Hr. Králové – Třebíč 8:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:7 (2:1, 5:2, 1:4)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 27.02.2013, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:34
    Hostující kapitán Nicola Marek si za svůj komentář po gólu vysloužil od rozhodčího Kareše trest ve hře.
     
    58:55
    Trenér Třebíče Roman Mejzlík se pustil do plamenné diskuse s čárovým sudím, což nemohlo skončit jinak než vykázáním hlavního kouče hostů na tribunu. K tomu je tu i menší trest pro hráčskou lavici a dvojnásobná přesilovka Hradeckých až do konce základní hrací doby!
     
    58:48
    Domácí ovšem můžou ještě převážit stav na svou stranu. Bedřich Ščerban (TRE) - 2 minuty za hákování.
     
    57:09
    A je tu další komplikace, Hradec jde do čtyř! Tomáš Šťastný - 2 minuty za hákování.
     
    52:13
    A je tu znovu trest pro dva domácí hokejisty, znovu jde ovšem Hradec "pouze" do čtyř. Martin Matějček - 2 minuty za držení hole, Aleš Půlpán - 10 minut osobního trestu za protesty.
     
    47:34
    To se teď možná změní. Lukáš Nedvídek (HKR) si odsedí dvě minuty za hru vysokou holí, na trestné ho doplní jeho spoluhráč Lukáš Pravda s osobním trestem na deset minut.
     
    25:45
    Martin Matějček (HKR) si odsedí 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    23:58
    Hradec bude moci vyrovnat v přesilové hře. Bedřich Ščerban mladší pyká za držení protihráče.
     
    18:21
    Jaroslav Tůma (TRE) nechal Martinu Matějčkovi v cestě koleno, a to se nedělá. Početní výhoda Hradce Králové.
     
    11:15
    Šťastný prchnul do protiútoku a vynutil si další faul. Sekání Víta Pálky znamená hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    10:44
    Martin Bartoň přispěchal k třebíčskému hokejistovi, který se následně poroučel na led. Hákování znamená devět sekund dvojnásobné přesilovky pro tým z Vysočiny.
     
    08:53
    Už jsme viděli osobní trest, trestné střílení, a po chvilce přichází také klasický prohřešek. Autor gólu Tomáš Šťastný pyká za sekání, hosté mají přesilovku.
     
    06:40
    Pavel Hlavatý (HKR) chvilinku po odpískání ofsajdu vyslal na Máje střelu, rozhodčí Kareš ho za to potrestal osobní desítkou.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (TS), 20. Šťastný (Nedvídek, Kováč), 25. Kováč (Šťastný, Nedvídek), 25. A. Půlpán (Pravda), 32. Hlavatý (Šťastný, Štědrý), 37. Pravda (Červený), 39. A. Půlpán (Pravda, Kastner), 60. Šťastný (Pánek, Červený) - 13. Mašek (Salák), 22. Pavlas (Salák, Mašek), 22. Tůma (Tvarůžek), 54. Salák, 56. Paták (Marek), 57. Paták (Horký, Marek), 59. Horký (Pálka)


    Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Rejl, Červený "C", Kováč, Štědrý, Pánek, Konečný, Matějček, Souček – Nedvídek, Šťastný, Jebavý, Kastner, Pravda, A. Půlpán, Pilař, Hlavatý, Bartoň, Voženílek, Ropický, Brida. Trenér: Miloš Říha ml.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Pavlas, Ščerban, Hort, Tvarůžek, Pálka – Roupec, Paták, Juráň, Tůma, Jirák, Marek "C", Horký, Salák, Mašek. Trenér: Roman Mejzlík.
    bahis siteleri