Finsko – Česko 3:0 (kon.) | Švédsko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Finsko
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Česko
Sobota 09.02.2013, 13:30 • Malmö Arena • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A to už je pro český tým velmi nepříjemná situace. Lajunen najížděl do útočného pásma středem, mezi kruhy přenechal puk na křídlo VELLI-MATTI SAVINAINENOVI, který si připravil výbornou střelu tahem a zvýšil na tříbrankový rozdíl. Asistence: Ville Lajunen.
     
    30:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilová hra finského týmu už skončila brankou. Filppula předložil kotouč na modrou čáru JUUSOVI HIETANENOVI, který zápěstím trefil přesně volnou mezírku za českým brankářem, jenž měl velmi omezený výhled. Asistence: Llari Filppula.
     
    01:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Rychlý a zároveň velmi smolný gól, který obdržela česká reprezentace. VILLE LAJUNEN nahodil z ostrého úhlu kotouč na branku, ten se odrazil od bruslí Zámorského za bezmocného Saláka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 2. Lajunen, 31. Hietanen (Filppula), 33. Savinainen (Lajunen)


    Finsko: Metsola (Engren) - Mäenpää, Hietanen - Niskala, Lajunen - Väänänen, Kousa - Ohtamaa, Kukkonen - Salminen, Filppula, Haataja - Osala, Hytönen, Aaltonen - Kiiskinen, Koskiranta, Anttila - Savinainen, Wirtanen, Kuusela, třináctý útočník: Lahti
    Česko: Salák (Kovář) - Barinka, Krajíček - Čáslava, Zámorský - Nakládal, Mojžíš - Krejčík, Němec - Kašpar, Novotný, Irgl - Vondrka, Nedorost, Průcha - Adamský, Vrána, Tenkrát - I. Rachůnek, Hertl, T. Rachůnek, třináctý útočník: Petružálek

    Rozhodčí: M. Nord, M. Sjöqvist - J. Dahmén, J. Käck
    bahis siteleri