Kometa Brno – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:2 (po s.n.) | Vsetín – Zlín 2:6 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Slavia – HC Kladno 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:1, 0:4, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 14.02.2013, 15:00 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:40
    Opět se vylučuje na obou stranách. Za hosty je to Nicolas Werbik (ZLN) a za domácí Bohdan Dobiáš (VSE). Oba jsou vyloučeni za hrubost.
     
    52:18
    Po delší době je na ledě trochu větší vzruch! Gabrhelík (ZLN) po úniku vstříc k Bechnému následně fauluje domácího brankáře. Dvě minuty za sekání ukazuje hlavní rozhodčí Dobeš.
     
    48:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Tomeškovi, povedlo se jeho spoluhráči. DOMINIK SCHMIED si našel volný kotouč před brankou a bez problému zavěsil. Bez asistence.
     
    47:43
    Vyloučen domácích Richter (VSE) na dvě minuty za sekání.
     
    42:27
    Komplikace do vsetínských řad. Ondřej Tydlačka (VSE) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    40:19
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Pozor, pozor! Vsetínští využívají přesilovou hru záhy po začátku třetí třetiny a snižují na 2:5. Autorem branky je BOHDAN DOBIÁŠ, který trefil přesně mezi betony! Asistence: Tomáš Běhula.
     
    39:33
    Vyloučení na straně hostí. Na dvě minuty za nedovolené bránění právě pyká Patrik Kotek (ZLN).
     
    39:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté rozhodují o dnešním vítězství! Stiksa si počkal, až bude ONDŘEJ GABRHELÍK v co možná nejvýhodnější situaci a nahrál mu kotouč. Střelec si poté počínal velmi zkušeně a zvýšil na 5:1. Asistence: Filip Stiksa, David Peška.
     
    38:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přichází pravděpodobně klíčový moment utkání. Hosté ukázali domácím, jak se taková přesilová hra využívá. Schmied našel NICOLASE WERBIKA, který střelou z první završil hattrick! Asistence: Dominik Schmied.
     
    37:46
    Hosté si také zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty za nedovolené bránění si odchází sednou Tomáš Běhula (VSE).
     
    37:09
    Bude se vylučovat na obou stranách. Za potyčku před brankou Zlína si odcházejí sednout na trestnou lavici, za domácí Ondřej Tydlačka (VSE) a za hosty David Martínek (ZLN).
     
    31:42
    Vyloučen hostující Karafiát (ZLN) na dvě minuty za hrubost.
     
    27:41
    Ovšem opravdu dětinská chyba Janoška stojí domácí velkou výhodu. Domácí útočník přihrál velice nepřesně a uhánějícího Tomeška musel faulovat Tomáš Běhula (VSE). Přesilovka 4 na 3 domácích však stále trvá.
     
    27:15
    Tak a teď to bude ještě zajímavější, protože na trestnou lavici míří další zlínský hráč. Jmenovitě je to David Peška (ZLN) na dvě minuty za podražení.
     
    26:48
    A pozor! Vsetínští dostávají 40-ti sekundovou výhodu dvojnásobné početní převahy. Vyloučen Vladimír Váňa (ZLN) na dvě minuty za hákovaní.
     
    25:28
    Poměr vyloučení se srovnává, na trestnou lavici za nedovolené bránění míří David Martínek (ZLN)
     
    24:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští odskakují na rozdíl dvou branek. v úniku se společně se Strmiskou octl NICOLAS WERBIK a svou druhou trefou v utkání překonává Bechného potřetí. Asistence: Petr Strmiska.
     
    22:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě využívají svou první početní výhodu. Střelu Váni doráželi hned dva Zlínští. Vstřelit branku se podařilo JAKUBU TOMEŠKOVI, který tak strhává vedení na stranu Beranů. Asistence: David Peška, Vladimír Váňa.
     
    22:40
    Máme tady první vyloučení zápasu. Za katr putuje David Kovář (VSE) za podražení.
     
    20:12
    Opět velký nástup první formace hostí! Rezek nadvakrát nepřekonal Bechného, který skvěle vytrčil beton! Valaši se poté osvobozují vyhozením na zakázané uvolnění!
     
    14:00
    Peška vypálil velmi tvrdě z prostoru levého křídla. Jeho ránu sice Bechný vyrazil, ale jen díky Richterově obranném zákroku nedorazil kotouč do sítě dojíždějící zlínský útočník!
     
    10:37
    Valaši pohledně založili útok. Tydlačka se dostal ke kotouči, ale střelou mezi obránci Zlína neuspěl. Následovala obrovská šance, ve které se zjevil po přihrávce Mika Dobiáš. Ling v hostující svatyni skvěle zakročil!
     
    7:47
    Spolupráce po ose Kovář, Běhula málem opět přinesla ovoce. Vsetínský zadák nyní pálil a domácí jedenasedmdesátka jen tak tak neusměrnila tečí kotouč mezi tři tyče!
     
    5:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ovšem vyvezli kotouč a nastřelili jej na Linga, který po skrumáži nasměroval kotouč jen do Kováře. Vsetínský forvard nabil na modrou TOMÁŠI BĚHULOVI a ten tvrdou ranou pod horní tyč srovnává stav na 1:1. Asistence: David Kovář.
     
    0:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Děsivý vstup do utkání v podání domácího Vsetína! Rezek zatáhl kotouč do pásma, kde kombinoval s Tomeškem, který následně nachází v mezikruží NIKOLASE WERBIKA a ten ranou pod horní tyč nedal Bechnému šanci. Asistence: Jakub Tomešek, Václav Rezek.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 6. Běhula (Kovář), 41. Dobiáš (Běhula) - 1. Werbik (Tomešek, Rezek), 23. Tomešek (Peška, Váňa), 25. Werbik (Strmiska), 39. Werbik (Schmied), 40. Gabrhelík (Stiksa, Peška), 49. Schmied


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Sachr) - Gonos, Pisklák, Krůžela, Běhula, Vodák, Vítek, Richter - Kovář, Gharibyar, Tydlačka, Weintritt, Janošek, Miko, Vojkůvka, Dobiáš, Čechmánek.
    Berani Zlín: Ling (Barvík) - Gabrhelík, Váňa, Babčuk, Fridrich, Schmied, Martínek, Gazda - Kolařík, Werbik, Mikulec, Tomešek, Peška, Stiksa, Strmiska, Karafiát, Kotek, Kunk, Rezek.

    Rozhodčí: Dobeš - Kurtin, Laczko.
    bahis siteleri