Dallas – Anaheim 3:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.)
Detroit – Edmonton 2:1 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 0:1 (kon.) | San Jose – Arizona 0:1 (po s.n.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Sobota 09.02.2013, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia, PA • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dva body si z dnešního zápasu připíše Philadelphie! Grossman našel přihrávkou přes celé kluziště DANIELA BRIERA, který se šikovně uvolnil od obránce a střelou z mezikruží prostřelil Warda! Asistence: Nicklas Grossman a Brayden Schenn.
     
    47:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    To byl přímo zámek, který utvořili hráči Canes v útočné třetině. JOE CORVO poté napřáhl od modré čáry a jeho střela skončila až v síti! Asistence: Tim Gleason a Tim Brent.
     
    31:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přichází ovšem hodně rychlá odpověď! Brayden Schenn našel napříč celou třetinou volného JAKUBA VORÁČKA, který poté lehkou tečí poslal puk za Wardova záda. Asistence: Brayden Schenn a Ilja Bryzgalov.
     
    31:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! JEFF SKINNER vystřelil z levého kruhu, Bryzgalov puk odrazil pouze před sebe, mladý útoční Canes si ho sebral, obkroužil branku a z druhé strany už domácího brankáře dokázal překonat! Asistence: Jordan Staal a Joni Pitkänen.
     
    21:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    I když domácí hráči nevstoupili do třetiny zrovna moc dobře, i přesto se ujímají vedení! Puk se odrazem od Knubleovy brusle dostal k volnému MATTU READOVI, který prostřelil Warda! Asistence: Mike Knuble.
     
    13:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se dostali do mírného tlaku, Voráček se uvolnil od mantinelu, přihrál Timonenovi, jehož nahození na branku tečoval do sítě BRAYDEN SCHENN, který tak srovnává! Asistence: Kimmo Timonen a Jakub Voráček.
     
    00:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tomu se říká vstup do zápasu! Eric Staal vyhrál čistě vhazování na Corva, jehož střelu Bryzgalov vyrazil pouze před sebe, puk si nejdříve našel JIŘÍ TLUSTÝ, který z mezikruží překonal ruského brankáře Philadelphie. Asistence: Joe Corvo a Eric Staal.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 14. B. Schenn (Timonen, Voráček), 22. Read (Knuble), 32. Voráček (B. Schenn, Bryzgalov), 62. Briere (Grossman, B. Schenn) - 1. Tlustý (Corvo, E. Staal), 32. Skinner (J. Staal, Pitkänen), 48. Corvo (Gleason, Brent)


    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Leighton) - Timonen, L. Schenn, Grossman, Foster, Coburn, Gervais - McGinn, Giroux, Briere - Rinaldo, B. Schenn, Voráček - Read, Couturier, Knuble - Sestito, Talbot, Fedotěnko
    Carolina Hurricanes: Ward (Ellis) - Pitkänen, McBain, Corvo, Faulk, Sanguinetti, Harrison - Tlustý, E. Staal, Sjomin - Skinner, J. Staal, Dwyer - Bowman, Jokinen, LaRose - Wallace, Brent, Westgarth

    Rozhodčí: Vanmassenhoven, Walsh - Barton, Pancich

    Diváci: 19691
    bahis siteleri