Omsk – Novosibirsk 1:0 (po pr.) | Čeljabinsk – Barys 6:3 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 2:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 01.03.2013, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak ještě zaznamenáváme branku, Garnettovi se odrazil puk od pravé tyčky do brány po střele DUSTINA BOYDA, který tak již pouze kosmeticky upravuje konečné skóre. Asistence: Nigel Dawes.
     
    56:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN PANOV dává závěrečnou "tečku" na dnešní výsledek, když nepozornou obranu Astany, v čele s laxním Poluetkovem, dokázal překvapit střelou mezi obránci a dává šestou branku domácích. Asistence: Petri Kontiola.
     
    39:50
    Astana právě vstřelila branku!
    A pozor, ROMAN SAVČENKO se zdravě naštval, vzal si puk ve své třetině, prokličkoval vším, co mu stálo v cestě a z levé nohy vypálil na bránu, je to gól! K překvapení všech! Asistenci si tak na gólu připisuje i gólman hostů Poluetkov. Asistence: Pavel Poluetkov.
     
    33:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další využtá přesilová hra, Stanislav Čistov nachází přihrávkou na pravé straně volného DERONA QUINTA, který střelou z voleje prostřelil Poluetkova, který popáté inkasuje. Asistence: Stanislav Čistov, Dmitrij Rjabykin.
     
    23:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    JAN BULIS využívá další přesilovou hru, opět se prosazuje z brankoviště, když doráží puk pod padajícím Poluetkovem do brány Astany. Asistence: Deron Quint, Stanislav Čistov.
     
    18:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR ANTIPOV je na konci rychlého protiútoku domácích, kteří doslova rozebrali obranu Astany a Antipov se ocitá sám před Poluetkovem, kterého překonává pěkným blafákem pod víko. Asistence: bez asistence.
     
    13:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Dmitrij Rjabykin pálí od modré z pravé strany, před Pokuetkovem výborně brání ve výhledu JAN BULIS, který také nakonec lehce střelu tečuje a puk končí v bráně! Asistence: Dmitrij Rjabykin, Stanislav Čistov.
     
    11:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    První pětka Traktoru se přece jen dočkala vyrovnávající branky, trefil se JEVGENIJ KUZNĚCOV, který střílí z levé strany z kruhu pro vhazování a puk si našel cestu až do brány. Asistence: Stanislav Čistov.
     
    09:00
    Astana právě vstřelila branku!
    BRANDON BOČENSKIJ tečuje za záda Garnetta střelu z pravé strany z hole Dawese. Asistence: Alexej Troščinskij, Nigel Dawes.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 12. Kuzněcov (Čistov), 14. Bulis (Rjabykin, Čistov), 19. Antipov, 24. Bulis (Quint, Čistov), 34. Quint (Čistov, Rjabykin), 57. Panov (Kontiola) - 9. Bočenskij (Troščinskij, Dawes), 40. Savčenko (Poluetkov), 60. Boyd (Dawes)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) - Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Katičev, Razin, Nestěrov, Šinin - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Kontiola, Jakucenja, Panov - Kosticyn, Antipov, Popov - Dugin, Ničuškin, Karpov
    Barys Nur-Sultan: Poluetkov (Jeremjev) - Savčenko, Troščinskij, Hutchinson, Běljakov, Grigorjev, Mnacjan, Novopašin - Poliščuk, Krasnoslobodcev, Romanov - Ruděnko, Upper, Puškarjov - Dawes, Bočenskij, Boyd - Alexandrov, Solarjov, Rachmanov

    Rozhodčí: Bělov, Zacharov - Misjur, Raming
    bahis siteleri