Omsk – Novosibirsk 1:0 (po pr.) | Čeljabinsk – Barys 6:3 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 2:1 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 01.03.2013, 13:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    68:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace domácích končí krásnou brankou! Záborský vybojoval za brankou kotouč, který následně poslal na Frolova. Ten z pravého kruhu vyprodukoval velmi ostrou střelou, kterou ale Glass vyrazil pravým betonem pouze na protější stranu, kde číhal osamocený DMITRIJ SJOMIN, ten neotálel a z první trefil prázdnou klec. Asistence Alexandr Frolov, Tomáš Záborský.
     
    57:29
    Frolov mohl být hrdinou zápasu! Když obdržel kotouč na protější stranu, kde zůstal osamocený. Měl hodně času a prostoru, ale tváří v tvář napálil Glasse pouze do masky!
     
    56:27
    Tak závěr by mohl být ještě hodně zajímavý, Za sekání vyloučen Gubin. Velká příležitost pro Omsk.
     
    49:59
    Jeden z domácích hráčů uklouzl, čímž usnadnil Novosibirsku přechod do útočného pásma. Hosté se řítili ve třech proti jednomu, ale akci nedokázali dovézt ani ke střele!
     
    43:51
    To je neuvěřitelné, co dnes hráči nedají! Romanov dostal přesný pas k levému kruhu, kde na něho číhala prázdná branka, protože se Ramo nestihl přemístit. Prvně zmiňovaný ale trestuhodně prázdnou klec minul!
     
    42:52
    Lekomcev napálil ze středního pásma puk za branku, jenže ze spoluhráčů nedokázal nikdo kotouč zachytit, a tak u puku zůstanou domácí.
     
    40:49
    Drugov se dostal k zakončení z mezikruží, když vypálil dělovku do levého horního růžku, ale Ramo fantastickým zákrokem jeho ránu zlikvidoval.
     
    39:00
    V závěru přichází ještě jedno vyloučení. Popov dostává dvě minuty za sekání.
     
    37:35
    Obrovský závěr před Ramem! Enlund obkroužil branku, kde se k dorážce tlačil Křivonožkin i Nikulin, ale ani jeden z hráčů nedokázal propasírovat puk za jeho záda!
     
    35:32
    Bude se vylučovat. Za podražení si půjde menší trest odsedět Belov.
     
    34:55
    Valentanko vypálil skoro z rohu kluziště. Jeho střelu si málem Glass srazil do vlastní branky! Jenže v poslední chvíli se stihl zorientovat a kotouč odpálil pryč.
     
    34:16
    Rychlé přečíslení domácích 3 na 2 vzal Frolov na sebe, jenže když už se chystal střílet, nešťastně uklouzl, a tak ze zajímavé šance nic nevzešlo.
     
    24:42
    Bude se vylučovat. Za krosček si půjde sednout Ivanov.
     
    16:49
    A velká šance na druhé straně! Nádhernou individuální akci teď předvedl Šumakov, když ukličkoval celou pětici protihráči a z pravé strany si to namířil až před Rama, kterého se snažil bekhendovou střelou překvapit, ale neúspěšně.
     
    15:52
    Obrovská šance domácích! Omsku se nakonec málem vyplatilo vyčkat na nějaký odražený kotouč. Frolov pálil z velkého úhlu, který ale Glass vyrazil bruslí nešťastně pouze před svou branku, kde zůstal osamocený Sjomin, jenže ten byl z toho natolik překvapený, že než stihl puk doklepnout do prázdné klece, dokázal mu skvělým zákrokem vypíchnout kotouč jeden z hostujících obránců.
     
    08:58
    Ignatovičem napadl svého soupeře. Nutno dodat, že nepříliš férovým způsobem a dostane za to menší trest. Přesilová hra pro Omsk.
     
    08:42
    Domácí se dostali do přečíslení 3 na 2. Frolov poslal zpoza mantinelu nádhernou přihrávku do středu na najíždějícího Sjomina, který se s ničím nepáral a z první tvrdě vypálil, jenže pouze doprostřed branky, kde číhal Glass.
     
    07:51
    Alexejev i Ivanov samozřejmě míří na trestnou lavici. Bude se pokračovat ve hře 5 na 5.
     
    07:51
    Na ledě se strhla šarvátka mezi Alexejevem a domácím Ivanovem. Navrch měl hostující hokejista, který po chvíli strhl svého soka k zemi.
     
    06:07
    Glass způsobil velkou hrubku, když chtěl zpoza své branky odpálit nahozený kotouč. Jenže si nevšiml dojíždějícího Salmela, který jej o puk obral a už si to mířil do prázdné branky, jenže v poslední chvíli mu kotouč sjel z čepel a nic z toho nebylo!

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 69. Sjomin (Frolov, Záborský)


    Avangard Omsk: Ramo (Nesterov) – Valentanko, Belov, Kurjanov, Popov, Pěrežogin – Salmela, Pivcakin, Sjomin, Záborský, Frolov – Ljamin, Pujacs, Taratuchin, Volkov, Ivanov – Kalašnikov, Žerebcov, Pervušin, Kuparinen,
    HC Sibir Novosibirsk: Glass (Rjažinov) – Alexejev, Kutuzov, Romanov, Enlund, Lehtera – Kulda, Kudroč, Nikulin, Křivonožkin, Kopějkin – Zajcev, Lekomcev, Šumakov, Drugov, Fedorov – Ignatovič, Sannikov, Gubin, Belekon.

    Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Birin, Medvěděv
    bahis siteleri