Kometa Brno – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:2 (po s.n.) | Vsetín – Zlín 2:6 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Slavia – HC Kladno 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:1, 0:4, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 14.02.2013, 15:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    48:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Tomeškovi, povedlo se jeho spoluhráči. DOMINIK SCHMIED si našel volný kotouč před brankou a bez problému zavěsil. Bez asistence.
     
    40:19
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor! Vsetínští využívají přesilovou hru záhy po začátku třetí třetiny a snižují na 2:5. Autorem branky je BOHDAN DOBIÁŠ, který trefil přesně mezi betony! Asistence: Tomáš Běhula.
     
    39:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují o dnešním vítězství! Stiksa si počkal, až bude ONDŘEJ GABRHELÍK v co možná nejvýhodnější situaci a nahrál mu kotouč. Střelec si poté počínal velmi zkušeně a zvýšil na 5:1. Asistence: Filip Stiksa, David Peška.
     
    38:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přichází pravděpodobně klíčový moment utkání. Hosté ukázali domácím, jak se taková přesilová hra využívá. Schmied našel NICOLASE WERBIKA, který střelou z první završil hattrick! Asistence: Dominik Schmied.
     
    24:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští odskakují na rozdíl dvou branek. v úniku se společně se Strmiskou octl NICOLAS WERBIK a svou druhou trefou v utkání překonává Bechného potřetí. Asistence: Petr Strmiska.
     
    22:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě využívají svou první početní výhodu. Střelu Váni doráželi hned dva Zlínští. Vstřelit branku se podařilo JAKUBU TOMEŠKOVI, který tak strhává vedení na stranu Beranů. Asistence: David Peška, Vladimír Váňa.
     
    5:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ovšem vyvezli kotouč a nastřelili jej na Linga, který po skrumáži nasměroval kotouč jen do Kováře. Vsetínský forvard nabil na modrou TOMÁŠI BĚHULOVI a ten tvrdou ranou pod horní tyč srovnává stav na 1:1. Asistence: David Kovář.
     
    0:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Děsivý vstup do utkání v podání domácího Vsetína! Rezek zatáhl kotouč do pásma, kde kombinoval s Tomeškem, který následně nachází v mezikruží NIKOLASE WERBIKA a ten ranou pod horní tyč nedal Bechnému šanci. Asistence: Jakub Tomešek, Václav Rezek.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 6. Běhula (Kovář), 41. Dobiáš (Běhula) - 1. Werbik (Tomešek, Rezek), 23. Tomešek (Peška, Váňa), 25. Werbik (Strmiska), 39. Werbik (Schmied), 40. Gabrhelík (Stiksa, Peška), 49. Schmied


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Sachr) - Gonos, Pisklák, Krůžela, Běhula, Vodák, Vítek, Richter - Kovář, Gharibyar, Tydlačka, Weintritt, Janošek, Miko, Vojkůvka, Dobiáš, Čechmánek.
    Berani Zlín: Ling (Barvík) - Gabrhelík, Váňa, Babčuk, Fridrich, Schmied, Martínek, Gazda - Kolařík, Werbik, Mikulec, Tomešek, Peška, Stiksa, Strmiska, Karafiát, Kotek, Kunk, Rezek.

    Rozhodčí: Dobeš - Kurtin, Laczko.
    bahis siteleri