Vsetín – Mladá Boleslav 8:5 (kon.) | Olomouc – Letňany 4:5 (po s.n.) | Jihlava – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Písek 7:0 (kon.) | Přerov – HC Litvínov 0:9 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:6 (kon.)
Zlín – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kometa Brno – HC Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 5:4 (po s.n.)
Vítkovice – Motor ČB 6:3 (kon.) | Havířov – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
IHC Králové Písek
Sobota 02.03.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:20
    Ještě se bude vylučovat. Hosté natlačili puk na bránu Třince a Dudák se snažil kotouč dostrkat přes Svobodu do branky. To se nelíbilo Ciencialovi a po pár strkanicích se dostali až do vzájemného pěstního souboje. Oba hráči dostávají čtyřminutový trest za hrubost.
     
    57:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady další branka. Christov poslal z levé strany puk na pravou tyč na MARKA PĚNČÍKA, který přes ležícího Pecheka dotlačil puk do brány. Asistence: Vít Christov, Lukáš Motloch.
     
    57:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná souhra domácí dvojice! Zahradníček v mezikruží namísto střely zvolil přihrávku za sebe, kde stál LUKÁŠ MOTLOCH a ten zakončil k pravé tyči hostující brány. Asistence: Jan Zaahradníček.
     
    53:01
    A bude se vylučovat. Koutesnký z Písku putuje na trestnou lavici za napadení na Ondřeje Kovařčíka, který ho předtím nedovoleně sekal. Oba hráči si tak vysloužili dvouminutový trest a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    44:10
    Marka Mazucha navíc nahradí v bráně Jan Pechek.
     
    44:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady další puk v síti Písku! ONDŘEJ KOVAŘČÍK na pravé tyči vystřelil do horních pater brány a Mazuchovi propadl kotouč přes pravé rameno až za brankovou čáru. Asistence: Adam Cienciala.
     
    42:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce domácího týmu končí gólem! Pala z mezikruží zmátl protihráče včetně gólmana a namísto očekávané střely posunul puk doprava, kde stál JAROSLAW LOREK, který zakončil k levé tyči hostující brány. Asistence: Martin Pala.
     
    38:41
    Schwamberger byl ve slibné příležitosti podražen Lorkem, a tak si tento třinecký útočník vysloužil dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    36:30
    Třinečtí se vrhli do protiútoku, ve kterém ostřelovali hostující bránu z perfektních pozic, ale Mazuch neuvěřitelně skvěle zasahoval, vykopl dorážku a ještě v leže zasáhl i proti poslední střele Motlocha.
     
    34:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po velmi nenápadné akci domácí skórují! Růžička z levého křídla nahodil puk do brankoviště, kde se jej zmocnil MICHAL KOVAŘČÍK a velmi jednoduše zasunul černou pryž za brankovou čáru hostující branky. Asistence: Marek Růžička.
     
    33:36
    Až teď se dotkli hosté puku a hra se tedy přerušuje. Na trestnou lavici putuje Červinský na dvě minuty za hákování.
     
    29:32
    Heider putuje na trestnou lavici za vražení na hrazení, kde si odpyká dvě minuty. Hráč písku chvíli ležel na ledě, než mu spoluhráči pomohli na střídačku, ale shrnutý dres zapříčinil nečitelnost jeho čísla.
     
    25:28
    Třinečtí si zahrají svou první přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici odjíždí Březina, který si odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    12:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou už do dvoubrankového vedení! LUKÁŠ MOTLOCH získal puk v útočném pásmu a z mezikruží vyslal střelu, která propadla Mazuchovi až do sítě hostující branky. Bez asistence.
     
    08:56
    Je tady první vyloučení v tomto zápase. Ondřej Kovařčík putuje na trestnou za hákování, a tak si hosté zahrají přesilovou hru.
     
    07:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Oceláři podnikli protiútok z vlastního pásma, dostali se do přečíslení a Růžička vyslal finální přihrávku na hráče jménem ONDŘEJ KOVAŘČÍK, který dostal puk za záda Mazucha. Asistence: Růžička, Heider.
     
    03:29
    Gólová šance se ale zrodila na druhé straně. Domácí propadli v útoku a do úniku se dostal Schwamberger, který tváří tvář Svobodovi zkusil blafák do bekhendu. Třinecký gólman sebejistě zakročil, a tak se vyrovnaný stav nebude měnit.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 8. Kovařčík O. (Růžička, Heider), 13. Motloch, 35. Kovařčík M. (Růžička), 43. Lorek (Pala), 45. Kovařčík O. (Cienciala), 58. Motloch (Zahradníček), 58. Pěnčík (Christov, Motloch)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Fendrich) - Mičulka, Stránský, Zahradníček, Bartoň, Heider, Cienciala - M. Kovařčík, Růžička, O. Kovařčík, Christov, Pěnčík, Trčka, Motloch, Pala, Murín, Lorek.
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) - Schwamberger, Suchan, Vlk, Dudák, Suda, Volf, Kajtman, Hájek, Březina, Hřebíček, Červinský, Duchoň, Sýbek, Šuhaj, Volf, Koutenský, Marcilis.
    bahis siteleri