Vsetín – SHK Hodonín 8:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 6:5 (po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
SHK Drtiči Hodonín
Pátek 01.03.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    54:31
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned po bully se Valaši prosazují po osmé. PETR HRADIL propálil od modré vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Stanislav Báchor, Josef Daněk.
     
    47:26
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Do brejku se dostal KAMIL ŠIAFUTDINOV a všem přihlížejícím bylo jasné, že přijde nějaká kulišárna. Přišla. Ruský šikula naznačil střelu bekhendem, pak si bleskově stáhl puk na druhou stranu a než stihl brankář na jeho bleskový pohyb zareagovat, už souš visel v síti. Asistence. Stanislav Báchor, Dalimil Zvonek.
     
    30:49
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v gólovém představení. Po pohledné kombinaci zakončoval MICHAL ONDRA do poloodkryté brány. Asistence: Martin Kývala, Josef Daněk.
     
    27:04
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín sice hraje přesilovky bídně, přesto však již druhou promněňuje. Ani tentokrát to rozhodně nebyla typická přesilovková akce. MARTIN ŠTRBÍK dostal kolmici do jízdy, pohybem ramen si rozhodil gólmana a poté vymetl pavouky z pravého horního rohu hodonínské svatyně. Asistence: Josef Daněk, Tomáš Kohn.
     
    19:51
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu to ale vůbec nevadí a i v oslabení zvyšuje své vedení. Baroš s JAROSLAVEM UCHINEM se vřítili do útočného pásma a bekhendová střela druhého jmenovaného prošla, nejspíš i díky teči jednoho z beků, skrz Masarykovy betony do sítě. Asistence: Vojtěch Baroš, Dominik Tobola.
     
    18:30
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín zvyšuje svůj náskok již na tři branky. Důrazní Daněk s Kývalou vybojovali za brankou hostů puk, Kývala ho bleskově poslal před bránu, odkud jej osamocený MARTIN ŠTRBÍK nechytatelně zametl do sítě. Asistence: Martin Kývala, Josef Daněk.
     
    11:34
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže to už neplatí. Lapač teď viděl nádherný hokejový moment, o nějž se postaral MARTIN KÝVALA. Ten se ve středním pásmu ujal puku, po pravém křídle pokličkoval až před brankáře, vyhnul se i jemu a pak pohodlně zakončil do prázdné klece. Asistence: Tomáš Vašíček.
     
    07:10
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Narůstající tlak domácích ústí v úvodní branku. Od modré vypálil Tomáš Vašíček, DOMINIK TOBOLA před brankářem šikovně sáhl do puku a ten následně Masarykovi propadl výstrojí za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Uchin, Tomáš Vašíček.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 8. Tobola (Uchin, Vašíček), 12. Kývala (Vašíček), 19. Štrbík (Kývala, Daněk), 20. Uchin (Baroš, Tobola), 28. Štrbík (Daněk, Kohn), 31. Ondra (Kývala, Daněk), 48. Šiafutdinov (Báchor, Zvonek), 55. Hradil (Báchor, Daněk)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Gottwald) - Kajaba, Koutský, Daněk, Šiafutdinov, Štrbík, Báchor, Koutník, Baroš, Uchin, Ondra, Gromus, Žák, Valentík, Zvonek, Tobola, Hradil, Kývala, Vašíček.
    SHK Drtiči Hodonín: Masaryk (Luner) - Buřič, Kulyk, Duchoslav, Adamec, Horinka, Tom, Polák, Kukliš, Kučera, Sedlák, Polesný, Čavoj, Smetana, Výmola.
    bahis siteleri