St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 4:3 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 3:2 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Tampa 3:2 (kon.) | Buffalo – New Jersey 4:3 (po s.n.)
Winnipeg – Washington 0:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 02.03.2013, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Bruins právě vstřelili branku!

    Obrovská chyba hráčů Tampy Bay a poté gól Bostonu! Hosté se v oslabení vrhli ve třech do útoku, propadli za brankou a následoval protiútok dvou na jednoho. Bergeron přihrál BRADU MARCHANDOVI, který střelou švihem korunuje svůj dnešní dobrý výkon a zároveˇv krutě trestá lehkovážnost Tampy. Boston dvě minuty před koncem vede!
     
    24:39
    Bruins právě vstřelili branku!

    Je vyrovnáno! RICH PEVERLEY dostal krásnou křižnou přihrávku od McQuaida a z úhlu trefuje odkrytou branku!
     
    23:22
    Bruins právě vstřelili branku!

    Napodruhé se už TYLERU SEGUINOVI podařilo z levého kruhu propálit vše! Puk se k útočníkovi Medvědů náhodně odrazil a Seguin měl před sebou skoro prázdnou branku. Boston prohává už jen o gól.
     
    08:38
    Tampa právě vstřelila branku!

    Další využitá přesilovka znamena vedení Tamby Bay už o dva góly! ALEX KILLORN si nabruslil do pásma, dostal příhrávku do jízdy od Purcella a po přehrátí obránce sám před Chudobinem zakončil bekhendovou kličkou!
     
    05:32
    Tampa právě vstřelila branku!

    Bleskově využitá přesilová hra! Purcell od modré čáry přihrál k brance STEVENU STAMKOSOVI, který z velkého úhlu překvapil Chudobina a otevírá skóre!

    Michal Šíma

    Branky a nahrávky: 24. Seguin, 25. Peverley (McQuaid, Paille), 58. Marchand (Bergeron) - 6. Stamkos (Purcell), 9. Killorn (Purcell, St. Louis)


    Boston Bruins: Chudobin (Rask) - Chára, Boychuk, Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Ference - Horton, Krejčí, Lucic - Marchand, Bergeron P., Seguin - Bourque, Kelly, Peverley - Paille, Campbell, Pandolfo
    Tampa Bay Lightning: Garon (Lindback) - Carle, Hedman, Brewer, Aulie, Bergeron M., Lee - Purcell, Stamkos, Conacher - Pouliot, Lecavallier, St. Louis - Pyatt, Thompson, Killorn - Labrie, Mikkelson, Cronbeen
    bahis siteleri