Hr. Králové – Třebíč 8:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:7 (2:1, 5:2, 1:4)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 27.02.2013, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Já už se dneska nedivím vůbec ničemu. Domácí s největší pravděpodobností zachraňují tříbodový zisk brankou 26 sekund před koncem! V přesilovce pět na tři se do přihrávky z první nádherně opřel TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který tak v pravý čas završuje hattrick - 8:7! Asistence: Václav Pánek, Marek Červený.
     
    58:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí obrana v posledních minutách totálně zkolabovala. Hradec ztratil čtyřbrankový náskok a máme tady vyrovnaný stav! Vít Pálka vyslal do úniku DAVIDA HORKÉHO, který si sice na zádech vezl hradeckého beka, ale dokázal oklamat jeho i Mahdala - 7:7! Asistence: Vít Pálka.
     
    56:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zdánlivě pohodlný náskok Hradce Králové je už skoro pryč, Třebíč snižuje na rozdíl jediné branky! Do přečíslení se dostali David Horký s LUKÁŠEM PATÁKEM a druhý jmenovaný trefil spoluhráčův pas náramně - 7:6! Asistence: David Horký, Nicola Marek.
     
    55:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pozor, Třebíč se ještě vrací do zápasu! Nicola Marek poslal puk od modré čáry do ohně, kde snad natřikrát dorážel LUKÁŠ PATÁK a nakonec byl úspěšný - 7:5. Asistence: Nicola Marek.
     
    53:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté korigují nepříznivé skóre, do střelecké listiny se zapisují dnes počtvrté. Svůj důraz před bránou uplatnil JAN SALÁK - 7:4. Bez asistence.
     
    38:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tam další. Po nahození od modré čáry se o dorážku pokoušelo několik hráčů a úspěšný byl ALEŠ PŮLPÁN - 7:3. Asistence: Lukáš Pravda, Lukáš Kastner.
     
    36:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzhledem k dění posledních minut přichází zasloužený šestý úspěch Královských lvů. Po levé straně prchnul LUKÁŠ PRAVDA a na jeho kličku až Čáp nestačil. Čisté konto mu dlouho nevydrželo - 6:3. Asistence: Marek Červený.
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a dočkali jsme se, gól to byl ovšem výstavní! Po modré čáře přihrál Tomáš Šťastný PAVLOVI HLAVATÉMU, jež ho zpracoval a pak nádhernou pumelenicí trefil růžek na Májovou lapačkou - 5:3. Asistence: Tomáš Šťastný, Michal Štědrý.
     
    24:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nuda to tady rozhodně není, na světě je další zvrat v utkání! Rozhodčí udělali velkou chybu, když si nevšimli, že se puk dostal do ochranné sítě za Michalem Mahdalem. Lukáš Pravda následně vyslal do brejku ALEŠE PŮLPÁNA, jemuž chtěl Máj vyjet naproti, ale v půli cesty zakopl. Hradecký forvard tak zaznamenal jeden z nejsnadnějších gólů kariéry - 4:3! Asistence: Lukáš Pravda.
     
    24:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Právě tak se také děje, Třebíči jsou dnes fauly osudné. Ranou od modré čáry se MATÚŠ KOVÁČ postaral o druhou využitou přesilovku hradeckých hokejistů, kteří tak srovnávají krok - 3:3. Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Nedvídek.
     
    21:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně důrazná navštívenka domácí sestavě! Hostům stačilo pouhých třináct sekund k obratu. Od modré čáry vypálil Libor Tvarůžek a odražený puk sebral JAROSLAV TŮMA, načež ho poslal někudy pod Mahdalem do brány - 2:3. Asistence: Libor Tvarůžek.
     
    21:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krátce po přestávce se Třebíč znovu dočkala vyrovnání. Na pravé straně JAKUB PAVLAS chvíli vymýšlel, co s pukem, a nakonec ho sám vystřelil k bližší tyčce. Tam našel místo a je to 2:2. Asistence: Jan Salák, Martin Mašek.
     
    19:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už ano a Hradečtí se využitou přesilovkou vracejí do vedení. Navičenou kombinaci předvedli Lukáš Nedvídek s TOMÁŠEM ŠŤASTNÝM. Druhému jmenovanému pak v zakončení pomohla protivníkova teč, která poslala kotouč přesně mezi betony bezmocného Máje - 2:1. Asistence: Lukáš Nedvídek, Matúš Kováč.
     
    12:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Už v třebíčském oslabení přišlo hradecké zaváhání a Jan Salák z rohu vybídl ke skórování MARTINA MAŠKA. Ten se do puku opřel z první a trefil nádherně hradecký růžek - 1:1. Asistence: Jan Salák.
     
    07:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už TOMÁŠ ŠŤASTNÝ uspěl. Tentokrát nevolil blafák, ale přímou střelu, a kolem vyrážečky Milana Máje prosvištěl puk do sítě - 1:0.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (TS), 20. Šťastný (Nedvídek, Kováč), 25. Kováč (Šťastný, Nedvídek), 25. A. Půlpán (Pravda), 32. Hlavatý (Šťastný, Štědrý), 37. Pravda (Červený), 39. A. Půlpán (Pravda, Kastner), 60. Šťastný (Pánek, Červený) - 13. Mašek (Salák), 22. Pavlas (Salák, Mašek), 22. Tůma (Tvarůžek), 54. Salák, 56. Paták (Marek), 57. Paták (Horký, Marek), 59. Horký (Pálka)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Rejl, Červený "C", Kováč, Štědrý, Pánek, Konečný, Matějček, Souček – Nedvídek, Šťastný, Jebavý, Kastner, Pravda, A. Půlpán, Pilař, Hlavatý, Bartoň, Voženílek, Ropický, Brida. Trenér: Miloš Říha ml.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Pavlas, Ščerban, Hort, Tvarůžek, Pálka – Roupec, Paták, Juráň, Tůma, Jirák, Marek "C", Horký, Salák, Mašek. Trenér: Roman Mejzlík.
    bahis siteleri