samostatného nájazdu, ale Ponzík ho dobehol a výborne odstavil telom od puku.
     
    50:04
    Pozník našiel pred bránkou ideálne postaveného Lelkeša, ten si však puk zastavil a Laco sa stihol presunúť. Dukla v tlaku.
     
    48:42
    Nitra, Piatak, 2 min. hákovanie. Ideálna šanca prichádza teraz počas presilovky.
     
    44:21
    Nitra dala gól!
    Nitra začala tretiu časť hry lepšie podobne ako v prvej tretine a dostáva sa do vedenia. Puk sa po niekoľkých odrazoch dostal k MATEJOVI BENEMU, ktorý našiel medzierku vo výstroji Adama Nagya. Asistencie: Lukáš Novák, Andrej Kmeč.
     
    37:08
    Trenčín dal gól!
    Čaro Mareka Laca prekonané, Trenčania využili svoju presilovku tesne pred jej koncom. Bagin zaviezol puk do pásma, prihral Pozníkovi, ktorého strela z prvej bola zblokovaná a odrazila sa akurát k MARTINOVI JAKÚBEKOVI, ktorý puk z prvej golfákom poslal za Laca. Asistencie: Anton Pozník, Emil Bagin
     
    35:11
    Nitra, Bača, 2 min. krosček. Zbytočné a hlavne nebezpečné zákroky prichádzajú v tomto stretnutí od obrancu Nitry.
     
    32:38
    A Dukla si svojou aktivitou vypýtala ďalšiu presilovú hru. Nitra, Hamrák, 2 min. hákovanie.
     
    32:00
    A odolal aj po samostatnom nájazde Hrnku, ktorý ho bekendovým blafákom neprekonal po chybe Trenčanov pri striedaní. Následne ešte dorážal Kmeč, ale netrafil pred bránkou puk ideálne.
     
    29:18
    Gól napokon nebo dosiahnutý, Mullner po príchode na ľad rozpažil rukami.
     
    29:18
    Trenčania sa radujú z gólu, ale bude sa telefonovať. Pardavého strelu tečoval vo vzduchu Marosz, Laco sa akrobaticky zložil na ľade a Marosz dorážal puk. Ten sa radoval z gólu, ale keď prišiel hlaavný rozhodca, Laco už ležal na puku. Uvidíme, ako to dopadne.
     
    28:21
    Broska obchádzal kľučkou Baču, ten mal ruky privysoko. Nitra, Bača, 2 min. faul kolenom.
     
    21:27
    Jakúbek pekne vykorčuľoval s pukom na os klziska, odkiaľ však nezakončil, pretože bol faulovaný. Nitra, Piatak, 2 min. hákovanie.
     
    20:52
    A Ondrej Mikula mal gól na hokejke, ale trestuhodne zahadzuje ! Puk sa k nemu dostal na osi klziska, odkiaľ ho posielal do opustenej bránky, ale Marek Laco sa zázračne perfektne presunul a puk schoval do lapačky !
     
    18:39
    Nitra dala gól!
    A prichádza gól do šatne, ale veľmi nešťastný pre domácich. Prišla strela od modrej, ktorú domáci Rusnák tečoval pomedzi betóny brankára Nagya, to však ešte nebol gól, až keď prišiel k bránke MIROSLAV PUPÁK a poslal ho za dezoriantovaného Nagya. Asistencie: Martin Bača, Jozef Stumpel.
     
    17:25
    Na druhej strane vyložená gólová šanca domácich, tak zatiaľ sledujeme vcelku dobrý a svižný duel. Marosz vysunul Pardavého s Gašparovičom do prečíslenia, v ktorom prvý menovaný prihral tomu druhému. Gašparovič pálil z prvej, ale Laco sa vynikajúco presunul !
     
    13:51
    A možnosť presilovky dostane aj Dukla. Pardavý sa vrátil z trestnej lavici a svojou aktivitou si vybojoval faul. Nitra, Kmeč, 2 min. podrazenie.
     
    11:26
    Prvé vylúčenie prichádza v tejto chvíli, Ján Pardavý bol príliš aktívny pri práci s hokejkou a pomohol si sekerou. Dukla, Pardavý, 2 min. seknutie.
     
    08:45
    Ďalšia gólovka, ktorú likviduje Nagy. Pred ním sa sám s pukom ocitol Erik Piatak, ale ani ten ho zatiaľ v dobrej príležitosti prekonať nedokázal.
     
    05:02
    Jakúbekovi sa otvoril priestor na ľavom krídle, a tak toho rýchly domáci útočník hneď využil. S pukom sa dostal pred bránku, ale jeho mierený pokus sa ošuchol len o pravú tyčku Lacovej bránky !
     
    03:30
    Pupák strieľa z ľavého kruhu a hosťujúca lavička sa raduje, ale hlavný rozhodca Mullner neváhal a ihneď rozpažil, pretože Jozef Stumpel bol pred bránkoviskom veľmi aktívny a stál tam pridlho.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 38. Jakúbek (Pozník, Bagin) - 19. Pupák (Bača, Stumpel), 45. Bene (Novák, Kmeč), 58. Kmeč (Stumpel, Novák)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy – Vizváry, Bokroš, Bagin, Pozník, Habšuda, Bednár, Markovič, Bustin – Pardavý, Marosz, Gašparovič – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Rusnák, Filo – Jakúbek, Broska, Nemček.
    HK Nitra: Laco –Rais, Ordzovenský, Vantroba, Nádašdi, Kuzma, Bača – Pupák, Stümpel, Jokila – Hrnka, Piatak, Podstavek – Novák, Bene, Kmeč – Štefanka, Chrenko, Hamrák.

    Rozhodčí: Müllner – Junek, P. Šefčík
    bahis siteleri