Vsetín – Mladá Boleslav 8:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 4:5 (po s.n.) | Jihlava – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Písek 7:0 (kon.) | Přerov – HC Litvínov 0:9 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:6 (kon.)
Zlín – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kometa Brno – HC Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:4 (po s.n.)
Vítkovice – Motor ČB 6:3 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
IHC Králové Písek
Sobota 02.03.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:20
    Ještě se bude vylučovat. Hosté natlačili puk na bránu Třince a Dudák se snažil kotouč dostrkat přes Svobodu do branky. To se nelíbilo Ciencialovi a po pár strkanicích se dostali až do vzájemného pěstního souboje. Oba hráči dostávají čtyřminutový trest za hrubost.
     
    53:01
    A bude se vylučovat. Koutesnký z Písku putuje na trestnou lavici za napadení na Ondřeje Kovařčíka, který ho předtím nedovoleně sekal. Oba hráči si tak vysloužili dvouminutový trest a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:41
    Schwamberger byl ve slibné příležitosti podražen Lorkem, a tak si tento třinecký útočník vysloužil dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    33:36
    Až teď se dotkli hosté puku a hra se tedy přerušuje. Na trestnou lavici putuje Červinský na dvě minuty za hákování.
     
    29:32
    Heider putuje na trestnou lavici za vražení na hrazení, kde si odpyká dvě minuty. Hráč písku chvíli ležel na ledě, než mu spoluhráči pomohli na střídačku, ale shrnutý dres zapříčinil nečitelnost jeho čísla.
     
    25:28
    Třinečtí si zahrají svou první přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici odjíždí Březina, který si odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    08:56
    Je tady první vyloučení v tomto zápase. Ondřej Kovařčík putuje na trestnou za hákování, a tak si hosté zahrají přesilovou hru.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 8. Kovařčík O. (Růžička, Heider), 13. Motloch, 35. Kovařčík M. (Růžička), 43. Lorek (Pala), 45. Kovařčík O. (Cienciala), 58. Motloch (Zahradníček), 58. Pěnčík (Christov, Motloch)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Fendrich) - Mičulka, Stránský, Zahradníček, Bartoň, Heider, Cienciala - M. Kovařčík, Růžička, O. Kovařčík, Christov, Pěnčík, Trčka, Motloch, Pala, Murín, Lorek.
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) - Schwamberger, Suchan, Vlk, Dudák, Suda, Volf, Kajtman, Hájek, Březina, Hřebíček, Červinský, Duchoň, Sýbek, Šuhaj, Volf, Koutenský, Marcilis.
    bahis siteleri